Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

daydreamer
Контакти:

Re: Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски

Мнениеот daydreamer » 09 окт 2013 21:30

sin4ec написа:
ЦСКА*** написа:Ти нали вчера го подкрепяше Петев бре? Егати пИпИрудата си и ти!

Айде да попрочетеш за какво и защо съм го подкрепил. И после да дуднеш, че ми писна от капути.

[offtopic]Няма значение какво пишеш- важното е, че си мениш настроението и мнението през няколко часа и то в крайности. Пиян да съм, няма го правя толкова често и рязко. Помисли над психиката си, просто не е нормално.[/offtopic]

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 09 окт 2013 21:30

sin4ec написа:

Айде да попрочетеш за какво и защо съм го подкрепил. И после да дуднеш, че ми писна от капути.

Прочетох: Подкрепяше го, щото бил мъж и останал след всичко което се случи вчера!? Взимай си хапчетата, тва алцхаймера не прощава....Синя пИпИруТке....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 21:45

ЦСКА*** написа:
sin4ec написа:

Прочетох: Подкрепяше го, щото бил мъж и останал след всичко което се случи вчера!? Взимай си хапчетата, тва алцхаймера не прощава....Синя пИпИруТке....

Нищо не си прочел. И като отговор на по-горния-нищо не меня! Но трябва да се проследи хронологията на нещата.
Мнението ми за ИП по дифолт е,че е чорбар и селянин. Това не подлежи на коментар.
След изявлението му снощи, заявих, че е мъжка постъпка и не всеки би го направил. С което печели уважението ми. Но това не отменя дифолта.
Днес с изявлението си потвърди факта, че е мъжкар, и печели уважението ми. Отново.
Не съм си променял мнението, а съм оценил по достойнство постъпките му.
Толкова ли е сложно? Толкова ли не може да проумеете, че може да не харесваш някого, но да оцениш в него достойното?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 окт 2013 21:46

Всъщност, от формална гледна точка няма абсолютно никакъв проблем, Тони Здравков да съвместява две, че дори три длъжности. Друг е въпросът, че той може би не се е изказал съвсем точно, или журналистът не е предал точно думите му. А трето - че красноармейците не виждат лайната в собствения си двор, а се радват като кухи лейки на разни партенки. И това, че някакви си 400 хиляди лева трябва да се намерят спешно, защото няма пари за най-неотложни задължение и заплати, и че на "Армията" пак ще има извадени джобове, хич не интересува червените щрауси. Те гледат цирк, а на "Армията" се подготвя погребение... 8-)

"Отговорни фактори в ЦСКА обикалят по банкери и едри бизнесмени, за да вземат спешен кредит, чрез който да погасят належащите плащания. А те са много. Червените се нуждаят от минимум 400 000 лева, и то веднага, за да могат да обслужат най-елементарната част от задълженията си. След месец ще трябват поне още толкова. А касата е зловещо празна. Затова и Томов мълчи за заплатите и не се ангажира със срок, кога ще бъдат погасени, като бяга от отговорност по тази тема. Затова и ЦСКА не може да плати дори дребни суми на Радуканов и Никодимов въпреки подписаните споразумения с тях. Но по-тревожното за клуба е, че не може да се разплати с играчите си и те вече на няколко пъти са лъгани.
Вратите, на които чука ЦСКА за кредит или заем, обаче не се отварят и това поставя клуба в много сложна ситуация. Все пак надеждата на червеното ръководство е, че най-късно до петък ще успее да осигури някакъв заем. Днес са планирани поредните разговори в тази посока."

http://topsport.ibox.bg/news/id_235365468
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 09 окт 2013 21:48

batmanlevski написа:
локо до живот написа:минахте и цска по идиотщина

а те не могат да бъдат минати ,днес ми подобриха настроението с поредното им унижение от аматьорския отбор на Банско ,то по-голяма излагация не може да има !

Това да се радваш на хикс на ЦСКА в контрола,при това състояние на твоя тим си е ...... много меко казано "ТЪПОТИЯ"!А да го сравняваш с цирка от вчера и днес ..... е тука вече счупи ТЪПОМЕРА!

П.С.БАНСКО са професионален футболен клуб.Нещо като не ти е ясно не пиши глупости! ;)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 окт 2013 22:11

[b]Циркът в душата ти няма край. :lol: /b]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 22:13

Един от новите треньори на Левски Тони Здравков, който притежава необходимия лиценз, за да води „сините“, няма да може да бъде на пейката срещу Пирин Гоце Делчев. Причина затова е фактът, че договорът на Славиша Йоканович все още не е анулиран.

