Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот peliforewer » 10 окт 2013 11:26

terata написа:
peliforewer написа:
djoker1978 написа:Zdraveite izvinqvam se za latinicata jiveq v 4ujbina i nqmam kirilica .
Predi 8 godini izbqgax ot Bulgaria zaradi takiva mishki kato avtora na temata zaradi takiva Bulgari koito sa naveli glavata i 23 godini turpqt da budat ma4kani lugani i kakvoto se setite .V4era za purvi put ot mnogo godini se po4ustvax istinski Bulgarin po4ustvax se 4ovek i se gordeq 4e sum fen na Levski zaradi tezi mom4eta . Levski e kauza ne moje nqkakuv mustakat da izliza i da kazva 4e toi kara vlaka s koi pari s vashite s tezi na roditelite vi . I dokato ima xora kato avtora na temata 6te ima i samozabravili se politici oligarsi i kakto tam im vikate . Xora sabudete se 21 vek e da vie ste svobodni i nikoi ne moje da se gavri s vas i s liubimiq vi klub . Moje da se sramuvate samo ot sebe si 4e 24 godini tarpite xora kato Mustaka i drugi podobni . Po4ustvaite se svobodni nikoi ne e po golqm ot naroda ta nali durjavata tova ste vie .

Защо тези "момчета" не съблякоха Батков който е най-виновен за цирковите в Левски,ами скочиха на Петев,който е поканен от ръководството да работи за Левски и в случая е най-малко виновен.Това ли е свободата да атакуваш беззащитния,а онзи с охраната да му целуваш ръка.

Точно чорбар да задава подобен въпрос е малко глупаво, не мислиш ли? Вие защо не изпотрошихте офисите на Титан, а си показахте силата на прозорците на БФС-то?

Тука става дума за поругано човешко достойнства,а не за строшени стъкла,ама ти това явно не можеш да го разбереш.А отношението към Титан ние ясно го изразявахме на стадиона,че и към БФС и Б.Борисов.Чудно ми е Вие защо не смеете да кажете нещо срещу Батков на стадиона,ами само развявате знамена с черепи.Явно сте много доволни от него и състоянието на отбора.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2013 11:31

Nuke написа:
milen.hristov написа:
damyanov1963 написа:А защо не приемете тезата, че след дългогодишното безхаберно, некадърно и нагло управление на Левски, което го срина до дъното, нервите на някои от по екзалтираните фенове не са издържали и до кога трябваше да се търпи това унизително положение?

Защото така са се държали първобитните хора, аз не се възприемам като такъв. Тези ако ходеха на опера, театър сигурно биха пребили режисьора защото не им харесват актьорите

Касиерката щяха да пребият, не режисьора. На тях това им е силата - да мачкат беззащитните.

И кой пребиха "качулатите фенове"? Някой да видя някой пребит? На клипа ясно се вижда как първо го предупреждават да свали фланелката и след това го съблякоха, без дори да са му ударили и един шамар, защо правите от мухата слон, дори и не го напсуваха, камо ли да го уцелят с бутилка в главата, както направиха цивилизованите фенове от Борисовата градина с президента на отбора си, какво целите с тези провокаций, то се вижда ясно на клипа какво се случи, трябваше да се остави ръководството на Левски да си разиграва коня за сметка на нервите на феновете му докато отбора изпадне в аматьорските групи ли? Ако бяха нападнали директно Батков с охраната му давате ли си сметка какво щеше да се случи и какво щяха пишат световните медий за Левски и за България, или просто ви се гледаше сеир?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 окт 2013 11:36

damyanov1963 написа:
Nuke написа:
milen.hristov написа:
damyanov1963 написа:А защо не приемете тезата, че след дългогодишното безхаберно, некадърно и нагло управление на Левски, което го срина до дъното, нервите на някои от по екзалтираните фенове не са издържали и до кога трябваше да се търпи това унизително положение?

Защото така са се държали първобитните хора, аз не се възприемам като такъв. Тези ако ходеха на опера, театър сигурно биха пребили режисьора защото не им харесват актьорите

Касиерката щяха да пребият, не режисьора. На тях това им е силата - да мачкат беззащитните.

И кой пребиха "качулатите фенове"?

