Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот Мистри » 09 окт 2013 22:26

milen.hristov написа:
Мистри написа:
milen.hristov написа:В момента Левски е само с един помощник, няма треньор, няма нищо.
А можеше да имаме доказан специалист ставал два пъти шампион на страната, взимал купата и суперкупата, ноя някой искаха да се направят на извЙЕСтни като си видят селяндурщината по телевизията.
Интересно ще поемат ли отговорност, ако Левски продължи с провалите, или ще продължават да гледат мачовете с гръб. Пък и за тази работа трябва да имаш и кураж, а не да се изметеш веднага като вчера защото идва полицията

Милене, защо се излагаш..още?

Къде не съм, прав, кое не истина

А ко е истина?
Стоте дни на раев?
Сафарито на раев?
Истеричната раева с партията и подкрепяна от захарното чудовище? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 окт 2013 22:27

hellyeah написа:
Мистри написа:
milen.hristov написа:В момента Левски е само с един помощник, няма треньор, няма нищо.
А можеше да имаме доказан специалист ставал два пъти шампион на страната, взимал купата и суперкупата, ноя някой искаха да се направят на извЙЕСтни като си видят селяндурщината по телевизията.
Интересно ще поемат ли отговорност, ако Левски продължи с провалите, или ще продължават да гледат мачовете с гръб. Пък и за тази работа трябва да имаш и кураж, а не да се изметеш веднага като вчера защото идва полицията

Милене, защо се излагаш..още?

Mилене , много си неграмотен .

Той е химик!
Не е задължително да е грамотен!
Но е задължително , ако е Левскар, да е от ЛЕВСКИ!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 09 окт 2013 22:31

sin4ec написа:
Интересно ще поемат ли отговорност, ако Левски продължи с провалите, или ще продължават да гледат мачовете с гръб

Я си го земи тоя спец дома, да ти меле лютеницата! И още нещо-Наско е абсолютен ********! И Кауна също!
Кур и за двамата!

Е тва вече е приказка!
САМО ЛЕВСКИ!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 09 окт 2013 22:32

Мистри написа:
badboy95 написа:
Мистри написа:СЪБЛЕЧИ СВЕЩЕННАТА ФЛАНЕЛКА ,ЧОРБАР!
ЛЕВСКИ Е МИСИЯ, РЕЛИГИЯ, ВЯРА, БОРБА, СТРАДАНИЕ, УПОРСТВО, ЧИСТОТА, МЪЖЕСТВО, ДОСТОЙНСТВО!

Значи смяташ, че е нормално и напълно оправдано да се унижава публично човек, който абсолютно нищо не е направил срещу теб, най-много да бил казал "говеда" или "аз съм от ЦСКА"? Предполагам, че знаеш и че е нарушение на закона, тоест ти можеш да бъдеш съден и пратен в затвора, не те ли притеснява това?

Съдимебе.
Или се извинисебе. :lol:
Робе.

Няма аз да те съдя, успокой се, само имам да ти кажа, че ако ВАСИЛ ЛЕВСКИ беше жив, щеше лично да те застреля за нещата, които говориш!! Едва ли някога си е представял, че по такъв начин ще мислят БЪЛГАРИТЕ, да, борил се е за свобода, СВОБОДА, а тва ващо какво беше, кой ви дава право да се държите така с човекът, който най-малко го заслужава!?!?!? Що не се захвенете с баш управниците като сте такива мъже??? Щото Петев е никой и знаете, че ще сте безнаказани.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 окт 2013 22:34

badboy95 написа:
Мистри написа:
badboy95 написа:
ЛЕВСКИ Е МИСИЯ, РЕЛИГИЯ, ВЯРА, БОРБА, СТРАДАНИЕ, УПОРСТВО, ЧИСТОТА, МЪЖЕСТВО, ДОСТОЙНСТВО!

Значи смяташ, че е нормално и напълно оправдано да се унижава публично човек, който абсолютно нищо не е направил срещу теб, най-много да бил казал "говеда" или "аз съм от ЦСКА"? Предполагам, че знаеш и че е нарушение на закона, тоест ти можеш да бъдеш съден и пратен в затвора, не те ли притеснява това?

Съдимебе.
Робе.

Няма аз да те съдя, успокой се, само имам да ти кажа, че ако ВАСИЛ ЛЕВСКИ беше жив, щеше лично да те застреля за нещата, които говориш!! Едва ли някога си е представял, че по такъв начин ще мислят БЪЛГАРИТЕ, да, борил се е за свобода, СВОБОДА, а тва ващо какво беше, кой ви дава право да се държите така с човекът, който най-малко го заслужава!?!?!? Що не се захвенете с баш управниците като сте такива мъже??? Щото Петев е никой и знаете, че ще сте безнаказани.

Ако Апостола беше жив, то такива като теб, нямаше да се родят дори. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 22:35

badboy95 написа:
Мистри написа:
badboy95 написа:

Съдимебе.
Робе.

По интересно е къде блее Цацаров

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 22:36

Обаче никой не иска да отговори кой ще е треньора срещу Гоце Делчев

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 09 окт 2013 22:37

milen.hristov написа:
badboy95 написа:
Мистри написа:
badboy95 написа:

Съдимебе.
Робе.

По интересно е къде блее Цацаров

Ти отдавна стана за смях, ама тва вече е върха. Що не вземеш за му пратиш на Цацаров линк към форума, да се самосезира и да прати хулигани като Мистри в затвора?!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 окт 2013 22:38

"Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там."
Милене,нито те познавам,нито съм те виждал на живо или на друга снимка освен тази,но съм чел доста от коментарите ти и се радвам че има левскари като теб с които човек може да размени някоя нормална приказка.Виждам че нормалните като теб не са добре приети в България.Човек с различно мнение от това на дрогираната тълпа изведнъж се оказа циганин,гей и каквото още там се сетиш.Дори и да е така,нали уж публиката на Левски беше европейска,което ще рече толерантна преди всичко?Или това е само демагогия за пред хората?Опитват се да те изкарат сръбско копеле,или сръбски циганин,а се кланят на един друг сърбин,който даже и не показа с какво е заслужил да е в Левски.Напада те един левскар,който на 54 години се оказа фен,а преди това е бил обикновен запалянко предполагам.Но какво да се прави-метаморфози някакви търпят хората,а някои определено и деградират.Човека се опитва да се изкара голямата работа,но от всичките му словоблудства разбрах само колко много МРАЗИ!Мрази различните от него,мрази циганите и гейовете,мрази цесекарите,мрази,мрази,мрази...Милене,поздравявам те за изразената позиция.Поздравявам те за това че изказваш мнение срещу хора,които не обичат да им се казва в лицето истината.Не обръщай внимание на обидите,запази добрият тон,ако трябва си подложи и другата буза,но не бъди като тях. Бъди себе си достойни човече!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 окт 2013 22:38

milen.hristov написа:Обаче никой не иска да отговори кой ще е треньора срещу Гоце Делчев

Даме Груев. :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”