Знаете ли защо Ивайло Петев беше съблечен?
За да дарят дрехите на бежанците, но те ги отказали, защото били втора употреба.
Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.
fcb_bg написа:Мистри написа:Мисля , че е време да се спре с обясненията към тези недоразвити индивиди.
Два дни, когато и да вляза в този форум, в темите по въпроса 85% са хора , мразещи Левски , но упорито обсъждащи миналото, настоящето, бъдещето, собственика, раев, публиката, стадиона, жепееца, ...
Те явно отбори си нямат, също както и мисловен капацитет, да схванат за какво иде реч.
Група сеирджии и провокатори, които мислят , че са много оригинални .
Най-жалкото обаче са групичка "привърженици" като този, който е пуснал темата.
Хора на девствените сини девойки, които винаги пеят "въх, УщипЪ ма"![]()
Те са мирни, тихи , кротки, осъждащи, сиви, невзрачни, страхливи.И срамежливи.![]()
А нЕма нужда !
Всички трябва да знаят-
Който някога е плюл срещу Левски го чака такава участ!
Да те питам, следващият път като не сте съгласни с нещо , ще стигнете ли по-далече? Каква простотия да очакваме? Този път ще нараните ли някого физически (защото явно психологическото нараняване за вас е нищо работа), защото не ви отърва? Кой ще е, някой левскар, или пак някой никакъв ще изгори?
Да те питам, на теб какво ти влиза в работата случващото се в Левски?
Да си прочел някъде да коментирам в розовия или друг форум отборите ви?

fcb_bg написа:Да те питам, следващият път като не сте съгласни с нещо , ще стигнете ли по-далече? Каква простотия да очакваме? Този път ще нараните ли някого физически (защото явно психологическото нараняване за вас е нищо работа), защото не ви отърва? Кой ще е, някой левскар, или пак някой никакъв ще изгори?
Не задаваш въпроса на правилните хора,един нормален левскар никога не би наранил или саморазправил с когото и да било! Задай го на 10те отрепки с качулки които използват Левски за параван да безчинстват! Заради тях много левскари сме отвратени и не ходим на мач, защото са узурпирали името на клуба за собствени гнусни цели!
И един коментар към черените, жълтите , зелените и т.н. сигурен съм ,че много от вас имат приятели левскари, както аз имам приятели от ЦСКА, Ботев ,Литекс и т.н....но никога не бих ги сравнил с идиотите които правят зулуми и погроми, които безчинстват и поставят зад себе си името на клуба си и го срамят!Та драги господа , вие бихте ли сложили в един кюп приятелите си левскари с тези отрепки??? Или за вас вашите приятели са отрепки???
Мистри написа:fcb_bg написа:Да те питам, следващият път като не сте съгласни с нещо , ще стигнете ли по-далече? Каква простотия да очакваме? Този път ще нараните ли някого физически (защото явно психологическото нараняване за вас е нищо работа), защото не ви отърва? Кой ще е, някой левскар, или пак някой никакъв ще изгори?
Въпросът ми не е фенски, а човешки. Гнус ме е как постъпихте от човешка гледна точка. Като фенове ходете се избивайте, щом толкова ви е акъла. Чакам да видя след Дербито колко ще са ранените и арестуваните. Защото тогава наистина излиза животинското.
И да знаеш, че да се отговаря на въпроса с въпрос без да отговориш на някого е признак за ниска култура.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
djoker1978 написа:Ne moga da povqrvam 4e nikoi ne se zamisli ot revliovcite tuk za6to Petev xrane6e Levski na lqvo i na dqsno s vsqkakvi epiteti daje pitaite fenovete na Ludogorec te 6te vi obesnqt po to4no i izvednuj idva da stava trenior na Levski . Pitam ima li moralno pravo da go pravi ? Toi muj li e kato kaje ne6to za6to ne si durji na dumata ? Golqma tragediq nqkoi debil si polu4i zaslujento . Xora vie ste zabravili kakvo e 4est dostoinstvo gordost . Pametnik napravete na tozi iztradal 4ovek Petev koito do predi 2 meseca vika6e tupite goveda edi kakvo si .... Vie ste mazoxisti 4esno .Li4no tozi stradalec Petev e kazval 4e mrazi Levski v 4eravata si !
Я стига си ни давал наклон какво да мислим и стига си писал на тези шльокавици ,като нямаш кирилица ние нямаме вина за това, никой не е длъжен да се мъчи да ти разбере латинонапъните ти.Пиши на гаджето си с тези букви,човек трябва да има малко мозък да не се излага да пише по подобен начин,не искам да коментирам пък и глупостите си съчинил.
Чудя се дали не става въпрос за нещо много по-голямо тук?!
Ще видим!
След дербито ще видим!
Ще видим!
След дербито ще видим!
Theos написа:Заради тях много левскари сме отвратени и не ходим на мач, защото са узурпирали името на клуба за собствени гнусни цели!
Много ми е интересно, като кажете, че не ходите на мач заради тях. Все пак има и други сектори, в които няма "качулки". Други пък не ходят заради Раев, трети заради липсата на трофеи, четвърти заради Тонев, пети заради играчите, шести заради треньора... бе мааму стара, не трябва ли да ходим на стадиона заради Левски!!! Аз също отдавна не ходя в сектор Б, просто щото вече ми се гледа мач по дължината на терена, а и одъртех.

