Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вица за тъжното канарче
Пешо Стоянов доведе за добро селския,а то кво излезе..
Канар написа:Излязоха няколко статии и се отписа сделката. Нищо не е плащано за заплати и хотели, защото нищо не е подписано. Ако има купувач, какво трябва да направи - да плаща сметките на селю ли? Миналата седмица се даде аванс за полицията и други неотложни разходи, за да се спаси мача. Иначе, това което се провали беше далаверата на дебелия Салерно, който искаше да си "врътка" останалите италианци и с техните кинти да се прави на голям бос. Единият от италианците пристига тази седмица. Това вече го писах по - рано тази седмица и засега се потвърждава. Човекът си има бизнес интереси в страната. Дали ще финализира сделката е друг въпрос, но Селю е на такъв зор, че залагам да стане нещо.
Отписахме я, когато Пловдив24 писаха, че италианците са се отказали и сега "чакаме други италианци". Дано си прав, макар че на мен вече ми умря надеждата.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
пичове - според мен няма смисъл се връщаме сега назад - пешо стоянов, кой докара селския, кво стана, кво можеше, кой докара италянците, тук ли са още и прочие. лично мнение - но бъдещето ни е зад следващия завой, т.е. много близко и много скоро ще стане ясно. или ще е хубаво с тези италянци, или ще е трагично - т.е. края на АД ПФК Ботев 1912. Но който е чел древонгръцки (не че се правя) а и съвременни трагедии, знае че винаги трябва да има катарзис за да има ново начало. Обикновено за катарзис (както и при великата история описана в Новия Завет) има нужда от загуба и смърт. Това е истнката трагедия - един от главните герои умира за да има бъдеще и пречистване. Та ако трябва АДто ... това ПФК Ботев 1912 да умре за да се пречистим и да почнем наново, то ще стане. Но както вече казах на друго място - БОТЕВ, истинският БОТЕВ ще го има винаги. Края на АД то е близо, много близо. Новото начало на БОТЕВ също. Горе главите ... ПОБЕДА!!!!!
veseo написа:Канар написа:Излязоха няколко статии и се отписа сделката. Нищо не е плащано за заплати и хотели, защото нищо не е подписано. Ако има купувач, какво трябва да направи - да плаща сметките на селю ли? Миналата седмица се даде аванс за полицията и други неотложни разходи, за да се спаси мача. Иначе, това което се провали беше далаверата на дебелия Салерно, който искаше да си "врътка" останалите италианци и с техните кинти да се прави на голям бос. Единият от италианците пристига тази седмица. Това вече го писах по - рано тази седмица и засега се потвърждава. Човекът си има бизнес интереси в страната. Дали ще финализира сделката е друг въпрос, но Селю е на такъв зор, че залагам да стане нещо.
Отписахме я, когато Пловдив24 писаха, че италианците са се отказали и сега "чакаме други италианци". Дано си прав, макар че на мен вече ми умря надеждата.
Ами, Весо, затова и реших да пиша тука, щото мизерните журналисти, за едната интрига са готови да убият надеждата на хилядите ни фенове. Ами то е ясно, никой няма да дойде от майната си да плаща стари сметки и дългове. Някой чул ли е официално от футболист или ръководство "отказваме се", "тръгваме си" и така нататък. Да, мрънкат и заплашват, но нищо по - нормално от това като не си видиш парите. Не казвам, сделката е факт, но нищо не е приключило, докато не се обяви, че е приключило.
Добре де,посещавам форума...и аз не знам от кога.Защо никой не се запитва,дали селския ******** е собственик?Или това са реалните собственици.Лично аз смятам,че ако селския имаше шанс да изкара някой лев,щеше да го направи.Разбира се това е мое мнение,и не искам да го натрапвам на никой.
Многозначително съобщение на бултрас.ком. Отваряте сек=цията новини и най-отгоре:
Следващ мач
Няма предстоящи събития

Следващ мач
Няма предстоящи събития

- Botevist_1912
- Контакти:
Hacko1912 написа:Многозначително съобщение на бултрас.ком. Отваряте сек=цията новини и най-отгоре:
Следващ мач
Няма предстоящи събития
Наско, адаш, и на мене това ми направи впечатление...
В момента над нашия отбор витае неизвестност.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
адаш - за мен това е добрата новина ...
- Botevist_1912
- Контакти:
Hacko1912 написа:адаш - за мен това е добрата новина ...
Дано наистина да е така!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
- емо73канар
- Контакти:
Здравеите ,преди малко се прибрах от Бургас и искам да кажа ,че само мал шансът ни попрече да вземем нещо от него,НО въпросът сега е друг ,ще подкрепим ли отбора на 31.10.2009. ,ако все още имаме такъв ???????????