batmanlevski написа:онези с качулките са модерните деца и лица на капитализма в България ,това е същия този капитализъм който прави всичко възможно да съсипе Левски ,защото Левски е народа ,а народа на България не е от към страната на капиталистите които ограбват и разрушават от 1989 г. насам всичко Българско и родно
Хахахахахахха, ей това мнение мисля, че би трябвало да затвори страницата!!!
Laetitia написа: На какво/кого сте скочили бе, хора? Стига филми, на кой свят живеете?
Няколко човека, които със сигурност нямат завършен 10-ти клас, посегнаха на личната неприкосновеност на човек, направил един отбор шампион 2 поредни години, участвал и в най-големия разгром над ЦСКА като футболист.
Че то хора като Гибона, Мъри и Георги Василев е следвало да бъдат изгорени ритуално като вещици през Средновековието. Да, ама не, както казва един дърт журналист и агент на ДС.
Доволна съм все пак, че има и нормални и интелигентни хора, които твърдо застанаха срещу вчерашния срам.
Кой говори за Петев? На каква лична неприкосновеност му е скачано? Не видях да е бит, не видях да му е взето нещо лично. Празни приказки. Това, че Петев е участвал в разгрома над Цска какво общо има, каква е връзката? Да не би да е участвал като футболист на Левски? Твоето мерило Цска ли е? Жалка история...
grasiani написа:Съжалявали били за постъпката си,дръжки, кого баламосваш Батков нали ги видях като излизат пак как се държат нахално и предизвикателно, средни пръсти на камерите на телевизиите,и с тия хора да сме заедно- никога.Дано не съм лош пророк но на дербито може да се получат сблъсъци и то не с ония смърдящите,а с нашите примати..Понеже викали,крещели,биели, чупели,пребивали хвърляли те били най големите фенове на Левски откъде-накъде.Кой ви каза че това са действията които определят някой за по благонадежден фен от друг. Ние сме отбор с име- кауза ,не може така да се принизява така името на клуба от шепа негодяи.Името ни задължава да бъдем фенове по различни и с по голяма отговорност,не като някои други с 4 букви които не означават нищо.Е,това ли ни е левскарщината да се правим на големи бабаити и да унижаваме хората,в края на краищата всичко си има граници,и някои хора я прехвърлиха и трябва да бъдат заклеймени затова. Тука някои толкова примитивно разсъждават във форума или се правят нарочно че не разбират , че чак ми се повдига да водя спорове с тях,що за култура, що за низки страсти, що за нисък интелект,що за възпитание.
Разбира се, че никой не съжалява. Батков го изръси това, за да не се признае за напълно губещ от случката. Аз между другото, не видях някой да бие, да чупи и да пребива. Напротив, от сектор Б в момента се случват инициативи, които го правят значително по-полезен както за Левски, така и за цялото ни общество, в много по-голяма степен, от цялата сурия мишоци, списващи тук.