При това положение Левски трябва да впише в протокола един от помощниците до този момент Елин Топузаков или Мариян Христов. Според правилата на Българския футболен съюз, Здравков няма право дори да води тренировките на отбора, докато нещата с контракта на Йоканович не бъдат оформени.

Когато това стане факт, Тони Здраков трябва да подпише договор като треньор на отбора, а на неговото място ще се назначи нов човек, който да е шеф на Детско-юбошеската школа.

Всички тези казус възникнаха, след като настъпиха последните промени в клуба от стадион „Георги Аспарухов“.
gong.bg
Май някой пак си не е написал домашното. Благодарим на момчетата с начално образование, и нито един спечелен честно лев през живота им

engineer1914
Контакти:

Мнениеот engineer1914 » 09 окт 2013 22:43

Не съм писал по форуми няколко години, но при цялата абсурдна ситуация около отбора, на който съм фен се изкуших...

В крайна сметка, в цялата неописуема излагация аз лично виждам едно позитивно нещо, виждайки мненията на хората - болшинството фенове на Левски са нормални хора, които осъждат вчерашната случка и тотално се разграничават от бандата малоумници, на които явно целта на живота е да участват в подобни зулуми. Проблемът не им е, че са наркомани, проблемът им е, че са абсолютно малоумни. Ако нещата вървят така скоро в сектор "Б" ще се събират само подобни индивиди - 200-300 човека и толкова...
В случая, обаче публиката на Левски повече от всякога има нужда от обединяване, не от изказвания "повече на мач няма да стъпя" и т.н. В противен случай тези "фенове" ще се окаже, че наистина са досъсипали отбора.

Надявам се на домакинския мач на България другата седмица да не се стига отново до излагации в сектор "Б".

А за мача с ЦСКА - син десант на стадиона и да се надяваме най-после на синя радост!

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 09 окт 2013 22:54

Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, от формална гледна точка няма абсолютно никакъв проблем, Тони Здравков да съвместява две, че дори три длъжности. Друг е въпросът, че той може би не се е изказал съвсем точно, или журналистът не е предал точно думите му. А трето - че красноармейците не виждат лайната в собствения си двор, а се радват като кухи лейки на разни партенки. И това, че някакви си 400 хиляди лева трябва да се намерят спешно, защото няма пари за най-неотложни задължение и заплати, и че на "Армията" пак ще има извадени джобове, хич не интересува червените щрауси. Те гледат цирк, а на "Армията" се подготвя погребение... 8-)

"Отговорни фактори в ЦСКА обикалят по банкери и едри бизнесмени, за да вземат спешен кредит, чрез който да погасят належащите плащания. А те са много. Червените се нуждаят от минимум 400 000 лева, и то веднага, за да могат да обслужат най-елементарната част от задълженията си. След месец ще трябват поне още толкова. А касата е зловещо празна. Затова и Томов мълчи за заплатите и не се ангажира със срок, кога ще бъдат погасени, като бяга от отговорност по тази тема. Затова и ЦСКА не може да плати дори дребни суми на Радуканов и Никодимов въпреки подписаните споразумения с тях. Но по-тревожното за клуба е, че не може да се разплати с играчите си и те вече на няколко пъти са лъгани.
Вратите, на които чука ЦСКА за кредит или заем, обаче не се отварят и това поставя клуба в много сложна ситуация. Все пак надеждата на червеното ръководство е, че най-късно до петък ще успее да осигури някакъв заем. Днес са планирани поредните разговори в тази посока."

http://topsport.ibox.bg/news/id_235365468

E завършен боклук,темата за уески,той пак ЦСКА,иначе ревете,ама сега.....
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 09 окт 2013 23:03

Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, от формална гледна точка няма абсолютно никакъв проблем, Тони Здравков да съвместява две, че дори три длъжности. Друг е въпросът, че той може би не се е изказал съвсем точно, или журналистът не е предал точно думите му. А трето - че красноармейците не виждат лайната в собствения си двор, а се радват като кухи лейки на разни партенки. И това, че някакви си 400 хиляди лева трябва да се намерят спешно, защото няма пари за най-неотложни задължение и заплати, и че на "Армията" пак ще има извадени джобове, хич не интересува червените щрауси. Те гледат цирк, а на "Армията" се подготвя погребение... 8-)

"Отговорни фактори в ЦСКА ..."

Ти тъпак ли си или да? На какво отгоре намесваш ЦСКА тук? Левскито затънало в простащина, лайна и помия, той тръгнал за ЦСКА да пише?!? От половин година само гробове на ЦСКА копаете, а той пустият му червен и славен клуб пак пред вас се мъдри,а! :lol: Мъчиш се да изместиш центъра на болката, но НЕ МОЖЕШШШШШШ юроде нещастен, никак не можеш! :evil:
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Върни се в “Футбол - България”