WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/
Попе кога ще вкараш важен гол, кога бе..... тоя никога няма да бъде голмайстор...
добре си играят бе чакаме си шансовете ей отървахме баси гола еееееееееееееееее
Parmalat написа:Със тая страхлива игра,която показваме мач не се печели.
Такава е тактиката- нека мангустите тичат за здраве първото полувреме,да се уморят, второто излизаме и ги мачкаме!Аз съм го учил Любо на тактика!

Боже Емил Гъргоров го търсят само с високи топки,а той е 1,68
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
veni__85 написа:Стадионът им не е нищо особено , за техниката , ако някой каже за положението преди малко дали има нарушение срещу Манолев от даденото повторение , мисля че не... Българите може да са скандирали всичко на стадиона , но никога не са посрещали по такъв начин на летището , никога не са разпъвали транспаранти против друга държава . Има разлика да скандираш обиди и да те извеждат с полиция от летището , дори италианците ни освиркваха химна но само толкова....
За инцидента на летището вече сме подали жалба. Само че усещам настроения да им го връщаме при следващи гостувания на Арменците у нас. И като нищо някои малоумници ще го направят. Ето това на мен ми е много неприятно.
А заради това на летището не може да си мислим, че сме кой знае колко по-добре в другите неща - стадиони, техника, че и манталитет.
rebelheartous написа:Много ниско самочувствие, батка. Хубаво се поправи, щото първият ти пример беше МЕКО КАЗАНО малоумен. Кой ти е казал, че имаме само Васил Левски? Ловеч, Бургас къде ги забрави? Плюс това се строят нови трибуни на поне 3 стадиона. Арменците и македонците имат точно по една арена, на която абсолютно вс отбори играят мачовете си.
Викаш, грешни думи казвам, стадионите в Ловеч и Бургас са само на крачка зад горецитираните стадиони от мен. В бъдеще може да се попроменят нещата, но засега това е положението. Нямам предвид да имаме ниско самочуствие, но да се чешем от гордост заради стадионите в Ловеч и Бургас не е много уместно.
CaWo0p написа:разград,стара загора скоро и пловдив и при нас във Търновоне ги разбирам такива дето само лошото виждат хич не сме най-зле бе колкото и трудно да ви е да го разберете
Напротив, търся хубавото, но просто казвам, че засега е прекалено малко в спорта у нас, за да се бием в гърдите, че сме кой знае колко по-добре от Армения. Тоест, дайте да уважаваме противника, да си изгледаме поредните пропуски на Попов, да бием арменците, пък другото...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Parmalat написа:Боже Емил Гъргоров го търсят само с високи топки,а той е 1,68
1,65 е

Попето ми скъса нервите! Гъргоров ми се губи, все едно го няма.
- milen.hristov
- Контакти:
ЦСКА*** написа:Parmalat написа:Със тая страхлива игра,която показваме мач не се печели.
Такава е тактиката- нека мангустите тичат за здраве първото полувреме,да се уморят, второто излизаме и ги мачкаме!Аз съм го учил Любо на тактика!
чичо Пенчо?

Любо да пуска Тонев, тоя е гола вода Попето... никакво израстване няма от както е дошъл в националния!