Другарката Люба Кулезич като една Цола Драгойчева

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Другарката Люба Кулезич като една Цола Драгойчева

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 окт 2013 19:18

Долетя вестта, че – цитирам: „TV7 се разделя с Люба Кулезич.“ Така е обявено на сайта на телевизията. Чух два вида коментари. Единият – тюхкане – как е възможно? Вторият – хак й е.
Мой познат предложил на същата потомствена сръбска комунистка Кулезич да огласи с документи стопански престъпления на Иван и Елена Костови, тогавашната Надежда Михайлова и Светлин Нейнски, Мария Мургина… А тя му посочила заобиколения от телохранители Николай Бареков и разяснила, че ако допусне това, „онзи долу“ незабавно ще ме уволни.
Изгледах запис от неделното, последното предаване на въпросната водеща. Както обикновено, тя беше заела поза „партер“ с разкрачени кълки пред Б.Б. и ГЕРБ. Даже Флорес Флорес й гостува /Цв. Цв. б.р./…
Сега засаждат корените за новата „опозиционна“ легенда на другарката Любица Кулезич. Като се започне едно канене по студия на радиа и телевизии… Най-репресираната, най-пострадалата! С Надка Михайлова могат да излязат на тепиха в борба за „почетното“ звание „Цола Драгойчева на домораслата ни демокрация“.
Бившият заместник-генерален директор на БНТ Борислав Геронтиев разкрива истинския лик на това чудо на природата:„ Тя дълго време пишеше срещу медийната империя на Делян Пеевски, а сега отиде да работи при Пеевски?! Кулезич най-злъчно пишеше и срещу Николай Бареков, но сега са приятели и колеги? При управлението на Иван Костов във всеки брой на вестник „Седем“ [на който комунистката беше главна редакторка] тя пълнеше страници против Кеворк и „Всяка неделя“, за да угоди на любимия си вожд. Тя безпогрешно предвижда кога точно ще се смени властта и навреме се преориентира. Тя беше гореща фенка на Жан, на Иван, първа десебарка… Ние „бяхме приятели“, когато БСП беше на власт. Когато се зададе седесарското управление, Люба своевременно промени политическата си ориентация, чучна се в стачния комитет, потърси си дивидента за сваленото от мен нейно предаване…“
Затова не се изненадвайте, когато отново зърнете мутрата на другарката „лифтинг“, както я нарече пак неин отдавнашен колега – Сашко Диков, в подходящото предаване на точната медия. Нейният бивш любовник и ученик – другарят Явор Дачков, е същият. Това е кеворкянщината, карбовщината, барековщината – ибрикчийството – най-урудливото нещо, в което се превърна този занаят, а не професия./Със съкращение, заглавието на “Plovdivmedia”
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

Потребителски аватар
viali69

Re: Другарката Люба Кулезич като една Цола Драгойчева

Мнениеот viali69 » 09 окт 2013 19:31

Не вярвам, че истинския Георги Ифандиев пише тук, но, ако все пак е така моите адмирации !!!
Винаги съм харесвал това, че разглеждате нещата многостранно, а не като нашия приятел Георги Жеков само в черно и бяло.
За Любица КуКулезич какво да кажем ? ... Слуга на всяка власт и ветропоказател, каквито са 99% от нашите журналисти за съжаление.
Никога не ми е била симпатична, но с последните си изяви приличащи по-скоро на журналистическо фелацио спрямо Бойко Борисов направо ми се повдига като я видя на екран.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 окт 2013 19:33

viali69 написа:Не вярвам, че истинския Георги Ифандиев пише тук, но, ако все пак е така моите адмирации !!!
Винаги съм харесвал това, че разглеждате нещата многостранно, а не като нашия приятел Георги Жеков само в черно и бяло.
За Любица КуКулезич какво да кажем ? ... Слуга на всяка власт и ветропоказател, каквито са 99% от нашите журналисти за съжаление.
Никога не ми е била симпатична, но с последните си изяви приличащи по-скоро на журналистическо фелацио спрямо Бойко Борисов направо ми се повдига като я видя на екран.

Георги ми е приятел и съмишленик, но доста често е много краен и остава не разбран. Често го съветвам, да е по-умерен в изказа си, но Жоро си е такъв. Жоро казва много истини въпреки острия си език.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2013 19:35

Георги Ифандиев написа:
viali69 написа:Не вярвам, че истинския Георги Ифандиев пише тук, но, ако все пак е така моите адмирации !!!

Георги ми е приятел и съмишленик, но доста често е много краен и остава не разбран. Често го съветвам, да е по-умерен в изказа си, но Жоро си е такъв. Жоро казва много истини въпреки острия си език.

Това неговото е монолог! Бог да пази страната от психари като него!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 09 окт 2013 19:42

Какво и е актуалното на тази информация? Доколкото си спомням дъртата вещица напусна ТВ7 още през зимата.

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 окт 2013 19:45

vayk написа:Какво и е актуалното на тази информация? Доколкото си спомням дъртата вещица напусна ТВ7 още през зимата.

Люба Кукулезич е още на екран. Темата е актуална. Мене в началото на промените 1 година, не ме допускаха комунистите до работа ! Сега пак ме свалиха от екран, защото не бях удобен преди изборите !

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 09 окт 2013 19:53

Имам чест да познавам лично Г-н Ифандиев, който е изключителен ерудит. Толкова много правописни грешки не са характерни за Г-н Ифандиев.

Потребителски аватар
liverpul11
Контакти:

Мнениеот liverpul11 » 09 окт 2013 20:09

по добре люба отколкото които ида е долен комунист.

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 09 окт 2013 20:42

Георги Ифандиев написа:

Жеков ти ли си бе :lol:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 09 окт 2013 20:54

Тази отвратителна личност, противна и натрапчива, дразнеща и алчна, много ми прилича на капута Дудуков. Когато и да ги слушаш, винаги си дезинформиран. Ако кажат че е ден, погледни дали все още има слънце на небосвода !

Върни се в “Свободна зона”