Скандално посрещане от "братята" арменци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dido1302
Контакти:

Re: Скандално посрещане от "братята" арменци

Мнениеот dido1302 » 10 окт 2013 16:06

Никой не асоциира арменците и арменския народ и етнос с 50-100 олигофрена ;) А "цигани" им викаха след постъпката на онзи идиот, който се заяде с момчето, което връщаше топките.

А защо не глупак , идиот, олигофрен ? Това са обидни думи към прост човек. Защо намесваме етнос в обида към прост човек ? Защо си мислим, че е готино и гъзарско да обиждаш на етнос, религия, националност. И аз бих се обидил, ако ме наричат на етнос, в който се вкарва категорично негативен смисъл и ако знам, че не произхождам от него. Между другото циганите в България са много повече от тези в Армения. По-скоро ние сме циганите. Това, че за кавказките народи е характерен ниския ръст, черната коса и издължения нос не ги прави цигани. И ние не сме много бели и красиви арийци.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 окт 2013 16:11

Някои арменец да каже какво реват тия, освен очевидното "цигани". Иначе на нашите им беше доста смешно и искрено се забавляваха, вместо да се стреснат :lol: :lol: :lol:
Изображение

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 10 окт 2013 16:11

urkoto написа:Браво на арманците, така трябва да бъдеш посрещан, когато целия стадион почва дружно да пее абсолютно с нищо не провокиран "цигани, цигани" по адрес на арменската нация. Още веднъж евала на арменците за добрата памет. :idea:

Олигофрен прост не знам дали си бил на мача с армения но аз бях и им викахме цигани защото в тяхната агитка имаше знаме на БЪЛГАРИЯ което бяха обърнали на обратно няма как без причина да сме им викали цигани!
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 окт 2013 16:12

dido1302 написа:
Никой не асоциира арменците и арменския народ и етнос с 50-100 олигофрена ;) А "цигани" им викаха след постъпката на онзи идиот, който се заяде с момчето, което връщаше топките.

А защо не глупак , идиот, олигофрен ? Това са обидни думи към прост човек. Защо намесваме етнос в обида към прост човек ? Защо си мислим, че е готино и гъзарско да обиждаш на етнос, религия, националност. И аз бих се обидил, ако ме наричат на етнос, в който се вкарва категорично негативен смисъл и ако знам, че не произхождам от него. Между другото циганите в България са много повече от тези в Армения. По-скоро ние сме циганите. Това, че за кавказките народи е характерен ниския ръст, черната коса и издължения нос не ги прави цигани. И ние не сме много бели и красиви арийци.

А ти откъде знаеш колко цигани има в Армения? И въобще какво общо има това? Да не си някой скрит дидодадян? Повечето пишещи тука нямат нищо против арменския народ като цяло, а към ПЪЛНАТА простотия на една такава постъпка! Не мога да се съглася с тебе, че трябва да го приема и да си кажа, "Еми на, заслужихме си го!", да бе да! Виж вече спокойно можем да направим едно лееееекичко сравнение, колко българи живеят в Армения при гордите орли на славния Арарат, и колко арменци от колко години (поколения) живеят в България............при циганите! Хайде стига толкова!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 10 окт 2013 16:12

Тези арменци защо така ми приличат по красота като на едни хора родени близко до СОФИЯ :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 10 окт 2013 16:12

Няма какво да се сърдим. Това, че сме вече най-циганският народ в Европа е факт.
У нас се премълчава, но е публична тайна, че в България има най-много роми на глава от населението в цяла Европа.
Не е лъжа и това, че сме най-бързо циганизиращата се държава в света. Как да ни посрещат тогава по света ?
Предполагам обаче, че не това са мотивите на арменците, за да посрещнат така отбора ни. Просто и ние им викахме тука "цигани" на стадиона и те са чули това в прякото предаване по телевизията. Затова като отидете на стадиона преди да обидите другия национален отбор и да освирквате химна му, първо помислете, че мачът се предава и в другата държава, както и по света ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 10 окт 2013 16:15

damageplan написа:
urkoto написа:
Swarovski написа:п.п. за да се позабавлявате прочетете малко коментари в сайт на фифа от арменски фенове. Те наистина се мислят за богове...

Е дай линк де :mrgreen:

По- скоро - http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... lysis.html
Като цяло никой не ни слага в никакви сметка, а накрая ще вземем да изплуваме от тинята... дано!
Изображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 10 окт 2013 16:18

Viktor4o_Rs написа:
Arto написа:Като арменец, роден в България, намирам постъпката за много, много грозна. Чувството на разочарование се доближава до виковете: "цигани, цигани" отпреди малко повече от 1 година.

Знам, знам.. много грозно, както ритането, така и скандиранията. Тези постъпки не отиват на 2 народа, които имат толкова близка история. Спирам да пиша, защото предполагам ситуацията ще ескалира още повече.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 окт 2013 16:19

ivan56 написа:Брей,все едно чета арменски форум.Било нормално това което се случва.Кога започнахме да им викаме цигани на мача,не беше ли когато техния играч се направи на много велик ааа? Тези примати заслужават утре да бъдат смачкани качествено.Дано този цирк на летището даде криле на нашите и утре размажем тази пасмина.
п.п.Арменците са нагли парчета,по темперамент са си живи цигани,все някой им е длъжен за нещо,все най големите тарикати.Който си е имал вземане даване с тях знае за какво става на въпрос.

Нагли парчета, Иванчо, са комплексари като теб, които не могат дори да пишат грамотно, но иначе цитират Хемингуей. ;) Имам близки арменци, които са много по-културни и образовани от теб (включително владеят по-добре правописа). Иначе се разбира от само себе си, че хлапетата от летището на Ереван не могат да представляват представителна извадка.... 8-)
П.П. А що се отнася до Хемингуей (когото цитираш в подписа си), морето и дълбоката провинция - това твърдение може би е имало своето основание преди много години, когато мутрите още не бяха изградили бетонните джунгли на морския бряг и хората не се къпеха в морето сред лайната на други хора... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 окт 2013 16:35

Captain Stottlemeyer написа:
ivan56 написа:Брей,все едно чета арменски форум.Било нормално това което се случва.Кога започнахме да им викаме цигани на мача,не беше ли когато техния играч се направи на много велик ааа? Тези примати заслужават утре да бъдат смачкани качествено.Дано този цирк на летището даде криле на нашите и утре размажем тази пасмина.
п.п.Арменците са нагли парчета,по темперамент са си живи цигани,все някой им е длъжен за нещо,все най големите тарикати.Който си е имал вземане даване с тях знае за какво става на въпрос.

Нагли парчета, Иванчо, са комплексари като теб, които не могат дори да пишат грамотно, но иначе цитират Хемингуей. ;) Имам близки арменци, които са много по-културни и образовани от теб (включително владеят по-добре правописа). Иначе се разбира от само себе си, че хлапетата от летището на Ереван не могат да представляват представителна извадка.... 8-)
П.П. А що се отнася до Хемингуей (когото цитираш в подписа си), морето и дълбоката провинция - това твърдение може би е имало своето основание преди много години, когато мутрите още не бяха изградили бетонните джунгли на морския бряг и хората не се къпеха в морето сред лайната на други хора... :lol:

Нещо да не се засегна софиянецо от Пловдив. :mrgreen: Вземи червения химикал и задрасквай.Аз не знам дали съм комплексар но ти определено си. :oops: Ти познаваш културни и възпитани,аз познавам такива които съм определил.
п.п.А що се отнася до подписа ми, е за такива като теб ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Национален отбор”