Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот Мляко с ориз » 09 окт 2013 19:10

rsk написа:Абе спермо, кой на кого е скачал вчера бе? Каза му се на тоя чорбар петев да сваля синята фланелка или ще му бъде свалена. Би ли го някой бе? Феновете взимали дрога, дрън дрън. Все едно слушам някой съботно-неделен фен на висшата лига или някоя бабичка в рейса. Вземи се скрий, явно има неща дето не ги разбираш. Пък и предполагам не си от Левски, не се бутай където не ти е работата. А пък ако си от Левски, жалко че имаме такива фенове като теб. Дървен философ.

Духай бе жалък пишлегар. От такива нещастни изчадия като теб стадионите опустяха. Представям си какви са родителите ти щом са възпитали такъв спермояд като теб, въшкар. Заслужавате всичките филмари, които защитавате тея качулатите, които утре ще извадят нож на всеки опонент, нормалните фенове да ви спукат от бой да ви дойде акъла малко. Утре тея ще скочат срещу теб, въшкар, ама с малкото си мозъче ти е трудно да го проумееш. После защо нямало хора по стадионите. И по-добре Висшата лига с пълни стадиони, отколкото нашите празни съборетини, на които останаха само някакви филмарчета с ножове и пенсии, които псуват всичко де що мърда.
Ахахаха кой бил скачал. А това вчера какво беше бе - един качулат "отворко", дето сигурно като е сам по улиците и му скочат 2-3 като него бяга през глава, първо се надвеси над Петев, а след малко се появи друг, дето почна да му бута стола и да го съблича. Не били наркомани- ахаха сериозно ли? Сигурно са хора с по две висши образования... И като не са защо са с качулки и си крият лицата? Това ли наричаш нормално бе отрепка? Докъде се докарахме- пък бил той чорбар или космонавт... Такива като теб залсужават утре да им се случи същото, да им дойде малко акъл.
Не аз, ти и кохоратата от вчера и такива като вас сте срам за обществото ни, лепиларчета.
Последна промяна от Мляко с ориз на 09 окт 2013 19:14, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 окт 2013 19:10

А бе хора,осъзнайте се!
Футбола ни го няма никакъв! Ни Левски,ни ЦСКА бият ни като тъпани кадето ни хванат а Вие се "дръвчте" и се делите за глупости!
Разбирам че някои фенове са по-радикални но преди всичко сме хора и българи!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

za4kata
Контакти:

Мнениеот za4kata » 09 окт 2013 19:11

Милене,защо така се ядосваш!?Отдавна съм си наложил да не се ядосвом за глупоси!Това просто трябваше да се случи,за да се събуди народа!Не го одобрявам ама.....съдба

Потребителски аватар
ekzekutor
Контакти:

Мнениеот ekzekutor » 09 окт 2013 19:12

sl321 написа:На мен пък ми направи впечатление че Наско Сираков не им скочи на тия!Сигурен съм че нямаше да си позволят да му направят нищо,а ако някой беше прекалил с дозата,щеше жестоко да съжалява,и след това щеше да има плакати за него от рода на "справедливост за Иво" или нещо подобно!
Тия като са голямата работа,защо Герена се пълни само на мачове от Европа? Защо не могат да напълнят стадиона когато играем срещу Черно Море например? Защото те имат влияние най-много над 1000-2000 хил ( най-много ) човека,и голямата част от левскарите просто ходят на по-завързаните мачове. Ония там са 0. и малко от процента на база на останалите фенове на Левски.Това че някой допуска група нарко трафиканти да определят дневния ред на един от големите отбори в България е проблем на ръководството и в частност на Тодор Батков от една страна,и от друга на държавните органи за сигурност,който охраняват същите тия нарко трафиканти.
Все пак сме държава в ЕС,и си мисля че човек като Сираков който е с авторитет пред обществото,ако беше скочил срещу действията на тия примати,нямаше как да беше станалото по-лошо.Сега още по-обидното е че абсолютно античовекшите действия на тези "феновете",ще останат безнаказани,и това бездействие към античовешкото,ще бъде сметнато от подобни на тези като нещо което могат да правят и те.
Чета че нападате това момче което е написал декларацията.Бил с някакъв различен цвят на кожата,бил гей...... Само че за разлика от тези които го нападат,той си е показал лицето,и за разлика от големите мъже където се пишете,той без страх казва мнението си за тези "герой" от вчера.Аз съм съгласен с него че има голяма част от феновете на Левски които са омерзени от случилото се вчера и се разграничават на 100 % от действията на тези 10 човека които вилняха в залата за презконференции на "Герена".Аз съм един от тях!
Сложили качулки,не могат да съставят едно правилно изречение,и викат на Сираков в лицето : Направи нещо! Той им казва "ами според мен това е правилно",а те "ама само не това". Е те ли разбират от Сираков повече от футбол бре? Ако оня се прави че знае историята,Сираков я е създавал! Кой е той,дрисльото му с дрисльо да държи сметка на една футболна жива легенда по каквато и да е футболна тема?
За това че подкрепям това момче което е писало декларацията, да им кажа на малоумниците:Нито съм гей,нито циганин,а съм левскар който ме боли заради това което се случи вчера! Боли ме и за това че знам че съм безсилен срещу глупостта и липсата на аргументи.

Приятелю, ти в коя част на Пиринеите живееш :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2013 19:17

violator написа:Тъпи говеда, мразя ви повече и от турците! Вие сте най-големите боклуци :!:

Добро утро!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 окт 2013 19:20

шшшшшшшшшшшшшш ало сваля фанелката бе :lol: :lol: :twisted: :) :mrgreen: :twisted: :P
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

emosc
Контакти:

Мнениеот emosc » 09 окт 2013 19:23

milen.hristov написа:
rsk написа:Mилене, ти като си толкова градирал кажи колко от тези 30тина момчета от вчера познаваш? Страшен градант, ти и името не можеш да си напишеш грамотно.

Няма как да ги познавам не се движа в подобни пропадали среди. Действията им говорят сами за себе си, и ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМ СЕ СМЕЯТ

Подкрепям те изцяло за декларацията. Много добре си им отговорил на ултра-тъпаците, пардон - ултрасите. Това, което се случи вчера, е срам за "Левски".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 19:31

za4kata написа:Милене,защо така се ядосваш!?Отдавна съм си наложил да не се ядосвом за глупоси!Това просто трябваше да се случи,за да се събуди народа!Не го одобрявам ама.....съдба

Защото ме е срам, и ми се плаче за Петев, човека не заслужаваше подобно нищо, никой не засегнал и обидил с каквото и да е

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 19:34

ekzekutor написа:Милене, афектиран си яко от супер много фактори. Бъди същия човек какъвто беше в университета :). Радвай се или тъгувай с отбора и остави другите работи на съдбата. Нещата ще се наредят!!!! Все пак въпреки всичко те познавам и знам , че не си лош човек!

Кой си. Моля те, отговори ми на ЛС

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 19:35

tiamat написа:Нямам време за съжаление да пиша обстойни коментари, а ми се иска щото ме е грижа какво става в Левски. Някои неща в декларацията подкрепям (повечето), някои не. Като цяло, присъединявам се, но с особено мнение, тъй да се каже :). От една страна ми се искаше да се пообсъди, преди да се пусне, но от друга, ясно е че времето е кът, и браво, че все пак Милен я е написал и пуснал. Трябва! да се знае, че мнението на НКП не е мнението на всички левскари.

Искаше ми се да се обсъди, но пък мисля, че трябваше да бъде пусна възможно най-бързо

Върни се в “Архив”