Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Ивайло Петев - треньор на Левски

Мнениеот terata » 09 окт 2013 16:41

Betchualeng Arnaikem написа:
terata написа:Вчера допреди случката със събличането повечето не искаха Петев за треньор, днес вече реват за него. Жалка работа!

Аз и сега не искам да е треньор, ама не исках да излита с пещерни методи. Само кръгъл идиот може да слага знак за равенство между неодобрението към селянията и желанието Петев да е треньор.

А може ли да кажеш какви са предложенията ти за други методи? Щото дотук, всеки заклейми вчерашната постъпка ама никой не излезе с конкретно предложение как да се случат нещата цивилизовано. И да и за мен тва със събличането бе прекалено и не го одобрявам, но подкрепям хората, които го направиха, тъй като просто беше време да се покаже на гнидите в ръководството, че не може нещата да продължават така. А и по този начин се отървахме и от част от иначе недолюбваното от повечето фенове тук ръководство.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 окт 2013 16:42

Tемата е за коша, Петев не е треньор на Левски!!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 09 окт 2013 16:53

Хора, не гледайте толкова повърхностно върху това. Ние искаме да бъдем европейци. Тази случка е преекспониране на реалноста в държавата. Утре това може да се случи в магазина, в домът ви, на родителите ви, на децата ви. Това е манталитет, начин на мислене и светоусещане. Аз отказвам децата ми да растат в такава държава. Аз се срамувам от отборът си. Левски - да, винаги в сърцето ми, но там до срамът.

Призовавам всеки мислещ нормален човек, да изрази отношението си по най-нормалния начин - с отсъствието си от стадиона. Нека там останат само онази малка групичка "закачулени" тийнеджъри, за които първосигналната агресия е ключът към решаване на всичко. И нека се радват на постижението си. Чувствам се омерзен. приемам го много лично. Чувствам се ужасно предаден. Пеехме по трибуните "Левски значи свобода". Каква пародия.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 окт 2013 16:55

Против Петев съм, но не защото вероятно има/имал е червени пристрастия, това най-малко ме интересува, а защото е слаб треньор и успехите на Лудогорец не се дължат на него, а на Дерменджиев.
Честно казано съм малко разколeбан по отношение на вчерашните действия. От една страна оправдавам силова реакция спрямо несправедливостите, защото и на мен ми дойде до гуша от управленските малоумия, но от друга сякаш бяха преминати някои граници.
Петев вън! Тонев да не го връщат!
Жалко за Йока, май неговото връщане вече е трудна работа. Ще се радвам да видя като треньор на Левски Херо или Стефан Грозданов.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 18:02

От вчера само това със събличането дойде вповече. Инак-одобрявам напълно. Въпреки, че постъпи мъжки снощи, на Петев му е ясно, че в тази обстановка няма как да работи.
Смяната на Йока беше безумие. Сега ще довършваме сезона с Топчо и Сухия. Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 окт 2013 19:50

bilyaletdinov написа:Tемата е за коша, Петев не е треньор на Левски!!

Така е, но ще остане още няколко дни, защото много хора все още имат желание, да пишат по темата. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Всичко за случая с Ивайло Петев

Мнениеот groti » 09 окт 2013 20:03

Правилно си тръгна,човека. Ще следя с интерес развитието на кариерата му. За момента нямам мнение за треньорските му качества. Факт е,че с изгонените от всички отбори Лудогорец играеше по-добре от "звездите" на Левски и цска. Факт е и че загуби по малоумен начин важните мачове в евро турнирите. Желая му успех в бъдеще
110 години любов!

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 09 окт 2013 21:22

А можеше да оставят Петев да видим срещу ЦСКА,Ботев и Локо какво ще стане. Ако бяхме взели да бием? долните утрепки, които направиха това "нещо" друго щяха да пеят. Да ви е честит Здравков, с него ще започнем да играем в ШЛ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 окт 2013 22:06

terata написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
terata написа:Вчера допреди случката със събличането повечето не искаха Петев за треньор, днес вече реват за него. Жалка работа!

Аз и сега не искам да е треньор, ама не исках да излита с пещерни методи. Само кръгъл идиот може да слага знак за равенство между неодобрението към селянията и желанието Петев да е треньор.

А може ли да кажеш какви са предложенията ти за други методи? Щото дотук, всеки заклейми вчерашната постъпка ама никой не излезе с конкретно предложение как да се случат нещата цивилизовано. И да и за мен тва със събличането бе прекалено и не го одобрявам, но подкрепям хората, които го направиха, тъй като просто беше време да се покаже на гнидите в ръководството, че не може нещата да продължават така. А и по този начин се отървахме и от част от иначе недолюбваното от повечето фенове тук ръководство.

Показахте грънци. Ако си вярваш, че изгонването на Петев ще усмири Мустака объркал си рейса.
Няма да се учудя дори ако изгонването на тая част от ръководството, за което говориш с такава гордост да е влизало в плановете на Борат. Или някой друг.. защото не знаех, че ДОЛЮБВАНАТА част от ръководството включва Тонев - нали призоваха за подкрепа за него?!

Публиката за да има думата първо трябва да стане ФАКТОР.. от който клуба може да ГУБИ, ако не се съобразява с нея. И чак тогава да капризничи. Ако не си схванал как може да стане това огледай се наоколо, дори на Балканите примери достатъчно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

rotamed
Контакти:

Мнениеот rotamed » 10 окт 2013 00:56

питайте Вергил и Руслан за вчерашната простотия

Върни се в “Левски”