Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 14:17

tinko написа:За да се развие фенството е нужно време. Доста сме си далеч от истината, но това не значи, че не може да се подкрепя отбора. Всеки го прави както сметне за добре. Лично аз съм доволен, все пак сме доста малък град.

Само докато си развиете "фенството" Домус ага да не реши да спре кранчето.[/quote]

Ти по-добре внимавай ДПС да не се откаже да инвестира във вашия отбор.
Що ме караш да пиша такива неща с непремерените си коментари?
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 окт 2013 14:18

ralimavridov написа:Всеки град си има гордост.Разград се гордее с отбора си,защото преди да го има Домусчиев,никой не знаеше нищо за града,както и сега,но поне сме чували за Лудогорец.На мен като ми кажат Разград,Търговище,Омуртаг,Тервел,Кубрат първо се сещам за преобладаващото население от турски произход.Бил съм няколко пъти в Разград по работа,ами те там 75% не говорят на Български :o Направо се изумих.
Да ви е честито клубчето.
И все пак сте във Варна,съобразявайте се!

Как да не се известни ?! завод Антибиотик :) който беше спонсор на гърлите Антибиотика :P :P :P Вярно че това беше преди 15-20г. ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 окт 2013 14:23

Тия са капанци, живущи тук.Няма варненец, който да стане участник в този клуб.Те са разградските ''гастарбайтери''..
Те и ''Берое'' си имат някакъв фен-клуб тука, съставен пак икономически емигранти живеещи тук
[offtopic]Пенчо ти дежурен по Гонг ли си[/offtopic]
Последна промяна от HEATSEEKER на 11 окт 2013 14:23, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 окт 2013 14:23

tsonpen написа:Да не би да имаш предвид този Литекс, който е на второ място в класирането? Много клубове без финансирне ще станат посредствени (ако вече не са и ще отпаднат). Какво ще прави Берое без ТЕЦ-а, "Черно море" без ТИМ и т.н. Малко са отборите, които се крепят на нещо друго, като Черноморец на треньора си.
Отборите с добри бази и стадиони, с добре работещи ДЮШ и добра организация, като Лудогорец, Литекс и "Ботев" Пловдив имат бъдеще и като самоиздържащи се.

Добра работеща ДЮШ е тази на Литекс, но къде нареди вашия отбор и този от Сопот там? Тъй като сте добре работеща ДЮШ затова ли в стартовия състав имате макс по 3 българи? Несериозно е на този етап да твърдите подобно нещо.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 14:24

damyanov1963 написа:
И какво прави Берое с ТЕЦ-а - до първия израелски отбор, Ботев до Щутгарт, за Ч. Море не си заслужава да се коментира, какво направи Литекс? И понеже предполагам, че сега ще ми дадеш пример с Левски и ЦСКА - да, те много пъти са изпадали в криза, но след това са се изправяли и са стигали доста по-напред в Европа.

"Левски" и ЦСКА имат фенове навсякъде в България, защото са били пласирани и издържани от властта дълги години. Не са предмет на разговора ни.
А Берое, "Ботев" и "Черно море" едва ли в момента щяха да са в А група без сегашните си собственици.
Ако искаш да видиш как върви отбор без стабилен собственик - ей ти "Пирин" Благоевград, "Ботев" Враца и т.н.
Но никой от изброените няма това, което имат или ще имат в най-скоро бъдеще Лудогорец, Литекс и "Ботев" Пловдив. Инвестицията в тези клубове е добра и в голяма степен им осигурява бъдещето.
Аз не разбирам защо на всяка тема се появява някой да пита "А вие защо биете негрите?"

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 14:30

terata написа:
tsonpen написа:Да не би да имаш предвид този Литекс, който е на второ място в класирането? Много клубове без финансирне ще станат посредствени (ако вече не са и ще отпаднат). Какво ще прави Берое без ТЕЦ-а, "Черно море" без ТИМ и т.н. Малко са отборите, които се крепят на нещо друго, като Черноморец на треньора си.
Отборите с добри бази и стадиони, с добре работещи ДЮШ и добра организация, като Лудогорец, Литекс и "Ботев" Пловдив имат бъдеще и като самоиздържащи се.