Доста хора. Това, че оня ден не са пребили Петев, а "само" са го съблекли пред камерите, за оправдание ли трябва да им послужи? Ти си им абсолютен съучастник, затваряйки очите си пред тая простотия.

skoda1980
Контакти:

Мнениеот skoda1980 » 10 окт 2013 11:36

Това на пресконференцията беше голям позор, но до него се стигна след безумията в Левски. Имаше анкета точно преди два дена "кой да е треньор на Левски". Там над 40% си искахме Йоканович. АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ПЕТЕВ ЗА ТРЕНЬОР. И как да стане това като никой не чува феновете вече 5 години!!! Еми явно така, или може би след 20 мача отпаднали за купата и във втората половина на класирането ще кажем "еми и той не става", защото доказателството за това е на лице само погледнете Лудогорец след ерата Петев започнаха да мачкат. Това на момчетата с качулките не беше правилно но беше единствения възможен начин още 2-3 месеца да не берем срам.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 окт 2013 11:40

damyanov1963 написа:
Nuke написа:
milen.hristov написа:

И кой пребиха "качулатите фенове"? Някой да видя някой пребит? На клипа ясно се вижда как първо го предупреждават да свали фланелката и след това го съблякоха, без дори да са му ударили и един шамар, защо правите от мухата слон, дори и не го напсуваха, камо ли да го уцелят с бутилка в главата, както направиха цивилизованите фенове от Борисовата градина с президента на отбора си, какво целите с тези провокаций, то се вижда ясно на клипа какво се случи, трябваше да се остави ръководството на Левски да си разиграва коня за сметка на нервите на феновете му докато отбора изпадне в аматьорските групи ли? Ако бяха нападнали директно Батков с охраната му давате ли си сметка какво щеше да се случи и какво щяха пишат световните медий за Левски и за България, или просто ви се гледаше сеир?!

Мисля , че е време да се спре с обясненията към тези недоразвити индивиди.
Два дни, когато и да вляза в този форум, в темите по въпроса 85% са хора , мразещи Левски , но упорито обсъждащи миналото, настоящето, бъдещето, собственика, раев, публиката, стадиона, жепееца, ...
Те явно отбори си нямат, също както и мисловен капацитет, да схванат за какво иде реч.
Група сеирджии и провокатори, които мислят , че са много оригинални .
Най-жалкото обаче са групичка "привърженици" като този, който е пуснал темата.
Хора на девствените сини девойки, които винаги пеят "въх, УщипЪ ма" :lol:

Те са мирни, тихи , кротки, осъждащи, сиви, невзрачни, страхливи.И срамежливи. :lol:
А нЕма нужда !
Всички трябва да знаят-
Който някога е плюл срещу Левски го чака такава участ!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

biso62

Мнениеот Странджата » 10 окт 2013 11:45

Прав си, макар че си цесекар:). Несъзнателно много от тука пишещите изразяват същото, като спорят кой от двата клуба е бил по-близко до властта - сега или преди. Не всеки си дава сметка, че изборът на това, дали да си от ЦСКА или Левски е бил легитимация на някаква идеологическа нагласа, независимо от това, доколко основанията за такава леготимация са правдиви или фалшиви - т.е. дали се забелязва подмяната, която беше характерна за предишния режим.
Сегашният заложи на размиване на идеологическите основания и на откровено партизанстване - т.е. щом си с властта и парите, си "првилен". Преди - колкото и парадоксално да е, се подържаше някакво - уж нелегално, различие в "рамките на закона" - т.е. в рамките на допустимото от партията. Сега различията се демонстрират, но нито се "инфестират", нито капитализират. И затова публиките ни станаха невръстни - т.е от поколението на сегашното. Тяхната идентификация е показността и агресията. Нормалността - както писах, умереността, емоцията от играта, а не от нашите, които и да играят грозно, побеждават, отстъпи пред напора на невъздържаността. И футболът стана, заедно с чалгата, онзи отдушник, за който преди се говореше. Младите сега са лишени от почти всичко - ние поне бяхме лъгани, и то не зле, че един ден ще живеем човешки. За младите е видно, че тук , ако си нормален, е почти непосилно да живееш човешки. А като всеки млад искаш да си млад - т.е - искаш да можеш да си изживееш младостта. Някои намират смисъл в неистовия труд, в който нямат време да разберат, че младостта си отива. Други - повечето - и това е нормално, искат като обикновен човек, хляб, но получават само зрелище, ако се присъединят към онези, за които зрелището е наглост. И ето до тука се стига. Тъжно, тъжно е днес да си стар, но още по-голямо нещастие е да си млад. Затова не им се сърдя, но не ги разбирам, защото и те не искат да разберат нас.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2013 11:55

