badboy95 написа: А кой треньор би търсил конфронтация с феновете още на пресконференцията, нали ако се защити, ще го заклеймите като чорбар и не знам си какъв, и после ще го е страх за семейството си и за себе си.
А кой треньор след като се е хвалил как е фен на вечния враг, и след като е изплюл едно нещо от рода - Господ им го върна на Левски, би дошъл да се прави на професионалист?
Грасианчо, с Гугутката сме на доста различни позиции по повечето въпроси, включително и с днешната декларация. За разлика от теб обаче, аз не съм форумен плъх и редовно ходя и на мачове и на срещи на феновете и си казвам мнението лично.
Като търсиш телевизията да ти налее мозък - заповядай:
http://play.novatv.bg/play/326887?autostart=trueПовечето Левскари наистина разбраха за какво става въпрос и подкрепят случката. Това са истините, дето лъснаха.
Laetitia написа: Виждам ги какви са - безперспективни и необразовани хора. Как не бил съблечен насила? Казваш на мен да гледам клипа, а сам не си.
На мястото на Петев бих цапардосала някого от тия нещастници, дори с риск да ме набият.
Иначе нека всеки прочете това мнение. И дано има повече хора с акъл, които да го осмислят.
Странджата написа:България е разделена и левскарите също. Нормалността отдавна няма място на стадиона. Екцесиите са мерило за отдаденост, профанацията е необходимост, за да бъдеш разпознат като "фен", а не като левскар.
Това, което стана вчера, е позор, който няма прецедент не само в нашата - на Левски, история. Да съблечеш човек, дошъл да работи в Левски, без да намериш аргументи и език, за да изразиш недоверието си към него, без да водиш човешки разговор с него, е партизанска практика, когато не с качулки, а с кожени тужурки "другарите" раздаваха правосъдие.
Още по-позорно е е , че е нямало кой да го защити. А е имало не само качулати, а и такива, които се считат за икони на Левски.
Аз лично не знам как ще преглътна този срам. Никакви седем гола, никакви групи и купи не могат да го измият от челата ни ...
Имаш някакви гадателски умения? Безпреспективни и необразовани? Това означава, че знаеш с какво образование е всеки един от участниците. А какво правим в случай, че се окажат повечето от тях с доста по-добро образование, и с доста добри кариери?

Колкото до Петев - държа се като мишка. Сама го забелязваш. Освен това излъга най-гнусно. Повече аргументи не мисля, че са нужни. Дори няма нужда да се говори за чисто треньорските му качества, които са повече от спорни. Колкото до мнението на Странджата - поредният, който пише за качулки и е пропуснал да забележи, че такива нямаше. Поредният, който иска управлението на Батков.