Сираков: Феновете на Левски са платени!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Сираков: Феновете на Левски са платени!

Мнениеот Theos » 10 окт 2013 17:57

Калигула написа: Много фенове дори не го зачитат за легенда, въпреки всичко , което е направил, именно заради това ,че е изключително долен като човек.

И кой не го зачита за легенда?
Тези дето не могли да си завържат връзките и да си издухат носа,когато Наско наказваше червените всеки мач?
Ръководител и футболист номер 1, Наско има право да каже каквото пожелае, защото е дал толкова на тоя клуб колкото всички футболисти взети заедно от 86 година насам! И разни кенефи от нкп не могат да казват кой е легенда и кой не!

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 10 окт 2013 17:57

Червени_шампиони написа:
velito написа:Аз не виждам нищо кои знае какво всички отбори които имат стюарди фен клуба ли не знам кои точно получават пари до колкото знам тези отбори са Левски Цска Ботев (Пловдив) и Берое (за Берое не съм сигурен) нашите фенове (фен клуба) им е предлагано да имат стюарди но те твърдо отказват. за което евала защото не мога да го разбера това да получаваш от любимия си отбор заплата ?????

В момента имаме стюарди, но те отказаха да получават пари от ръководството.

Друго казаха от вашето ръководство ,че искат пари но от клуба няма да дадът
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 10 окт 2013 17:59

pampi написа:
Калигула написа:
Teo написа:Сираков ви е най-голямата легенда в историята на клуба, вземете се замислете малко какво каза по БНТ днеска сутринта! Къде по дяволите в света го има това да се нахлуе на представянето на нов треньор и да му свалят всички горни дрехи?! Колкото и да не го харесвам Петев, направо ми стана неудобно за него, защото го виждал доста често в НСА, млад и футбола е пред него, така ли ще го запомнят всички, че някакви си дрипи наречени фенове на Левски му сложиха петно за цял живот... прав си е Сираков - срам и резил, както за вас, така и за целия ни футбол и най-вече за името на Апостола, което сте взели и носите...

Най-голямата легенда на Левски???? Да, ама според цесекар. Най-голямата легенда на Левски е Георги Аспарухов. Сираков беше голям футболист, доставил ни е много радост и като футболист и като ръководител. Това обаче не променя факта, че като човек е интригант , желаещ провала на всички след него и удобното му злорадстване във Фейсбук. Много фенове дори не го зачитат за легенда, въпреки всичко , което е направил, именно заради това ,че е изключително долен като човек.

Ей тука се замисли!!! Гунди, ако беше станал свидетел на всичко това дето се случва в момента, как щеше да реагира! Да ги вдигате на плакати заедно с Апостола можете, ама нещо до възприемете от техния морал, нъцки. Лицемери, поне не им споменавайте имената, че нищо свято не остана в тая България за 23 години "преход"... 8-)

Само да попитам, не беше ли ти същият, който одобри действията на Офанзива, Цимбик и Росен с животинките срещу сградата на БФС. Може и да се бъркам с някой друг. Сега ти говориш за морал...
Аз също не одобрявам насилието, но в момента няма друг начин. Убеден чорбар за треньор на връх 100 годишнината... това дори и Шивача не би ни го причинил.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 10 окт 2013 17:59

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Че това което направиха дрогажите с качулките беше абсолютна свинщина-спор няма. Но за пореден път се вижда двойният аршин на медиите- сега истерията срещу Левски е тотална, а преди 3 години когато розовите нахлуха в Мездра,прекратиха мача и ошамариха Андоне, не си спомням да имаше такава остра реакция.Както не си спомням и хора от Левски тогава да са писали декларации, както сега прави Тройчо примерно, или Венци шкембето дето на всяка манджа мерудия!

Стига глупости си говорил, тогава срещу нас скочи цяла България, да имаше как и от А група щяха да ни изхвърлят! И тогава както и сега лайната ги изядоха една шайка платени помияри имащи наглостта да се нарекат фенове!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 окт 2013 18:02

Мога да кажа само, че в очите на всеки неутрален тези привърженици на Левски се компрометираха тотално. ;) Скочиха на един беззащитен човек 20 на 1, разсъблякъха го, унижиха го публично, без той да има грам вина за проблемите им, на другия ден се прегърнаха с Батков и всичко е забравено. :lol: Какво нещо са парите ... Подчертавам - знам, че това не са масата левскари, защото съм убеден че масата сини мрази Батков, както ние славистите мразим Венци Свинята. Лошото е, че заради шепа платени слуги на Борат страдат сума ти обикновени хора, които отдавна не стъпват на Герена. А който посмее да се обади срещу Батков в сектор Б, веднага бива заглушаван или дори пребиван. ;) Това са фактите, какво да се прави ... При нас стана нещо, което е много грешно - славистите отдавна не стъпват на стадиона и са заебали всичко, очаквам и голям отлив отстрана на левскарите и така. Но не е правилно, защото това нищо няма да промени, мутропрезидентите ги боли шланга колко човека има на стадиона ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 10 окт 2013 18:03, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 18:03

