Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Puldin
Контакти:

Re: Истина ли е всичко това?

Мнениеот Puldin » 10 окт 2013 10:49

Pichichi написа:
samo_levski написа:
Pichichi написа:Интервюто на ГГ е размазващо! Пропуснал съм го явно защото сега го виждам за първи път това.
Всъщност в него ГГ ясно казва че в А група футбол не се играе от 20 години че и повече.

Значи си признава най-безцеремонно, че 4те титли на Литекс не са спечелени с футбол? .

Ами аз така го разбирам, че си признава но ясно се казва как са спечелени и тилите на другите отбори!

Не, става въпрос за първите две титли. Останалите са толкова честни, колкото и на Левски и ЦСКА ;)

samo_levski
Контакти:

Re: Истина ли е всичко това?

Мнениеот samo_levski » 10 окт 2013 10:54

Щом си признава открито, че е мамил с титлите на Литекс, то как може да му се повярва на 100% за това, което казва? Има истина, но тя си е само неговата. ГГ си е престъпник, Батков и той, изобщо едва ли има президент на футболен клуб, който да не е престъпник. А футболните клубове са ползвани за какво ли не, само не и за футбол. Едни си перат парите през клуба, други си мият ръцете пред обществото със клуба, трети искат политически дивиденти от клуба и феновете. В последно време пък тв7 пропагандира чрез футболното първенство. Изобщо футбола ни е пумия, каквато е и държавата.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот Rivaldo10 » 10 окт 2013 11:06

Батков не може да вземе сам решение в Левски!

Решението за Йоканович беше еднолично на Батков!

Разбирам се перфектно с Иво Тонев!

Не ми бяха доведени исканите играчи, за всичко в клуба се иска съгласието на Тонев!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 окт 2013 11:16

Добре, де, Насе, знаейки всичко това, което казваш, защо им се върза въобще да започнеш или защо не го каза по-рано всичко. Трябваше ли да стават тея циркове? Какъв Николае, какви поляци, каква селекция? Ако е така и по-зле, отколкото казваш клубът е на командно дишане и е на ей толко да се скъса всичко. Бягаш още като си разбрал. Защо чакаш. И аз викам, У-А, що така с Йока, то какви йоки, какви пет лева...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 10 окт 2013 11:20

Насе? След всичко, което причини на Левски? Това официално е НАСО ГЪЗА.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 окт 2013 11:24

Rivaldo10 написа:

Не ми бяха доведени исканите играчи, за всичко в клуба се иска съгласието на Тонев!

Т.е. Иво Тонев е диригентът в "Левски" :roll: Поне аз така ги разбирам нещата :roll:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 окт 2013 11:27

TodorT написа:
Rivaldo10 написа:

Т.е. Иво Тонев е диригентът в "Левски" :roll: Поне аз така ги разбирам нещата :roll:

Е то е ясно... нали май месец си тръгна УЖ... Не случайно още е в отбора с мижавото оправдание - строеж на Сектор А. За всички е ясно, че не е само това
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 окт 2013 11:30

Има някои неща,които се наричат етичност и морал.Наско не притежава нито едно от двете.В момент,в който отборът има нужда от малко спокойствие след бурните вторнишки събития,г-н Сираков гледа още повече да увеличи напрежението,което само доказва тезата,че за него личното благо е над всичко.
"Миналата година Левски с всички възможни средства, с цялата съдийска помощ, не можа да стане шампион. А с оглед на играта, това нямаше да е заслужено. През тази година няма мач, в който да има оплаквания от съдийството срещу Левски", заяви Сираков. Представете си какъв "левскар" е,щом сипва допълнително масло в огъня и дава храна на всички хейтъри.Айде сега Грасиани и всички други,които упорито го защитават,да излязат и да кажат дали Наско не забива нож в гърба на отбора,заради личните си неизгоди.Този път нямаше далаверки и бързо-бързо се изнесе.Дано наистина повече да не го видим на Герена,няма място за игричките му там.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 окт 2013 11:34

TodorT написа:Т.е. Иво Тонев е диригентът в "Левски" :roll: Поне аз така ги разбирам нещата :roll:

Може и така да е, но Сираков си противоречи с тези 4 реплики...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 10 окт 2013 12:02

Rivaldo10 написа:
TodorT написа:Т.е. Иво Тонев е диригентът в "Левски" :roll: Поне аз така ги разбирам нещата :roll:

Може и така да е, но Сираков си противоречи с тези 4 реплики...

Ако са само тези четири реплики, да, противоречи си. Но не са. Има още намеци. Още противоречия. Като това, че са се разбирали отлично с Тонев, но пък "Левски" бил се заигравал със съдиите през пролетта. Точно когато Тонев говореше за "другите начини".
Ако се допълнят репликите така:
Батков не може да вземе сам решение в Левски! Но въпреки това го направи с Йоканович.

Това тук е лъжа. Йоканович беше човек на Тонев
Разбирам се перфектно с Иво Тонев! Защото си трайкам, и Тонев не ме е закачал.

Така че лъжата е за Йоканович. Който беше най-малкия проблем.

Насо, че стана жертва, стана. Но, че е мръсник, който в момента се опитва да мъти водата в "Левски", мъти я. На пръв поглед си противоречат тези две неща. На втори се допълват.

Върни се в “Левски”