Мистри написа:Мисля , че е време да се спре с обясненията към тези недоразвити индивиди.
Два дни, когато и да вляза в този форум, в темите по въпроса 85% са хора , мразещи Левски , но упорито обсъждащи миналото, настоящето, бъдещето, собственика, раев, публиката, стадиона, жепееца, ...
Те явно отбори си нямат, също както и мисловен капацитет, да схванат за какво иде реч.
Група сеирджии и провокатори, които мислят , че са много оригинални .
Най-жалкото обаче са групичка "привърженици" като този, който е пуснал темата.
Хора на девствените сини девойки, които винаги пеят "въх, УщипЪ ма" :lol:

Те са мирни, тихи , кротки, осъждащи, сиви, невзрачни, страхливи.И срамежливи. :lol:
А нЕма нужда !
Всички трябва да знаят-
Който някога е плюл срещу Левски го чака такава участ!

Да те питам, следващият път като не сте съгласни с нещо , ще стигнете ли по-далече? Каква простотия да очакваме? Този път ще нараните ли някого физически (защото явно психологическото нараняване за вас е нищо работа), защото не ви отърва? Кой ще е, някой левскар, или пак някой никакъв ще изгори?
Последна промяна от fcb_bg на 10 окт 2013 12:01, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

djoker1978
Контакти:

Мнениеот djoker1978 » 10 окт 2013 12:00

Ne moga da povqrvam 4e nikoi ne se zamisli ot revliovcite tuk za6to Petev xrane6e Levski na lqvo i na dqsno s vsqkakvi epiteti daje pitaite fenovete na Ludogorec te 6te vi obesnqt po to4no i izvednuj idva da stava trenior na Levski . Pitam ima li moralno pravo da go pravi ? Toi muj li e kato kaje ne6to za6to ne si durji na dumata ? Golqma tragediq nqkoi debil si polu4i zaslujento . Xora vie ste zabravili kakvo e 4est dostoinstvo gordost . Pametnik napravete na tozi iztradal 4ovek Petev koito do predi 2 meseca vika6e tupite goveda edi kakvo si .... Vie ste mazoxisti 4esno .Li4no tozi stradalec Petev e kazval 4e mrazi Levski v 4eravata si !
Последна промяна от djoker1978 на 10 окт 2013 12:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2013 12:06

djoker1978 написа:Ne moga da povqrvam 4e nikoi ne se zamisli ot revliovcite tuk za6to Petev xrane6e Levski na lqvo i na dqsno s sqkakvi epiteti daje pitaite fenovete na Ludogorec te 6te vi obesnqt po to4no i izvednuj idva da stava trenior na Levski . Pitam ima li moralno pravo da go pravi ? Toi muj li kato kaje ne6to za6to ne si durji na dumata ? Golqma tragediq nqkoi debil si polu4i zaslujento . Xora vie ste zabravili kakvo e 4est dostoinstvo gordost . Pametnik napravete na tozi iztradal 4ovek Petev koito do predi 2 meseca vika6e tupite goveda edi kakvo si .... Vie ste mazoxisti 4esno .

Ами нали живееш извън България. Нали не си в Танзания някъде. Иди им обясни на хората, че така е правилно и се пробвай да направиш нещо подобно. Успех!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

simonovich
Контакти:

Мнениеот simonovich » 10 окт 2013 12:10

tprodanov написа:Ми що не ги пълните и в момента? Най-вероятно секторите ще бъдат ако не пълни догоре, то поне прилично запълнени. От хора, които застават ЗАД вчерашната постъпка. Това са фактите. Останалото са шепа мишки из нета, които не знаят, или в най-добрия случай, едвам помнят къде е Герена.

Обаче това като го повторите 100 пъти и си мислите, че ще стане истина? Аз лично съм на абсолютно всеки мач в А сектор (в последно време съответно във В), т.е. най-вероятно добре помня къде е Герена. И сега за пръв път от 20 години (започнах да ходя по мачове през 93-та, като по онова време естествено ходех в Б)сериозно се замислям дали да отида на дербито. И причината да се замислям е на първо място, защото след онзи ден се чувствам изключително тъпо, и на второ - за да не си помисли някой че заставам ЗАД тази постъпка. Пък вие продължавайте да си повтаряте, че единствено интернет феновете са против тия глупости...

Върни се в “Левски”