Добра работеща ДЮШ е тази на Литекс, но къде нареди вашия отбор и този от Сопот там? Тъй като сте добре работеща ДЮШ затова ли в стартовия състав имате макс по 3 българи? Несериозно е на този етап да твърдите подобно нещо.

Когато фактите говорят....:
Елитна юношеска група до 17 г.
1 Лудогорец (Разград) 9 8 1 0 29-8 21 25
2 Литекс (Ловеч) 9 5 4 0 23-7 16 19
3 Левски (София)9 5 2 2 18-12 6 17

Сега като на Б-А-В-Н-О-Р-А-З-В-И-В-А-Щ се ще ти обясня някои неща:
1. Едно дърво като го посадиш не може да даде плод на първата година.
2. Стартови състави с макс. 3-ма българи има или при доста контузени или когато Лудогорец е пратил 5-ма от българите си в националния. Вие колко имате в националния като се отваряш на тема български играчи?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 окт 2013 14:31

tsonpen написа:
damyanov1963 написа:
И какво прави Берое с ТЕЦ-а - до първия израелски отбор, Ботев до Щутгарт, за Ч. Море не си заслужава да се коментира, какво направи Литекс? И понеже предполагам, че сега ще ми дадеш пример с Левски и ЦСКА - да, те много пъти са изпадали в криза, но след това са се изправяли и са стигали доста по-напред в Европа.

"Левски" и ЦСКА имат фенове навсякъде в България, защото са били пласирани и издържани от властта дълги години. Не са предмет на разговора ни.
А Берое, "Ботев" и "Черно море" едва ли в момента щяха да са в А група без сегашните си собственици.
Ако искаш да видиш как върви отбор без стабилен собственик - ей ти "Пирин" Благоевград, "Ботев" Враца и т.н.
Но никой от изброените няма това, което имат или ще имат в най-скоро бъдеще Лудогорец, Литекс и "Ботев" Пловдив. Инвестицията в тези клубове е добра и в голяма степен им осигурява бъдещето.
Аз не разбирам защо на всяка тема се появява някой да пита "А вие защо биете негрите?"

Левски става отбор на властта през 69-та след обединението със Спартак София, но преди това също е имал привърженици в цяла България и е бил с най-многобройната публика, не пренебрегвай този факт! И аз не разбирам защо на всяка тема за Левски се появява някой, който да пита същото.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 окт 2013 14:32

damyanov1963 написа:
tsonpen написа:
damyanov1963 написа:

Левски става отбор на властта през 69-та след обединението със Спартак София, но преди това също е имал привърженици в цяла България и е бил с най-многобройната публика, не пренебрегвай този факт! И аз не разбирам защо на всяка тема за Левски се появява някой, който да пита същото.

А познай, кой отбор се хранел в столовата на Министерски съвет много преди обединението през 1969 година :?: :?: :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 14:34

damyanov1963 написа:

Защото Славия не е имала привърженици в миналото ли? Просто властта противопоставяше тези два отбора и хората се деляха на сини и червени. Ако властта беше решила, щяха да се делят на бели и сини или на бели и червени.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 11 окт 2013 14:38

Като се гордееш толкова с Разградското си отборче кажи колко деца от града играят в школата?
Разбери,че няма как да се сравняваш с отбори като Ботев,Локо Пд,Пирин,Берое,Етър,Дунав,Черноморец,Черно море и т.н.
Тези отбори са минали през сътресения и пак са се връщали там където им е мястото.Исторически мястото на Лудогорец сам знаеш къде е било и къде ще бъде.
Да,играете добре,радвайте се,ама да се нареждате до основателите и радетелите за Българския футбол,няма как да стане.

Върни се в “Лудогорец”