Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Вица за тъжното канарче

Мнениеот Ki Cho » 24 окт 2009 22:16

futbolqga написа:Той вица е смешен, но май напоследък започва да важи и за Левски за жалост :(

:lol: Как ли ще изглежда малко говедце в клетка, висящо с главата надолу ? ;)
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

falcon

Мнениеот falcon » 24 окт 2009 22:19

Ki Cho написа:
futbolqga написа:Той вица е смешен, но май напоследък започва да важи и за Левски за жалост :(

ааа не,човек ти ме утепа :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 24 окт 2009 22:25

Ki Cho написа:

Да... :(
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 24 окт 2009 22:26

Ki Cho написа:

:) :) :)
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 окт 2009 22:27

Вица е смешен и в същото време много тъжен-черен хумор.Вярвате ли,че може да стане чудо и някой да ни купи тази седмица?!
Изображение
Изображение

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 24 окт 2009 22:36

Излязоха няколко статии и се отписа сделката. Нищо не е плащано за заплати и хотели, защото нищо не е подписано. Ако има купувач, какво трябва да направи - да плаща сметките на селю ли? Миналата седмица се даде аванс за полицията и други неотложни разходи, за да се спаси мача. Иначе, това което се провали беше далаверата на дебелия Салерно, който искаше да си "врътка" останалите италианци и с техните кинти да се прави на голям бос. Единият от италианците пристига тази седмица. Това вече го писах по - рано тази седмица и засега се потвърждава. Човекът си има бизнес интереси в страната. Дали ще финализира сделката е друг въпрос, но Селю е на такъв зор, че залагам да стане нещо.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 24 окт 2009 22:42

Alternative написа:Вица е смешен и в същото време много тъжен-черен хумор.Вярвате ли,че може да стане чудо и някой да ни купи тази седмица?!

Категорично не!Каквото беше-беше!За съжаление,трябва да се примирим вече.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 окт 2009 22:42

Канар написа:Излязоха няколко статии и се отписа сделката. Нищо не е плащано за заплати и хотели, защото нищо не е подписано. Ако има купувач, какво трябва да направи - да плаща сметките на селю ли? Миналата седмица се даде аванс за полицията и други неотложни разходи, за да се спаси мача. Иначе, това което се провали беше далаверата на дебелия Салерно, който искаше да си "врътка" останалите италианци и с техните кинти да се прави на голям бос. Единият от италианците пристига тази седмица. Това вече го писах по - рано тази седмица и засега се потвърждава. Човекът си има бизнес интереси в страната. Дали ще финализира сделката е друг въпрос, но Селю е на такъв зор, че залагам да стане нещо.

Откъде имаш такива информации ако мога да попитам?
Изображение
Изображение

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 24 окт 2009 22:51

Alternative написа:
Канар написа:Излязоха няколко статии и се отписа сделката. Нищо не е плащано за заплати и хотели, защото нищо не е подписано. Ако има купувач, какво трябва да направи - да плаща сметките на селю ли? Миналата седмица се даде аванс за полицията и други неотложни разходи, за да се спаси мача. Иначе, това което се провали беше далаверата на дебелия Салерно, който искаше да си "врътка" останалите италианци и с техните кинти да се прави на голям бос. Единият от италианците пристига тази седмица. Това вече го писах по - рано тази седмица и засега се потвърждава. Човекът си има бизнес интереси в страната. Дали ще финализира сделката е друг въпрос, но Селю е на такъв зор, че залагам да стане нещо.

Откъде имаш такива информации ако мога да попитам?

Виж, нямам никаква файда да пускам верни или неверни информации по форумите. Мога да си трайкам и да гледам какво ще стане. Всяка една сделка е на 100% конфеденциална, докато не се обяви от някоя от страните. Никой не ме е упълномощавал за говорител. Знам, че ще ме грабнат откъде знам, но мисля, че нищо не губиш, ако още някой ден вярваш на нещо, па макар и според 99% от хората да няма никакъв шанс да стане. Толкова от мен.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 24 окт 2009 22:52

Вица изобщо не е смешен - напротив тъжен е! Ама като се върна назад, това канарче как е живо не знам - 10 години само виси с главата надолу. Всичката кръв му слезе в главата, откакто митьо е начело на Ботев. Той, Той е душманина на Ботев! Как ме е яд на Петър Стоянов.... Голям боклук излезна!

Върни се в “Свободна зона”