Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Отличен за автора на петицията, но преди да я подпиша някой ще каже ли къде аджеба официално е оповестена подобна идея за сливането на двата клуба? Аз видях само един кратък текст на журналист в бургаска медия, решил да си запълни изданието с нещо....
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
petkan написа:Отличен за автора на петицията, но преди да я подпиша някой ще каже ли къде аджеба официално е оповестена подобна идея за сливането на двата клуба? Аз видях само един кратък текст на журналист в бургаска медия, решил да си запълни изданието с нещо....
Нищо официално, просто един е решил да напише в статия слуховете които се разправят в Бургас от сумати години.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Моля подпишете се на петицията да можем да съберем подписи и да се закарат при кмета така ще се спрат да се гаврят с бургаските обори http://www.peticiq.com/60842
shark_91 написа:Моля подпишете се на петицията да можем да съберем подписи и да се закарат при кмета така ще се спрат да се гаврят с бургаските обори http://www.peticiq.com/60842
Приятел, днес из целия фейсбук се пуска това на ляво и на дясно, никой с никой няма да се обединява, много те моля.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Обединение няма да има, но мераци за това - бол.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Айде и Гамаков го контузиха,тъкмо му потръгна играта на момчето 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Ъъъъъ,няква организация за "отворените врати " ??? Аз ще закарам децата. 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:Ъъъъъ,няква организация за "отворените врати " ??? Аз ще закарам децата.
Данчо. Страшно много съжалявам, че няма да мога да закарам децата ( щерката и племенника ). Тази дата съвпада с училищната им двудневна екскурзия ...
[offtopic]...но пък има организация за гостуването в Зарата. Ей го дей го. Няма и да ни се припикае докато отидем и се върнем.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Der Führer
- Контакти:
ntodorov написа:subzero написа:Ъъъъъ,няква организация за "отворените врати " ??? Аз ще закарам децата.
Данчо. Страшно много съжалявам, че няма да мога да закарам децата ( щерката и племенника ). Тази дата съвпада с училищната им двудневна екскурзия ...
[offtopic]...но пък има организация за гостуването в Зарата. Ей го дей го. Няма и да ни се припикае докато отидем и се върнем.[/offtopic]
[offtopic]Няма да се притеснявате ... аз ще пикая вместо вас
Последна промяна от Der Führer на 12 окт 2013 16:32, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
ntodorov написа:subzero написа:Ъъъъъ,няква организация за "отворените врати " ??? Аз ще закарам децата.
[offtopic]...но пък има организация за гостуването в Зарата. Ей го дей го. Няма и да ни се припикае докато отидем и се върнем.[/offtopic]
[offtopic]На връщане може да се закачим някъде по пътя![/offtopic]