Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот Седем » 09 окт 2013 21:26

milen.hristov написа:
za4kata написа:Милене,защо така се ядосваш!?Отдавна съм си наложил да не се ядосвом за глупоси!Това просто трябваше да се случи,за да се събуди народа!Не го одобрявам ама.....съдба

Защото ме е срам, и ми се плаче за Петев, човека не заслужаваше подобно нищо, никой не засегнал и обидил с каквото и да е

Ми отивай да го гушнеш и да си поплачете двамцата, ама се съблечете голи, за да е по автентично изживяването. Ти ако не се обиждаш като те наричат говедо, значи наистина си такова. Аз не съм говедо и затова се обиждам. А въпросния Петев, когото ти така пламенно защитаваш, съм го чул ЛИЧНО със собствените си уши, да казва: "Ша ги еба в говедата мръсни!" Та така, господин пацифист, в крайна сметка ти говедо ли си или да?
Последна промяна от Седем на 09 окт 2013 21:30, променено общо 2 пъти.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 21:27

Браво Мистри, ето това е истината за Левски София, клуб най-велик в България, а останалите си пригласяйте на жълти, розови, зелени и т.н.
Даже и тема пуснах, но услужливо беше закрита, защото беше неудобна на властта във форума на Гонг, в който се постъпва по комунистически.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 09 окт 2013 21:30

milen.hristov написа:Значи с доказателства доказахме, че Петев не е цскар, а и да беше, нямаше да е първият в Левски, нито последният.
Сега бил казал сини говеда, утре Сираков ще е прав и Ивайло ще се окаже гей, нищо чудно и сестра му да се окаже лека жена(нищо, че може и да няма такава. Но така е кат мислиш като мутра и селски бек, а не като европеец

Милене , ако не те е срам , европеецо" ,публикувай тук -ЗА КАКВО МОЕ МНЕНИЕ Ме БЕше ЛИШИЛ ОТ ДОСТЪП ВЪВ ФОРУМА. Така много хора тук ще разберат колко голям европеец си !Само да не се окажеш с подход на комсомолски секретар, защото само тогава , за изразено собствено мнение пращаха по лагери и наказваха!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 окт 2013 21:32

Soulen написа:Браво Мистри, ето това е истината за Левски София, клуб най-велик в България, а останалите си пригласяйте на жълти, розови, зелени и т.н.

Ти прочете ли Библията бе, както ти препоръча сръбския циганин? :mrgreen: ;) Гледам бил доказал, че Петев не бил цесекар. :mrgreen: Иначе браво на Мистри!!!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 21:35

terata написа:
Soulen написа:Браво Мистри, ето това е истината за Левски София, клуб най-велик в България, а останалите си пригласяйте на жълти, розови, зелени и т.н.

Ти прочете ли Библията бе, както ти препоръча сръбския циганин? :mrgreen: ;) Гледам бил доказал, че Петев не бил цесекар. :mrgreen: Иначе браво на Мистри!!!

Ами стигнах до ризите на Петев и ма напуши смях :lol: :lol: :lol: Миленчу не е лошо момче, ама е много заблуден и не знае на кой свят живее :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:35

Седем написа:
milen.hristov написа:
za4kata написа:Милене,защо така се ядосваш!?Отдавна съм си наложил да не се ядосвом за глупоси!Това просто трябваше да се случи,за да се събуди народа!Не го одобрявам ама.....съдба

Защото ме е срам, и ми се плаче за Петев, човека не заслужаваше подобно нищо, никой не засегнал и обидил с каквото и да е

Ми отивай да го гушнеш и да си поплачете двамцата, ама се съблечете голи, за да е по автентично изживяването. Ти ако не се обиждаш като те наричат говедо, значи наистина си такова. Аз не съм говедо и затова се обиждам. А въпросния Петев, когото ти така пламенно защитаваш, съм го чул ЛИЧНО със собствените си уши, да казва: "Ша ги еба в говедата мръсни!" Та така, господин пацифист, в крайна сметка ти говедо ли си или да?

аз пък съм го чул заедно с М. Иванов да скандира Само Левски

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:37

Soulen написа:
terata написа:

Ами стигнах до ризите на Петев и ма напуши смях :lol: :lol: :lol: Миленчу не е лошо момче, ама е много заблуден и не знае на кой свят живее :)

Просто родителите ми са ме възпитали добре

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недгредирали фенове

Мнениеот levski_4_life » 09 окт 2013 21:39

milen.hristov написа:Колеги, моля да оставите темата поне до края на Гонг. Декларацията е официална.

Какво й е официалното? Чий представител си ти, от чие име говориш и кой те упълномощи да говориш от негово име? Дори и да има такъв, как можеш да го докажеш? Защото зад ръководителите на фракциите, стоят и самите членове на фракцията, те говорят и от тяхно име. Ти какво ръководиш, че да правиш официални декларации?

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 09 окт 2013 21:42

milen.hristov написа:
Седем написа:
milen.hristov написа:

аз пък съм го чул заедно с М. Иванов да скандира Само Левски

Ама преди или след стриптийза скандираше?
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 21:42

milen.hristov написа:
Soulen написа:
terata написа:

Просто родителите ми са ме възпитали добре

Ами то и мен са ме възпитали добре. Това, че подкрепям тези ултраси не означава, че аз съм ултрас. Далеч не съм даже. Аз съм просто фен на който му е омръзнало да се гаврят с любимия му отбор. Прекалената наивност е лошо нещо. Подкрепям тези хора, защото искат да направят нещо дори да изглежда грешно в очите на някои хора. Те поне действат докато ние спим и чакаме нещата да се оправят от само себе си. Това е срамното за мен, че търпим всякакви произволи, и когато някой се опита да промени нещо, той е заклеймяван като наркоман, мародер, гамен и т.н. ;)
Последна промяна от Soulen на 09 окт 2013 21:43, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”