ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот intheair » 25 окт 2009 10:31

Литех , Славия ,Локо (Сф) , Цска , черноморец ? Къде видя 8 мача ? Или според теб ако излезем с българите ще ги смажем тия отбори ? Тия българи дето ги думкат като чувал при дубала .. справка 9 : 0 от Цска ?

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 25 окт 2009 10:31

botev forever написа:
Abbiati написа:форевър, ти да не си искал нещо от италианците и те да са ти отказали, та затова сега трепериш от удоволствие и пръскаш слюнка? Нещо ме съмняваш... :mrgreen:

Стига глупости!!!Съсредоточи се върху фактите,там ме нападай,а не на лична основа!!!!

Пич, стига с твоите факти! Идваш, пишеш нещо и готово- вече е факт! Какво като Пичоне си е пил кафето със Селския? Какво произлиза от това? Може и да не е голям специалист, но спечели една точка, а преди това колко точки имахме? Голям "трън" в очите ти е Гълъба и ми е интересно, защо е така?

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 10:34

intheair написа:Литех , Славия ,Локо (Сф) , Цска , черноморец ? Къде видя 8 мача ? Или според теб ако излезем с българите ще ги смажем тия отбори ? Тия българи дето ги думкат като чувал при дубала .. справка 9 : 0 от Цска ?

Миньор Пк,Черно Море...

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 10:37

Neo M написа:
botev forever написа:
Abbiati написа:форевър, ти да не си искал нещо от италианците и те да са ти отказали, та затова сега трепериш от удоволствие и пръскаш слюнка? Нещо ме съмняваш... :mrgreen:

Стига глупости!!!Съсредоточи се върху фактите,там ме нападай,а не на лична основа!!!!

Пич, стига с твоите факти! Идваш, пишеш нещо и готово- вече е факт! Какво като Пичоне си е пил кафето със Селския? Какво произлиза от това? Може и да не е голям специалист, но спечели една точка, а преди това колко точки имахме? Голям "трън" в очите ти е Гълъба и ми е интересно, защо е така?

Добре щом не е проблем пиенето на кафе със Селяка,давай кое не е истина от спортно-техническата част?Кое скълъпих?

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 25 окт 2009 10:37

forever, това че ТИ си написал нещо в този форум, не го превръща във факт...

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 10:38

Mod 1912 написа:forever, това че ТИ си написал нещо в този форум, не го превръща във факт...

Сам ще напусна форума,ако ме обориш с факти.

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 25 окт 2009 10:42

botev forever написа:
Mod 1912 написа:forever, това че ТИ си написал нещо в този форум, не го превръща във факт...

Не искам да напускаш форума, а просто да не превръщаш форума в плювалня...както става след твоите теми обикновено. Може да се пише и без претенции за последна инстанция!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 25 окт 2009 10:42

Форевър, това че пишеш нещо тук и казваш "моите източници са от клуба" не го прави все още факт. Реално половината неща, които твърдиш, че са факти, не могат да бъдат проверени за да се отсъди къде си прав и къде не. От спортно- техническа гледна точка, защо не ми кажеш кое ти харесваше в отбора и играта му преди Пичоне?

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 10:47

Mod 1912 написа:
botev forever написа:

Не искам да напускаш форума, а просто да не превръщаш форума в плювалня...както става след твоите теми обикновено. Може да се пише и без претенции за последна инстанция!

Да съм си позволил да оплюя някой от пишещите тук?Мисля,че сам виждаш,че е точно обратното!!Нямам никакво намерение да бъда последна инстанция,нито го желая!Хора...фактите са последна инстанция,защото там и "Боговете мълчат"

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 25 окт 2009 10:48

Добре , какво предлагаш тогава ?

Върни се в “Ботев”