Батков: Тони Здравков ще е треньор на Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Батков: Тони Здравков ще е треньор на Левски

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 21:29

Златане, нервирал си се и говориш небивалици! Успокой се малко, всичко си има място и време. То ако ставаше така, едно време кат ни биха кюрдите с 5-0 трябваше да се хвърляме от моста ли?
Не вървят нещата-факт, ни сме първите, ни последните! В даден момент ще тръгнат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fernandito
Контакти:

Мнениеот fernandito » 09 окт 2013 21:42

Левски не е отбор на който да се учат хора без лицензи и опит като треньори. За голямо съжаление Тодор и наркоманите не са на това мнение ...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 окт 2013 22:13

sin4ec написа:Златане, нервирал си се и говориш небивалици! Успокой се малко, всичко си има място и време. То ако ставаше така, едно време кат ни биха кюрдите с 5-0 трябваше да се хвърляме от моста ли?
Не вървят нещата-факт, ни сме първите, ни последните! В даден момент ще тръгнат.

човече от вчера вече не съм същия.Боли ме ку.а и за Наско и за Батков и за Тонев и за Петев,разбираш ли,но вчера си отиде най-голямото на този отбор,а имено ние ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ.Вече не е същото едните осъждаме остро изявите на онези,други ги защитават яростно и никой от всиччки не вижда че отбора и институцията ЛЕВСКИ потъва.Синчец дано не съм те обидил с нещо човече,но аз не съм от онези аз съм един провинционален потомствен привърженик на отбора ЛЕВСКИ днес ЛЕВСКИ е една фирма на един помак от Левочево-село на 14км от Смолян в посока Чепеларе.
Да знам дори къщата на този помак знам къде е.
Когато съблечете Батков и Тонев-може да измиете срама от вчера.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 22:33

zlatan написа:
sin4ec написа:Златане, нервирал си се и говориш небивалици! Успокой се малко, всичко си има място и време. То ако ставаше така, едно време кат ни биха кюрдите с 5-0 трябваше да се хвърляме от моста ли?

човече от вчера вече не съм същия.Боли ме ку.а и за Наско и за Батков и за Тонев и за Петев,разбираш ли,но вчера си отиде най-голямото на този отбор,а имено ние ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ.Вече не е същото едните осъждаме остро изявите на онези,други ги защитават яростно и никой от всиччки не вижда че отбора и институцията ЛЕВСКИ потъва.Синчец дано не съм те обидил с нещо човече,но аз не съм от онези аз съм един провинционален потомствен привърженик на отбора ЛЕВСКИ днес ЛЕВСКИ е една фирма на един помак от Левочево-село на 14км от Смолян в посока Чепеларе.

Разбери, че това беше задължително! Ние не сме панчарев-сокак, дето се хилят на Томов и Грнетата. Ние подкрепяме Йока и смяната му беше курвенска. А да ми сложат тоя селтак, дето ни нарече сини говеда-ами въпрос е на чест!
Мен не си ме обидил, па и да си ме обидил-кой го бърка? Дори и Помака си призна грешката( да не вярваш).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 09 окт 2013 23:20

zlatan написа:

Обясни го на Мистри това последното, като стане въпрос за тях, отговор от него никакъв.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 09 окт 2013 23:24

Нали уж Мариян си тръгна, кога успя да се върне и отново да е от треньорския щаб? Сега се очаква и Сираков, на който нямаше да му стъпва крака на "Герена", отново да се върне като началник.
Батков тотално се е побъркал! Сухия вместо Йоканович или Петев?!?

Върни се в “Футбол - България”