Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Кажи за фалическите хореографии бе сърбофилче!!! КАЖИ ЛИКЪТ НА АПОСТОЛА ФАЛИЧЕСКИ ОРГАН ЛИ Е БЕ МИЗЕРНИК!!!!!!!!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Re: Томе, има и друга декларация, от недгредирали фенове
milen.hristov написа:danimann написа:ЕМИЛ написа:terata написа:ЕМИЛ написа:Милене имаш грешка в заглавието на темата !
Бате, то да беше само в заглавието. Тотален неграмотник.
Изобщо не си правех труда да чета декларацията . Само заглавието прочетох . От къде на къде Милен ще пуска декларация от името на всички ни ?
Ами от къде на къде наколко наркоманчета ще пускат декларации от името на всички левскари да речем.Или пък от къде на къде 10 от същите наркоманчета ще решават кой да треньор и кой не.Ами лично аз видях,че много левскари искаха Петев за треньор.А за Милен ще кажа,че е от малкото свестни фенове на клуба
Отделно и хора, които откровено не харесват Сираков.
А! Дойдохме си на думата! Та какво за "светия сив кардинал"? Много ли ти е мъчно сега за него? Илияна как не ревнува от теб?

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- Red_Girl
- Контакти:
шивача написа: дано Тони Здравков има няколко ката дрехи и един чаршаф под ръка
Хахаха, мисля, че вече всички в рази клуб ще обърнат внимание на дрехите си и как се обличат.. Сещам се за малките бебета с бодитата.. Те са трудни за събличане.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

шивача написа:Red_Girl написа:шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама
Аа, на армията все пак вкарваме гол..Айде нема нужда.
Жалко![]()
![]()
дано Тони Здравков има няколко ката дрехи и един чаршаф под ръка
Дано не си разчопли някоя пъпка Тони, че като текне тая червена кръъъъъв, не ми се мисли

+1914
Milene, napylno spodelqm tazi deklaraciq
Milene, napylno spodelqm tazi deklaraciq
Тук гледам си ги мерите кой е по голям левскар...но ето ще ви извадя нещо от фейсбук което прочетох днес извадено от Пред банята...мнението е на човек без да му цитирам името:
Та разни малки шматки с малки пишки и голямо самочувствие с никакво покритие мога да им кажа... НАШИЯ ЛЕВСКИ Е ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙКИ...ние сме били на тия мачове...а вие къде бяхте...да в детската...а след това на мач с Монтана. Живи и здрави да сте! ИСКАМЕ ЛЕВСКИ НА НАШИТЕ ДЕДИ, А НЕ НА НЯКАВА ГРУПИРОВКА!
Да си призная бих искал да отида на мача на Левски с ЦСКА. От години не съм ходил, обаче сега бих отишъл, за да се види, че не всички левскари са говеда. Обаче там сигурно ще дойде "великата синя публика" да ме линчува. Може даже да ми свали шалчето, защото не съм достоен да го нося, понеже подкрепям "Левски" срещу ЦСКА. А на мен това шалче ми е ценно, купих си го през 1993 г. след като Левски отстрани "Глазгоу рейнджърс" и първия мач, на който съм ходил с него беше с "Вердер Бремен", когато за малко не влязохме в групите на ШЛ, които тогава бяха само две с по 4 отбора. А "великата синя публика", дето вчера прослави Левски по цял свят тогава дори не е била родена.
Та разни малки шматки с малки пишки и голямо самочувствие с никакво покритие мога да им кажа... НАШИЯ ЛЕВСКИ Е ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙКИ...ние сме били на тия мачове...а вие къде бяхте...да в детската...а след това на мач с Монтана. Живи и здрави да сте! ИСКАМЕ ЛЕВСКИ НА НАШИТЕ ДЕДИ, А НЕ НА НЯКАВА ГРУПИРОВКА!
-
- Контакти:
rsk написа:Мляко с ориз написа:rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.
Ето заради такива "ултра селяци" като теб днеска цяла Европа ни се смее, любителю на дрогата.
Много ми е интересно, ако утре тея качулати 10 тина получат поръчка да те пречукат понеже си настъпил нечий интерес, пак ли така пламенно ще ги защитаваш, смешник.
На тебе дришльо да ти изясня, че наркотици даже и не съм опитвал. Страстта към футболния отбор и дрогата са различни неща и не вървят ръка за ръкаПИТАМ ПОЗНАВАТЕ ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА, ЧЕ РАЗДАВАТЕ КВАЛИФИКАЦИИ БЕ??? Компютърни мишлета сте всичките, е това са феновете на Левски в бонг. За другите отбори не знам.
Дришльо ще викаш на събратята си от махалата, смешник филмиран. Не бил опитвал дрога, а ми защитава най-големите боклуци в обществото. Ясен си ми, жалкар.
Ти познаваш ли ги всичките? Ако нямат какво да крият защо слагат качулки бе лешпер? Защо се вземат за някакви ботове и ходят по 10-15? Айде само не ми се обяснявай, понеже същите им разбиваха неколкократно свърталището. И малките деца знаят, че т.нар "крайни ултраси" са пласьори, наркоманчета и се ползват от мутрафоните за поръчки за побой и т.н.
Последна промяна от Мляко с ориз на 09 окт 2013 18:16, променено общо 1 път.
Red_Girl написа:шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама
Аа, на армията все пак вкарваме гол..Айде нема нужда.
Тъкмо и на Герена имаше гол, ама той си тръгна

Последна промяна от CTAHKO на 09 окт 2013 18:15, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- bilyaletdinov
- Контакти:
шивача написа:Жалко![]()
![]()
дано Тони Здравков има няколко ката дрехи и един чаршаф под ръка
Шивач, като виден сеирджия, тарикат и цесекар, би ли ми казал какво ще е извинението на Стойчо, ако Сухия ви дрънне в дербито

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Мляко с ориз написа:rsk написа:Мляко с ориз написа:rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.
Ето заради такива "ултра селяци" като теб днеска цяла Европа ни се смее, любителю на дрогата.
Много ми е интересно, ако утре тея качулати 10 тина получат поръчка да те пречукат понеже си настъпил нечий интерес, пак ли така пламенно ще ги защитаваш, смешник.
На тебе дришльо да ти изясня, че наркотици даже и не съм опитвал. Страстта към футболния отбор и дрогата са различни неща и не вървят ръка за ръкаПИТАМ ПОЗНАВАТЕ ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА, ЧЕ РАЗДАВАТЕ КВАЛИФИКАЦИИ БЕ??? Компютърни мишлета сте всичките, е това са феновете на Левски в бонг. За другите отбори не знам.
Дришльо ще викаш на събратята си от махалата, смешник филмиран. Не бил опитвал дрога, а ми защитава най-големите боклуци в обществото. Ясен си ми, жалкар.
Дришльо абсолютен си. Питам те колко от тия момчета познаваш, че да обясняваш, че са боклуци и взимат дрога? Айде отговаряй бе, нежалък!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев