Theos написа:Някой си И.Димов, нечленуващ в никоя организация...
Той какъв е на "Герена"? Чистач? Притежател на конферентната зала там?
Да не се окаже, че като отида там, няма да ме пуснат, защото не са чували за такава "среща"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Theos написа:Някой си И.Димов, нечленуващ в никоя организация...
fiesta написа:Theos написа:Някой си И.Димов, нечленуващ в никоя организация...
Да не се окаже, че като отида там, няма да ме пуснат, защото не са чували за такава "среща"?
Калигула написа:BadBoy написа:В какво се изразява същия този идеал, стига заучени фрази, покажи делата, само те са това, което оставя всеки след себе си?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъ... ти запознат ли си с дейността на нашият патрон- Васил Левски? Запознат ли си с цялата история на нашия клуб?Запознай се и заповядай да дискутираме.
Theos написа:fiesta написа:Theos написа:Някой си И.Димов, нечленуващ в никоя организация...
Не го знам какъв е, това прочетох, може и да е трети братовчед на Зайо Байо. Но ме съмнява да влиза който иска, просто според мен ще е поредния водевил режисиран от нкп.
Theos написа:fiesta написа:Theos написа:Някой си И.Димов, нечленуващ в никоя организация...
Не го знам какъв е, това прочетох, може и да е трети братовчед на Зайо Байо. Но ме съмнява да влиза който иска, просто според мен ще е поредния водевил режисиран от нкп.
Betchualeng Arnaikem написа:Абе тоя Милен Христов така и не зацепи простата истина: и 30 теми да пусне, декларация след декларация, ефект няма. Който е съгласен с него е съгласен и без тия неща. Останалите НЯМА да разберат какво се опитва да каже, просто няма как да стане, те НЕ ИСКАТ да го разберат. Тук да уточня, че едва ли по всички въпроси бихме били на едно мнение с него, но това е друга тема.
Туйто. Едни подкрепят Петев, други не го подкрепят (като мен) и заедно не одобряваме станалото, защото реално то си е закононарушение, диващина и поведение на неандерталци, други го смятат за мъжко, тарикатско и велико.
След като не можеш да убедиш хората Миленски, бъзикай се с тях. Нещо положително да има. От момента, в който приех, че който си е първобитен като мисъл такъв си и остава за мен подобни хора са безкраен поток забавление.
И за да изпреваря полуумни лафове.. човек може да има подобно дивашко мислене дори и да е природно умен, успял, не е задължително да е и наркоман. Въпрос на МАНТАЛИТЕТ и ВЪЗПИТАНИЕ. И на лична ценностна система.
Друг е въпроса, че ако сред хората, които подкрепят тия методи има умни хора с мислене от Средновековието, то сред извършителите най-често се подвизават тотални дебили, немалко от тях поддържани от различни стимуланти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта