Черноморец (Бургас) - Шумен 2010, Общ резултат 13-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Шумен 2010 - Черноморец (Бургас) Реванш - 09.10 от 14:00
Сега виждате ли защо настоявам толкова Милчо Ангелов са играе!!!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Черноморец (Бургас) - Шумен 2010, Общ резултат 13-0
Едно високо момче,мисля ,че беше 26 номер изтърва точно 6 чисти положения за гол!Вкара един на празна врата,ама ако това е алтернативата ви на Преслав.......!Иначе гледах от 2:0 до 7:0!Имаше един период в който Шумен владееше топката и инициативата
!Това беше между 50 и 51 минути
!

След този мач дано да сме претрепали някой комплекс с правата лопата, че инак не се издържаше.
[offtopic]9 гола и то срещу отбор, като Шумен не е майтап работа. Всичко говори за класа.[/offtopic]

[offtopic]9 гола и то срещу отбор, като Шумен не е майтап работа. Всичко говори за класа.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
BRF написа:Едно високо момче,мисля ,че беше 26 номер изтърва точно 6 чисти положения за гол!Вкара един на празна врата,ама ако това е алтернативата ви на Преслав.......!Иначе гледах от 2:0 до 7:0!Имаше един период в който Шумен владееше топката и инициативата!Това беше между 50 и 51 минути
!
Видял си само 5 гола ???

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Ми добре са разцъкали момчетата,браво. Другия мач-в тоз състав.
И докога ще ни занимават с Лудогорец ??? Били Дунав и то не са новини,интервюта,снимки,видео. А за Черноморец и ЦСКА писали по два реда. Майната ви !!! Повече няма да чета Гонг.

И докога ще ни занимават с Лудогорец ??? Били Дунав и то не са новини,интервюта,снимки,видео. А за Черноморец и ЦСКА писали по два реда. Майната ви !!! Повече няма да чета Гонг.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
ntodorov написа:BRF написа:Едно високо момче,мисля ,че беше 26 номер изтърва точно 6 чисти положения за гол!Вкара един на празна врата,ама ако това е алтернативата ви на Преслав.......!Иначе гледах от 2:0 до 7:0!Имаше един период в който Шумен владееше топката и инициативата!Това беше между 50 и 51 минути
!
Видял си само 5 гола ???
Реално видях по-голямата част от головете

BRF написа:Едно високо момче,мисля ,че беше 26 номер изтърва точно 6 чисти положения за гол!Вкара един на празна врата,ама ако това е алтернативата ви на Преслав.......!Иначе гледах от 2:0 до 7:0!Имаше един период в който Шумен владееше топката и инициативата!Това беше между 50 и 51 минути
!
Става въпрос за Николай Павлов, който е под наем от Ботев Пловдив.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]