FINALLY
Новините за БАРСЕЛОНА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Новините за БАРСЕЛОНА !
Ръководството на Барселона може да привлече нов нападател през зимния трансферен прозорец, твърди ексклузивно "Мундо Депортиво". На "Камп Ноу" преглеждат опциите за доказан и опитен голмайстор, който да разнообрази стила на отбора. В Кан Барса помнят с добро престоя на Хенрик Ларсон, който спомогна за спечелването на трофея от Шампионската лига през 2006 година. Сега "блаугранас" разполагат с прекрасни нападатели като Лионел Меси, Неймар, Алексис Санчес и Педро Родригес, но Херардо Мартино иска и опитен стрелец с тежестта на класическа "деветка". Преглеждат се варианти като Давид Трезеге, Роке Санта Крус, Мирослав Клозе и Нелсон Валдес. "Лос кулес" не смятат да взимат нов защитник въпреки проблемите отзад.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=451664
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=451664
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- Middlesbrough
- Контакти:
Сандро Росел:
"Иниеста ще стане вторият най-заплатен футболист? Ние говорихме по-рано, че Андрес заслужава да бъде веднага след Меси. Мисля, че Иниеста ще завърши кариерата си в Барселона".
"Иниеста ще стане вторият най-заплатен футболист? Ние говорихме по-рано, че Андрес заслужава да бъде веднага след Меси. Мисля, че Иниеста ще завърши кариерата си в Барселона".

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
Две лоши новини белязаха деня в Барселона. Звездното попълнение Неймар получи контузия по време на тренировка на националния отбор на Бразилия. Също днес нова травма застигна и Жорди Алба, който беше на финалната права на възстановяването си. Нападателят е пострадал след сблъсък с халфа на Лацио Ернанес, като се очакват резултатите от лекарския преглед. В събота "Селесао" играе контрола с Република Корея в Сеул. Алба пък е получил контузия в rectus femoris мускула. Очаква се той да се лекува поне шест седмици. Левият бек е извън терена от 14 септември насам, когато пострада при домакинската победа на шампионите с 3:2 над Севиля.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=451934
Кофти

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
Андрес Иниеста:
„Барселона е моето семейство. Няма значение дали съм първи, втори, трети или четвърти избор на треньора. Аз просто искам да бъда част от този отбор на Барселона. В живота има много по-важни неща от парите“
„През миналата година не успяхме да спечелим Шампионската лига и това може би се дължеше на нашия стил на игра. Херардо Мартино иска от нас да стоим по-добре физически, да бъдем по-бързи. Треньорът е наясно с това кой стил трябва да приложим, за да се представяме по-добре и да печелим. Аз не се съмнявам в това, че Тата знае как да печелим, както се вижда от началото на сезона ние се справяме повече от добре“
„Във всеки един отбор има ротации. Това е нещо важно. Такъв е методът на треньора. Той иска отборът да се представя по-добре, а футболистите да бъдат по-свежи. Ние сме готови да умрем на терена заради Херардо Мартино“
„Мисля, че Валдес е взел своето решение и е загуба на време да коментираме дали то може да бъде променено. Трябва да уважаваме Виктор“

Офтопик:
Барселона се подготвя да изненада Наполи с оферта за левия халф-бек Хуан Камило Сунига, твърди испанската преса. Според вестник „Спорт“ каталунците могат да вземат поливалентния футболист само за 15 милиона евро.
Сумата изглежда изключителна ниска за стандартите, наложени от президента на неаполитанци Аурелио Де Лаурентис. Филмовият продуцент е известен с това, че умее да продава изгодно най-добрите си играчи, като най-пресният пример бе трансферът на Единсон Кавани в Пари Сен Жермен (близо 65 милиона евро).
Интересното е, че до преди няколко седмици около Сунига се шумеше доста, заради проточилите се преговори за нов договор. В крайна сметка колумбийският национал подписа такъв, в който фигурира откупна клауза на стойност 45 милиона евро. Сумата обаче намалява тройно, ако офертата идва от Барселона, което е заинтригувало каталунския гранд.
В Испания смятат, че треньорът на „блаугранас“ Херардо Мартино търси заместник на Дани Алвеш, чийто договор изтича през 2015 година. На поста десен бек Барса разполага и със своя юноша Мартин Монтоя, за когото обаче се смята, че търси трансфер в друг отбор поради ограничените си шансове за игра.
Сумата изглежда изключителна ниска за стандартите, наложени от президента на неаполитанци Аурелио Де Лаурентис. Филмовият продуцент е известен с това, че умее да продава изгодно най-добрите си играчи, като най-пресният пример бе трансферът на Единсон Кавани в Пари Сен Жермен (близо 65 милиона евро).
Интересното е, че до преди няколко седмици около Сунига се шумеше доста, заради проточилите се преговори за нов договор. В крайна сметка колумбийският национал подписа такъв, в който фигурира откупна клауза на стойност 45 милиона евро. Сумата обаче намалява тройно, ако офертата идва от Барселона, което е заинтригувало каталунския гранд.
В Испания смятат, че треньорът на „блаугранас“ Херардо Мартино търси заместник на Дани Алвеш, чийто договор изтича през 2015 година. На поста десен бек Барса разполага и със своя юноша Мартин Монтоя, за когото обаче се смята, че търси трансфер в друг отбор поради ограничените си шансове за игра.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
Аз се чудя колко мача срещу Селтик ще са нужни на ръководството за да забележи Фрейзър Форстър. Според мен би бил най-добрия вариант за заместник на Валдес. Само тер Щеген би могъл да бъде също толкова добър вариант, но Форстър натрупа доста евро-мачове с което и доста опит за разлика от немеца. А и според мен и като цена и като заплата ще излезе по-тънко от тер Щеген.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
gikahadji написа:Аз се чудя колко мача срещу Селтик ще са нужни на ръководството за да забележи Фрейзър Форстър. Според мен би бил най-добрия вариант за заместник на Валдес. Само тер Щеген би могъл да бъде също толкова добър вариант, но Форстър натрупа доста евро-мачове с което и доста опит за разлика от немеца. А и според мен и като цена и като заплата ще излезе по-тънко от тер Щеген.
И аз съм на това мнение, а и честно да си кажа Стеген е доста млад (21), което предвид сериозното напрежение под което ще бъде подложен може да не се окаже добър избор. Но явно има качества, които ние не виждаме, щом толкова са го харесали. Предпочитам да е испаноговорящ вратар, превид комуникацията със защитата, но както се казва, ние коментираме Росей поръчва.
― Mark Twain
― Mark Twain
- Middlesbrough
- Контакти:
Приятно съм изненадан от играта и поведението на Неймер . Много добро попълнение : )

Офтопик:
Нашите пак се натовариха за Милано барабар с женките и челядта. Като се сетя последния път какво стана след същия сценарий.... не ми се мисли. Дано пак да не отидат до там само за да си купят гащи, а женките им чанти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.