''Диагноза'' с Георги Ифандиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Re: ''Диагноза'' с Георги Ифандиев

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 окт 2013 23:31

Безкомпромисен написа:Диагноза с антикомуниста Георги Ифандиев беше единственото нормално предаване заедно Безкомпромисно с Георги Жеков! Тези две предавания са единствените , които разкриват престъпленията на зомбирания български народ с болшевизъм-комунизъм! Всичко друго от ефира е болшевишко-комунистическа помия!
Бог да пази България от комунисти!

Жоре знаеш, че ти си ми като син. Винаги ще имаш мойта подкрепа в борбата ни срещу комунистите !
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 окт 2013 23:34

Ребята,достойни сте за цирк Балкански.Факт.Спосибо,большое спосибо,ребята.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 окт 2013 23:41

sandi74 написа:Ребята,достойни сте за цирк Балкански.Факт.Спосибо,большое спосибо,ребята.

Не разбирам съветски език неуважаемо комунистическо нищожество!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 окт 2013 23:49

Безкомпромисен написа:
sandi74 написа:Ребята,достойни сте за цирк Балкански.Факт.Спосибо,большое спосибо,ребята.

Не лъжи,Жоре.Първата думичка която си чул в своя робски живот е била на братският руски език произнесена от твоята майка и ти го знаеш най-добре че е така.Друг е въпроса че си елементарно и простовато момче и така и не можа да усъвършенстващ този братски нам език за разлика от майце си-червената пишман поетеса.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 окт 2013 23:55

sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:

Не лъжи,Жоре.Първата думичка която си чул в своя робски живот е била на братският руски език произнесена от твоята майка и ти го знаеш най-добре че е така.Друг е въпроса че си елементарно и простовато момче и така и не можа да усъвършенстващ този братски нам език за разлика от майце си-червената пишман поетеса.

То е ясно, че вие комунистическите престъпници търсите всякакъв начин да очерните мен и моите родители и да пишете лъжи и клевети за тях!Само като чуете абривиатурата БАП настръхвате от страх, защото това е единствената антикомунистическа партия , която ако дойде на власт , България ще бъде декомунизирана , а вие ще бъдете по затворите и концлагерите неуважаеми комунистически престъпнико!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 окт 2013 00:04

Безкомпромисен написа:
sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:

То е ясно, че вие комунистическите престъпници търсите всякакъв начин да очерните мен и моите родители и да пишете лъжи и клевети за тях!Само като чуете абривиатурата БАП настръхвате от страх, защото това е единствената антикомунистическа партия , която ако дойде на власт , България ще бъде декомунизирана , а вие ще бъдете по затворите и концлагерите неуважаеми комунистически престъпнико!

Лекувайте се, другарю.Спешно и срочно се лекувайте.Не щадете средства.Ако пък нямате се продайте отново за няколко сребърника както не веднъж сте го правили.Факт.Лекувайте се.Успех в лечението.Дано светилата в медицината ви помогнат.Тежък случай сте.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 02:45

sandi74 написа:
Георги Ифандиев написа:Здравейте приятели антикомунисти !
Тъй като съм възпрепятстван от комунистическите ни медии, които ме свалиха от екран преди изборите и скоро не се вижда, а и нямам особено желание, да се върнa на екран по комунистическа медия. Реших, да ви информирам и да продължа, да пиша за комунистическите престъпления в моя блог в интернет.
Блога ми може да намерите на адрес - http://diagnosa.net/

Другарю,имам само един прост въпрос към вас.Защо вие собственоръчно запалихте вашата червена партийна книжка?Що за антикомунисти може да сте вие и комсомолеца Жоре Жеков?Вълкът козината си мени но нрава не.Факт.И моля ви не лъжете.Знаем че сме от една порода-комунистическата.БСП(БКП)-това е партията майка на всички българи,нашата,вашата.Не се срамувайте от червеният си род и родина.

А преди 44-та какви сме били?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 10 окт 2013 02:48

badboy95 написа:
sandi74 написа:
Георги Ифандиев написа:Здравейте приятели антикомунисти !
Тъй като съм възпрепятстван от комунистическите ни медии, които ме свалиха от екран преди изборите и скоро не се вижда, а и нямам особено желание, да се върнa на екран по комунистическа медия. Реших, да ви информирам и да продължа, да пиша за комунистическите престъпления в моя блог в интернет.
Блога ми може да намерите на адрес - http://diagnosa.net/

Другарю,имам само един прост въпрос към вас.Защо вие собственоръчно запалихте вашата червена партийна книжка?Що за антикомунисти може да сте вие и комсомолеца Жоре Жеков?Вълкът козината си мени но нрава не.Факт.И моля ви не лъжете.Знаем че сме от една порода-комунистическата.БСП(БКП)-това е партията майка на всички българи,нашата,вашата.Не се срамувайте от червеният си род и родина.

А преди 44-та какви сме били?

Земеделци синко, земеделци!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 02:51

джугашвили написа:Земеделци синко, земеделци!

Само? През цялата ни история? Земеделци, с комунистически идеи ли сме били?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 окт 2013 07:43

pomiqr29 написа:Жорето е пич и предаването му по СКАТ преди 5-6 години беше харабийско и му личи, че е ерудит, но това не е негов профил.

Absсолютно съм съгласен! Предаването беше добро, но това не е Ифандиев,а един от никовете на Жеков.

Върни се в “Свободна зона”