Скандално посрещане от "братята" арменци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Скандално посрещане от "братята" арменци

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 16:36

Аз лично съм чувал подпийнал арменец от тези родени тук как говореше с българи и им обясняваше каква тъпа нация сме българите, а нашите се съгласяваха с него и само дето с****а не му направиха, гледал съм и филм с Вили Казасян, който разказваше за себе си и правеше сравнение м/У арменци и българи и как изкара арменците едни от най-великите, за сметка на българите
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 окт 2013 16:38

Сега вече съм сигурен че ще ги отнесем тия арменски цигани. Колко от тях е спасила България от турския геноцид? Неблагодарници!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 окт 2013 16:44

Е какво толкова е станало , хората се радват на родните ни звезди :)
2007ма на мача с Румъния ние им викахме цигани и те на нас викаха цигани , така че :)
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 окт 2013 16:48

Такаааа, сега:
1 - Явно повечето от вас не са гледали Мистър Бийн - първия игрален филм, където оплеска една оригинална картина, но за разлика от мнозинството в България арменчетата са гледали внимателно и са приели средния пръст за Поздрав към непознати! :)
2 - С виковете си "Цигани, цигани!" те просто искат да се представят пред гостуващата делегация, както Бай Ганя се провиква "Булгар, булгар!" ;)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 10 окт 2013 16:50

alexveselinov написа:Сега вече съм сигурен че ще ги отнесем тия арменски цигани. Колко от тях е спасила България от турския геноцид? Неблагодарници!

Вярно е, че много арменци са потърсили убежище в България заради турския геноцид. Това обаче не ни дава право да им викаме "цигани" !
И аз останах изумен от скандиранията на нашия стадион преди година. Постъпката на арменския футболист беше тъпа и грозна, но ... Не може заради един тъпак да обиждаш цяла нация. Още повече, че арменският народ е един изстрадал народ с история подобна на нашата ...
Не одобрявам и ответната реакция на арменците ! Колкото по-бързо се изглади ненужното напрежение и противопоставяне, толкова по-добре и за двата народа.
С арменците просто няма какво да делим. Други са враговете на България ....
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 окт 2013 17:03

puhisamolevski написа:В цял свят се псува по време на чуждия химн, ако не всеки път то поне в по-сериозните мачове. Нека не започваме с нихилизма. Друго е да посрещаш чуждия отбор със средни пръсти и т.н. Така или иначе не е голяма работа, 50 олигофрена са се събрали да си излагат държавата. Те арменците като цяло са си пиперливи и късопаметни, нищо чак толкова лошо не е станало. Важното е наш'те да се мотивират и да си вземем трите точки. Нито ние сме цигани, нито те.

П.П. Виковете "цигани" на мача в София до колкото си спомням бяха в следствие на идиотската проява на техния футболист с червения картон

Айде бе,в цял свят се освиркал химна,дали ? Гарантирам ти,че изобщо нещата не седят така,както си мислиш. Предполагам говориш за нормалният свят,ако се сравняваме с Гърция,Сърбия,Турция или Румъния да прав си.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 окт 2013 17:03

То тия който веят средни пръсти на нашите Лъвове, един нормален няма... все едно гледам погрешен завой бате, ония уродите Изображение

Това трябва да въздейства амбициозно на нашите и да ги смачкаме в петък!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 10 окт 2013 17:14

Така, както бяха събрани накуп бяха много забавни тези арменци :) Пъсни(мургави) хора да викат на бели -"цигани" е комично.Все едно ромите да ми кажат циганин...каква обида е това?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 окт 2013 17:20

Empty написа:Така, както бяха събрани накуп бяха много забавни тези арменци :) Пъсни(мургави) хора да викат на бели -"цигани" е комично.Все едно ромите да ми кажат циганин...каква обида е това?

Аз все още твърдя, че те се представят по този начин :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 10 окт 2013 17:27

Групата на летището май бе сформирана от хора, на които българското посолство е отказало виза за посещение в България. Не обръщайте внимание на тази шепа заблудени люде, които будят съжаление с опитите да сплашат някого.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”