Кировец написа:
damyanov1963 написа:
Кировец написа:
damyanov1963 написа:
Кировец написа:
zlatan написа:Тео,няма смисъл да търсиш подтекста на казаното от Сираков.Разбирам те прекрасно как се чувстваш в момента-недей братле не злобей по-чуждото.
Колкото до Сираков май и той се предаде като вашия идол и легенда Камата.

Златане,не сравнявай Ицата с Наско Дупето. Ицата влезне ли под някаква форма на управление в днешния ЦСКА или за в бъдеще няма кой да му каже копченце и спокойно ще изкара до пенсия.

Ами той "Ицата" почти беше влязъл, но после размисли и се отказа :)

Ами сам срещу схемите на Титан явно не му се играеше. Нормално. Ето днес се вижда колко много хора са се захванали да оправят бакиите, Ицата сам щеше да се провали и реши да не рискува с право.

Е, и вие можеше да подкрепите най-голямата си легенда, вместо сега да упреквате левскарите

Че не го ли подкрепихме? Що говориш глупости? Човека се отказа, защото нямаше план - обещаха му чист клуб, а се видя, че го лъгаха, но просто той не клъвна.
А това с упрекването не го разбрах.

Не знам как сте го подкрепили, но той като видя дебелия си отиде, в днешния ЦСКА, ако влезе каква е гаранцията, че от утрешния няма пак да си излезе, но това са си ваши проблеми, сега темата е за Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 10 окт 2013 18:07

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Че това което направиха дрогажите с качулките беше абсолютна свинщина-спор няма. Но за пореден път се вижда двойният аршин на медиите- сега истерията срещу Левски е тотална, а преди 3 години когато розовите нахлуха в Мездра,прекратиха мача и ошамариха Андоне, не си спомням да имаше такава остра реакция.Както не си спомням и хора от Левски тогава да са писали декларации, както сега прави Тройчо примерно, или Венци шкембето дето на всяка манджа мерудия!

Ама вий сте неспасяеми, бе!... :lol:
От лицензгейт насам всички спортни многотиражки, барабар с жълтите вестници, си изкарват хляба на гърба на ЦСКА, като апогея беше това лято. Самите вие не излизахте от цесекарския форум денонощно, за да си правите кефа с базици, сатира и майтап на чужд гръб. Колелото се върти, сега вие се осрахте...това е положението, носете си кръста достойно. :lol:
А...и императорче, нещо си се объркал, на Цимбика и Титаните простотиите никога не съм защитавал, винаги съм твърдял, че тези люде нямат нищо общо с обикновените фенове на ЦСКА.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 10 окт 2013 18:10

И до сега не знаехте ли ,че агитките на Левски и ЦСКА са платени или не помните ,че когато в ЦСКА им спряха парите на мач имаше по 400 човека.

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 10 окт 2013 18:11

Theos написа:
Калигула написа: Много фенове дори не го зачитат за легенда, въпреки всичко , което е направил, именно заради това ,че е изключително долен като човек.

И кой не го зачита за легенда?
Тези дето не могли да си завържат връзките и да си издухат носа,когато Наско наказваше червените всеки мач?
Ръководител и футболист номер 1, Наско има право да каже каквото пожелае, защото е дал толкова на тоя клуб колкото всички футболисти взети заедно от 86 година насам! И разни кенефи от нкп не могат да казват кой е легенда и кой не!

Никога Наско няма да е номер едно, пич. Не и след гадостите, които изсипва над отбора. Имам много приятели левскари , с които се скарах заради него. Сега съжалявам и не ме е срам да си призная- аз сбърках, те бяха прави за него. Мисли си, че е по-голям от Левски, но не е. Интригант без мярка, управлява на принципа- разделяй и владей. Ако ще и 20 ШЛ да ни е донесъл , неговата същност не е тази на Левски. Аз също не харесвам Владимир Владимиров, но това не променя същността на Наско.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 10 окт 2013 18:13

А ДОБРО УТРО, разбира се че са платени, но не те са виновни, просто се влияят от хероиновия глад!!! :)
Последна промяна от ivo_gf на 10 окт 2013 18:15, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Футбол - България”