Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
Какво става тука бе???? http://www.focus-sport.net/news8420/ant ... evski.html
Re: Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски
Е, не

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Така ще е вече никой няма да иска да става треньор на Левски с този Президент и с част от синята деградирала публика която да командва и да казва кой да е треньор .Най добре бойкот на всички български треньори, нека Батков да стане треньор и да си го подкрепят качулатите от нормални фенове няма нужда в Левски , на почит са деградирали типове те да си подкрепят този Левски.
Вили Вуцов или Кокала обратно на бял кон.. 

grasiani написа:Така ще е вече никой няма да иска да става треньор на Левски с този Президент и с част от синята деградирала публика която да командва и да казва кой да е треньор .Най добре бойкот на всички български треньори, нека Батков да стане треньор и да си го подкрепят качулатите от нормални фенове няма нужда в Левски , на почит са деградирали типове те да си подкрепят този Левски.
+1
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- damageplan
- Контакти:
CTAHKO написа:grasiani написа:Така ще е вече никой няма да иска да става треньор на Левски с този Президент и с част от синята деградирала публика която да командва и да казва кой да е треньор .Най добре бойкот на всички български треньори, нека Батков да стане треньор и да си го подкрепят качулатите от нормални фенове няма нужда в Левски , на почит са деградирали типове те да си подкрепят този Левски.
+1
+1
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Овчата глава е винаги на линия 

- damageplan
- Контакти:
ivo77 написа:Вили Вуцов или Кокала обратно на бял кон..
Кокала ако се върне , на тези с качулките ще им тегли една звучна псувня още на първата пресконференция , въобще няма да им цепи басма на тези отрепки .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Aми явно не ги е питал човека онези "юнаци" съгласни ли са, не са ли... Че да знае как да ходи облечен за пред репортерите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
damageplan написа:ivo77 написа:Вили Вуцов или Кокала обратно на бял кон..
Кокала ако се върне , на тези с качулките ще им тегли една звучна псувня още на първата пресконференция , въобще няма да им цепи басма на тези отрепки .
няма да ги псува той е над тия неща просто ще ги набие
Върни се в “Футбол - България”