Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 окт 2013 09:01

Ама к'во ми драскате по форумите- идвайте на стадиона да си "поговорим" с Гугутката, аз лично ще го направя, та ако ще да ме пребият- за ЛЕВСКИ съм готов и бой да ям.Гугутката го знам що за човек е, още като киснеше в една пицария в Люлин преди години-квартален пияница, с 10 до 20 думи в речника, вие на идея си нямате за колко прост човек ви говоря. Нищо общо с Голди, ама нищо, просто к'во да ви кажа, дори Цимбика е като нобелов лауреат по литература в сравнение с това примитивно същество :o

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 окт 2013 09:09

Тези същите лица, които претендират да си дават живота за Левски и сектор Б изгониха маса народ от там. Тези същите псуваха борат, когато не им плащаше и се скриха под мотото за подкрепата докрай само и само да не се пее за него. С маса побоища срещу всеки, който не се подчинява безусловно. Тези същите на почти всеки мач идват надрусани. Който е бил на поне 1 мач там може да го потвърди. Що не съблякоха Мъри? Той дори е играл за цска. Тогава къде бяха? Ситуацията в Левски се изврати многократно от последния престой на Наско Сираков и това не е само заради некадърните треньори, а и заради тези същите лица. Много истини каза Наско в последното си интервю. Тези хора имат изгода борат да е шеф, защото ако не е ще им секнат парите. Нали уж правят всичко безвъзмездно? В последната им платена декларацийка защитават една от най - големите злини за Левски - иво перчема. Това ли са феновете? Айде питайте неорганизираните фенове, които представляват 99% от общия брой какво мислят за тонев? И как така за 1 среща вчера, която трая 30 минути непреодолимите различия бяха изгладени? Защо едни и също присъстват на тея "срещи"? Наско Сираков е участвал в 12 от 26 титли на отбора. Може да е взел много от Левски, но много е и дал. И само в заключение да добавим, че в момента Левски е роб на 2 агенти на дс и банда наркомани и само от мнозинството от нас зависи дали нещата ще продължават така.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 окт 2013 09:18

mtaraduda написа:Тези същите лица, които претендират да си дават живота за Левски и сектор Б изгониха маса народ от там. Тези същите псуваха борат, когато не им плащаше и се скриха под мотото за подкрепата докрай само и само да не се пее за него. С маса побоища срещу всеки, който не се подчинява безусловно. Тези същите на почти всеки мач идват надрусани. Който е бил на поне 1 мач там може да го потвърди. Що не съблякоха Мъри? Той дори е играл за цска. Тогава къде бяха? Ситуацията в Левски се изврати многократно от последния престой на Наско Сираков и това не е само заради некадърните треньори, а и заради тези същите лица. Много истини каза Наско в последното си интервю. Тези хора имат изгода борат да е шеф, защото ако не е ще им секнат парите. Нали уж правят всичко безвъзмездно? В последната им платена декларацийка защитават една от най - големите злини за Левски - иво перчема. Това ли са феновете? Айде питайте неорганизираните фенове, които представляват 99% от общия брой какво мислят за тонев? И как така за 1 среща вчера, която трая 30 минути непреодолимите различия бяха изгладени? Защо едни и също присъстват на тея "срещи"? Наско Сираков е участвал в 12 от 26 титли на отбора. Може да е взел много от Левски, но много е и дал. И само в заключение да добавим, че в момента Левски е роб на 2 агенти на дс и банда наркомани и само от мнозинството от нас зависи дали нещата ще продължават така.

