Пл. Марков
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пл. Марков = ИДИОТ > МАЛОУМЕН
Пламен Марков не е лош треньор, забелязал съм някои доста добри негови изяви в тактическо отношение.Мисля че с добри помощници може да изгради силен отбор.Балъков определено не мисля,че става за националния, а Мъри Стоилов винаги съм си го харесвал като треньор, той като че ли е най-в крак с футбола, който се играе в момента в Европа.Но определено Марков не може да бъде обвиняван като едва-ли-не виновника за представянето на отбора ни.Просто играчите нямат желание.
"Some folks are wise and some are otherwise"
-
- Контакти:
обръщам се към потребителят с името rosthoboss да му кажа 1 2 неща първо аз си казах мнението кои предпочитам аз второ не може да ми каже къде да вляза с кой да пиша за какво ще говоря за гладене и готвене като си толкова ела изглади готви
Re: Пл. Марков
Sisi_Levskarkata написа:обръщам се към потребителят с името rosthoboss да му кажа 1 2 неща първо аз си казах мнението кои предпочитам аз второ не може да ми каже къде да вляза с кой да пиша за какво ще говоря за гладене и готвене като си толкова ела изглади готви
... и ако беше сложила препинателни знаци, щеше да изглеждаш една идея по-умна, отколкото си!
!
Последна промяна от Darina на 21 окт 2008 11:36, променено общо 1 път.
Причина: Обидите ще бъдат изтривани. Уважавайте се малко повече
Причина: Обидите ще бъдат изтривани. Уважавайте се малко повече
Когато си прост, то е завинаги!
INZAGHI_99 написа:КОМПЛЕКСНИЯТ ГЛУПАК ... СТЕРИЛНО НЕЗАДОВОЛЕН ГЕЙ ИЛИ ДУШЕВНО БОЛЕН МОЗЪК... НЕЩАСТЕН ХЕМАФРОДИТ
Даринке, ти си, скъпа! След като изтри обидните ми, според теб, думи към оная патка Сиси (между другото наистина е тъпа!), напълно редно е да изтриеш и повръщаното на тоя Инзаги.
Хей, Инзаги, ти какъв си ве, отворко? Адвокат на тъпи патки ли или какво? Някой да ти е искал мнението, мухльо?
Всъщност и ти си тъп...
... пише се ПЛОЩАД, глупако!!!ПЛОЩАТ МАКЕДОНИЯ
- INZAGHI_99
- Контакти:
Аз ли кой съм ела някой път да ти покажа.
Отворко съм, ела ми с няколко ако искаш
Отворко съм, ела ми с няколко ако искаш
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Браво, Инзаги, браво! Ти си голем мъж. ... Продължавай в същия дух, пич!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
gong написа:Браво, Инзаги, браво! Ти си голем мъж. ... Продължавай в същия дух, пич!!!
най-накрая да напишеш нещо в мирен стил, не пич просто на никой не му харесва твоето неуважение към останалите.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”