Скандално посрещане от "братята" арменци
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Скандално посрещане от "братята" арменци
Аз лично съм чувал подпийнал арменец от тези родени тук как говореше с българи и им обясняваше каква тъпа нация сме българите, а нашите се съгласяваха с него и само дето с****а не му направиха, гледал съм и филм с Вили Казасян, който разказваше за себе си и правеше сравнение м/У арменци и българи и как изкара арменците едни от най-великите, за сметка на българите
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- alexveselinov
- Контакти:
Сега вече съм сигурен че ще ги отнесем тия арменски цигани. Колко от тях е спасила България от турския геноцид? Неблагодарници!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Е какво толкова е станало , хората се радват на родните ни звезди
2007ма на мача с Румъния ние им викахме цигани и те на нас викаха цигани , така че
2007ма на мача с Румъния ние им викахме цигани и те на нас викаха цигани , така че
Такаааа, сега:
1 - Явно повечето от вас не са гледали Мистър Бийн - първия игрален филм, където оплеска една оригинална картина, но за разлика от мнозинството в България арменчетата са гледали внимателно и са приели средния пръст за Поздрав към непознати!
2 - С виковете си "Цигани, цигани!" те просто искат да се представят пред гостуващата делегация, както Бай Ганя се провиква "Булгар, булгар!"
1 - Явно повечето от вас не са гледали Мистър Бийн - първия игрален филм, където оплеска една оригинална картина, но за разлика от мнозинството в България арменчетата са гледали внимателно и са приели средния пръст за Поздрав към непознати!
2 - С виковете си "Цигани, цигани!" те просто искат да се представят пред гостуващата делегация, както Бай Ганя се провиква "Булгар, булгар!"
alexveselinov написа:Сега вече съм сигурен че ще ги отнесем тия арменски цигани. Колко от тях е спасила България от турския геноцид? Неблагодарници!
Вярно е, че много арменци са потърсили убежище в България заради турския геноцид. Това обаче не ни дава право да им викаме "цигани" !
И аз останах изумен от скандиранията на нашия стадион преди година. Постъпката на арменския футболист беше тъпа и грозна, но ... Не може заради един тъпак да обиждаш цяла нация. Още повече, че арменският народ е един изстрадал народ с история подобна на нашата ...
Не одобрявам и ответната реакция на арменците ! Колкото по-бързо се изглади ненужното напрежение и противопоставяне, толкова по-добре и за двата народа.
С арменците просто няма какво да делим. Други са враговете на България ....
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Скандално посрещане от "братята" арменци
puhisamolevski написа:В цял свят се псува по време на чуждия химн, ако не всеки път то поне в по-сериозните мачове. Нека не започваме с нихилизма. Друго е да посрещаш чуждия отбор със средни пръсти и т.н. Така или иначе не е голяма работа, 50 олигофрена са се събрали да си излагат държавата. Те арменците като цяло са си пиперливи и късопаметни, нищо чак толкова лошо не е станало. Важното е наш'те да се мотивират и да си вземем трите точки. Нито ние сме цигани, нито те.
П.П. Виковете "цигани" на мача в София до колкото си спомням бяха в следствие на идиотската проява на техния футболист с червения картон
Айде бе,в цял свят се освиркал химна,дали ? Гарантирам ти,че изобщо нещата не седят така,както си мислиш. Предполагам говориш за нормалният свят,ако се сравняваме с Гърция,Сърбия,Турция или Румъния да прав си.
То тия който веят средни пръсти на нашите Лъвове, един нормален няма... все едно гледам погрешен завой бате, ония уродите 
Това трябва да въздейства амбициозно на нашите и да ги смачкаме в петък!

Това трябва да въздейства амбициозно на нашите и да ги смачкаме в петък!
Така, както бяха събрани накуп бяха много забавни тези арменци
Пъсни(мургави) хора да викат на бели -"цигани" е комично.Все едно ромите да ми кажат циганин...каква обида е това?
Empty написа:Така, както бяха събрани накуп бяха много забавни тези арменциПъсни(мургави) хора да викат на бели -"цигани" е комично.Все едно ромите да ми кажат циганин...каква обида е това?
Аз все още твърдя, че те се представят по този начин
Групата на летището май бе сформирана от хора, на които българското посолство е отказало виза за посещение в България. Не обръщайте внимание на тази шепа заблудени люде, които будят съжаление с опитите да сплашат някого.