Трагедията в Левски започна точно когато Голди се оттегли и Гугутката превзе НФК. При Тепсиев например никога публиката нявмаше да освирква Кокъла, никога публиката нямаше да търпи Гонзо три години да си прави експерименти с отбора, и НИКОГА, ама наистина НИКОГА нямаше да се допусне лице като Тонев да съсипе Левски, да не говорим пък за ритуалното убийство на ФК ЛЕВСКИ онзи ден.Златин може да беше всякакъв, но не беше продажник, него с пари не можеха да го купят.Не се ли измете Гугутката и неговата клика, пътят за Левски е само надолу, надолу, надолу, докато накрая просто ще стигнем до нерадостната съдба на Славия и Локо (СФ)- без фенове, досадно и протоколно съществуване, и никой, ама абсолютно никой няма да се интересува вече от този клуб!

Потребителски аватар
sava411
Контакти:

Мнениеот sava411 » 10 окт 2013 09:19

Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 09:23

Не знам дали много хора знаят за една изключително срамна случка с участието на тези "фенове" на "Левски" .По време на прословутия мач "Левски' -"Сараево " , когато беше издигнат плаката"Нож ,жица ,Сребреница "в сектор Б бяха пребити и изгонени от сектора момче и момиче, фенове на "Левски" ,само поради това , че били от ромски произход .Апостолът на свободата ще се обърне в гроба , ако може да чуе скандиранията им "Турците под ножа ,циганите на сапун " .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 окт 2013 09:25

damageplan написа:Не знам дали много хора знаят за една изключително срамна случка с участието на тези "фенове" на "Левски" .По време на прословутия мач "Левски' -"Сараево " , когато беше издигнат плаката"Нож ,жица ,Сребреница "в сектор Б бяха пребити и изгонени от сектора момче и момиче, фенове на "Левски" ,само поради това , че били от ромски произход .Апостолът на свободата ще се обърне в гроба , ако може да чуе скандиранията им "Турците под ножа ,циганите на сапун " .

Момчето да не е било Милен Христов :mrgreen:

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 09:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=taqIAFqQ6TE[/youtube] Това също е тяхно дело ,ако не беше Наско Сираков , никога нямаше да играем в Шампионска лига . :arrow: СЕЛЯНИ,СЕЛЯНИ,СЕЛЯНИ !
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

engineer1914
Контакти:

Мнениеот engineer1914 » 10 окт 2013 09:42

Онези с качулките. Аз не съм от вас! Аз съм от Левски!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 окт 2013 09:51

venger написа:Да слагат направо Вергил(ий) за треньор и да се приключва.
Ако не е доволен от себе си, поне може сам да си свали фланелката. :mrgreen:
Их, ще взема да си патентовам това Вергилий. :lol:

Иначе Гугутката и аз го познавам лично. Абсолютен илитерат, като атмосфера лъха на посредственост, не е по-различен от чичковците, които висят в задушливите квартални кръчми и спорят с телевизора, докато пият евтина ракия и си боцкат съмнителен колбас.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 10 окт 2013 09:51

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Трагедията в Левски започна точно когато Голди се оттегли и Гугутката превзе НФК. При Тепсиев например никога публиката нявмаше да освирква Кокъла, никога публиката нямаше да търпи Гонзо три години да си прави експерименти с отбора, и НИКОГА, ама наистина НИКОГА нямаше да се допусне лице като Тонев да съсипе Левски, да не говорим пък за ритуалното убийство на ФК ЛЕВСКИ онзи ден.Златин може да беше всякакъв, но не беше продажник, него с пари не можеха да го купят.Не се ли измете Гугутката и неговата клика, пътят за Левски е само надолу, надолу, надолу, докато накрая просто ще стигнем до нерадостната съдба на Славия и Локо (СФ)- без фенове, досадно и протоколно съществуване, и никой, ама абсолютно никой няма да се интересува вече от този клуб!

+ 1 ! Само ще добавя,че Гаджев е Гугутката в отбора.Всеки може да си обясни сам защо той получава най-голямата заплата( 15 000 евро ~ 30 000 лева ) на месец,а разхожда големия си г*з на терена.Този интригант трябва незабавно и по всякакъв начин да бъде изритан от Левски!

Върни се в “Левски”