Сираков: Феновете на Левски са платени!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Сираков: Феновете на Левски са платени!

Мнениеот Teo » 10 окт 2013 17:17

zlatan написа:Тео,няма смисъл да търсиш подтекста на казаното от Сираков.Разбирам те прекрасно как се чувстваш в момента-недей братле не злобей по-чуждото.
Колкото до Сираков май и той се предаде като вашия идол и легенда Камата.

Както виждаш не злобея, просто ми е неудобно от картинката която видях преди няколко дена! Питаш ли се какво му е на Петев в момента, как мислиш ще продължи да работи след тотално оплют имидж? И пак станахме известни в Европа с праисторическите ни изпълнения...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 окт 2013 17:18

damyanov1963 написа:На Сираков кой му плати да си показва г**а на публиката на Левски, щото ако го е направил безплатно това вече говори достатъчно...

Ама т`ва наистина е много интересно - тоя си показа гъза и са подигра публично със сектор Б, ама никой нищо не казва за тази случка. :lol:

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 10 окт 2013 17:20

grasiani написа:еЙ ТОВА в много ми дойде ,мислех нищо да не пиша в тази тема защото е пусната от червен,ама това да кажеш за СИРАКОВ че никаква легенда не е и да го обиждаш това вече е голяма наглост,хайде да е от други фенове на отбори го приемам,но това левскари по този начин да пишат направо ме втрещява ,НАСКО бил интригант,аз питам тогава Батков какъв е ,Тонев какъв е ,така наречен национален фен клуб ,те какви са, малки невинни дечица .Я СЕ СЪВЗЕМЕТЕ И ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕТЕ.

Това , че Батков и Тонев са като чума за Левски , не променя същността на Сираков. Лично аз съм го защитавал , но няма как да не призная, че когато не е в отбора само сере по него. Мисли си, че е по-голям от Левски , а такива много бързо ги приземяваме. Чакаме с нетърпение новите му изяви във Фейсбук, там е в стихията си. Гонзо много добре го определи преди няколко месеци.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 17:21

Кировец написа:
damyanov1963 написа:На Сираков кой му плати да си показва г**а на публиката на Левски, щото ако го е направил безплатно това вече говори достатъчно...

Ама т`ва наистина е много интересно - тоя си показа гъза и са подигра публично със сектор Б, ама никой нищо не казва за тази случка. :lol:

Е не беше точно на сектор Б, а на сектор А на "В. Левски"
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 10 окт 2013 17:22

batmanlevski написа:вярно и на мен ми плащат , ето предния месец Батков дойде у нас и ми плати тока и водата ,дори ми даде джобни с които си купих захарен памук и нов лаптоп ,благодаря ти ,Батков ! ама ,че сте смешни с тези теми !

Темата не е смешна, но заглавието трябваше да бъде "Част от феновете на Левски са платени" или "Феновете от НКП на Левски са платени" за да не се обиждат останалите фенове на Левски.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 окт 2013 17:24

mtaraduda написа:
Teo написа:Другото което каза Сираков е, че фенове от тоест наречения НКП са срам за Апостола! В гроба ще се обърне, ако знае как му петните името на най-великия Българин!

В момента коментирам неща 100% истина казани от легендата на ФК Левски!

Наско за нищо не е излъгал. Тия фенчета, за които говори са срам за България като цяло.

+ 1948
това са изроди, които опетниха и малкото, което футболистите ви не са успяли досега :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 17:28

Teo написа:
Червени_шампиони написа:"Срахте" върху втората си най-голяма легенда след Гунди, заради Батков. Проблема в клуба ви е там където беше и при нас преди три месеца, но явно ви е страх да се опълчите на вашите дучета и гърнета.

бате оня ден като прекъснаха представянето на Петев, ''Тежките'' почнаха да викат по едно време къде е оня мустака, днеска си стоят един до друг и тоя Байлов му лиже задника на Батков! Няма такъв цирк, тоест има де на Константин Величков ;)

Има по-голям в Борисовата градина, там едни фенове псуваха, удариха с бутилка в главата и искаха да линчуват президента си преди да го изгонят, а после му викаха: - "Бате Сашо, спаси ни!" :)
Последна промяна от damyanov1963 на 10 окт 2013 17:30, променено общо 1 път.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 окт 2013 17:29

Кировец написа:

да де, ама това че си бил показал г**ъ, предимно вие го твърдите, аз лично не съм го видял с очте си, търсил съм в интернет да видя-ами никъде го нема документирано черно на бял, по-скоро като някакъв мит се носи, като НЛО- всеки говори за него, но никой не го е видял с очите си ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 17:31

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Кировец написа:

да де, ама това че си бил показал г**ъ, предимно вие го твърдите, аз лично не съм го видял с очте си, търсил съм в интернет да видя-ами никъде го нема документирано черно на бял, по-скоро като някакъв мит се носи, като НЛО- всеки говори за него, но никой не го е видял с очите си ;)

Аз го видях, а ти най-вероятно тогава не си бил роден, за това сега ти се струва, като НЛО :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 10 окт 2013 17:33

Аз не виждам нищо кои знае какво всички отбори които имат стюарди фен клуба ли не знам кои точно получават пари до колкото знам тези отбори са Левски Цска Ботев (Пловдив) и Берое (за Берое не съм сигурен) нашите фенове (фен клуба) им е предлагано да имат стюарди но те твърдо отказват. за което евала защото не мога да го разбера това да получаваш от любимия си отбор заплата ?????
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”