Последна промяна от terata на 10 окт 2013 12:39, променено общо 1 път.
Theos написа:fcb_bg написа:Да те питам, следващият път като не сте съгласни с нещо , ще стигнете ли по-далече? Каква простотия да очакваме? Този път ще нараните ли някого физически (защото явно психологическото нараняване за вас е нищо работа), защото не ви отърва? Кой ще е, някой левскар, или пак някой никакъв ще изгори?
Не задаваш въпроса на правилните хора,един нормален левскар никога не би наранил или саморазправил с когото и да било! Задай го на 10те отрепки с качулки които използват Левски за параван да безчинстват! Заради тях много левскари сме отвратени и не ходим на мач, защото са узурпирали името на клуба за собствени гнусни цели!
И един коментар към черените, жълтите , зелените и т.н. сигурен съм ,че много от вас имат приятели левскари, както аз имам приятели от ЦСКА, Ботев ,Литекс и т.н....но никога не бих ги сравнил с идиотите които правят зулуми и погроми, които безчинстват и поставят зад себе си името на клуба си и го срамят!Та драги господа , вие бихте ли сложили в един кюп приятелите си левскари с тези отрепки??? Или за вас вашите приятели са отрепки???
Ами , въпросът ми е насочен към човек , който защитава тази проява. За такива мнения като твоето, съм си казал какво мисля. Разминавания нямаме.

само, че не виждам въпросния господин да е отговорил на въпроса.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
fcb_bg написа:Мистри написа:fcb_bg написа:Да те питам, следващият път като не сте съгласни с нещо , ще стигнете ли по-далече? Каква простотия да очакваме? Този път ще нараните ли някого физически (защото явно психологическото нараняване за вас е нищо работа), защото не ви отърва? Кой ще е, някой левскар, или пак някой никакъв ще изгори?
Въпросът ми не е фенски, а човешки. Гнус ме е как постъпихте от човешка гледна точка. Като фенове ходете се избивайте, щом толкова ви е акъла. Чакам да видя след Дербито колко ще са ранените и арестуваните. Защото тогава наистина излиза животинското.
И да знаеш, че да се отговаря на въпроса с въпрос без да отговориш на някого е признак за ниска култура.
Започвам отзад напред.
Признак на ниска култура е , чисто човешки,

Второ-не съм ти искал въпроса, за да ти давам отговор.
Трето-никога и по никакъв начин не съм подкрепял, подстрекавал или извършвал насилие над човек, камоли по причини от футболно естество.
Обобщаването е присъщо на хора без доводи и с ниско КПД.
Ако малко поне си беше поразмърдал багажа, щеше да разбереш повода, причината и следствието от тази "поръчкова" акция.
Ще кажеш-не ти е работа да го правиш.
Да, прав си!
И не ти е работа да обсъждаш неща, които нито разбираш, нито те касаят.
Глупавият въпрос, на много тук:"те като протестират срещу борат, защо не съблякоха него" ,е първосигнален.
Точно това действие щеше да доведе до кръв и сблъсъци .
Хайде , раздигайте седянката.
Гнус го било.
Като те е гнус що чиниш тук?
п.п.Задай си въпросът, щом си толкова "вълнувателен"

-
- Контакти:
Ne znam koi si ti da mi dava6 suvet kakvo da pravq az ! Az ne sum kazal vqrvai mi , moje6 da proveri6 i sam tova koeto kazvam pitai xora ot agitkata na Ludogorec !Istinata vinagi moje da se nameri vuprosa e v tova gotov li si za neq