Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера. Това което се случи вчера няма налог в света, Левски стана за смях както никога до сега, няма загуба която да понесе по-голям срам. Проблемът на тези примати бил защо ръководство в частност Наско Сираков не им се бил обадил, за да им каже каква промяна готвел. Той вчера ги попита ще ги попитам и аз: В кой отбор в света пита кой да им е треньор, дори и в най-демократичните отбори Барселона и Реал го няма това. Какво разбира от футбол, особено от Сираков лицата владимиров и калчев? Какво са управлявали в живота си тези двамата, да не би да имат успешен бизнес, та да казват как да се управлява ФК Левски, даже да искат и някой да се съобрази с мнението им. Освен и аз да се разсърдя на Сираков, че не ми се е обадил по телефона за да ме пита дали съм съгласен с промяната. До къде ще стигнем, ако той трябва да звъни на всеки за да го пита за това какво иска. Никаква горчивина не може да оправдае глупавото поведение на бандите от софия-запад и нкп, а това не им е за пръв път. Само ще припомня за един случай този в мача със Сиони, какво им пречеше тогава на същите тези господа биячи. От тук идва и въпроса какво правят в т.нар. фен организации хора с престъпно минало и досиета дълги колкото наказателният кодекс, част съдени и за футболно хулиганство и защо не им се иска свидетелство за съдимост при такова членство? Защо председател на нкп им се води съден убийство на двама?
Другият проблем на тези деградирали и аморални типове било, че Ивайло Петев бил цскар, еми то преди години плъзна, че и Дани Боримиров е бил такъв. Да добавим, че за сметка на Петев в ЦСКА са играли и сини футболисти като Божидар Искренов, Станимир Стоилов, Станислав Ангелов, Асен Букарев, в школата им е бил Илиян Стоянов,част от червените е бил и Викторио Павлов, който се е раздавал за Левски като никой друг, и мрази ЦСКА повече от всички онези вчера взети заедно. Но да погледнем с какво е ''чорбар,свиня'' (както беше наричан от гениите на мисълта), да не би с това, че ги е бил където ги хване и е без загуба в шампионатен мач, и даде поднесе титлата на Левски след срещата предният сезон, или пък защото като футболист е побеждавал ЦСКА с 8-0. Според статистиката излиза, че е повече левскар от биячите му снощи. Тук опираме и до моралната част на нещата, що за изрод трябва да си за да скочиш на човек, който по никакъв начин не те е обидил лично(пък дори и тогава), при това в съотношение 30 към 1. Та този човек има семейство, не мога да си представя какво им е било на тях. И тук е мястото да им се извиня от името на нормалните сини фенове, които нямаме нищо общо с тези първобитни хора при които явно еволюцията е спряла отдавна ако изобщо някога е имало такава. Г-н Петев може да разчитате на нас нормалните фенове. Обеден съм, че всички мислещи фенове ще ви дадем необходимото време за работа, както и ръководството.
Връщам се към смелите ''герои'' криещи лицата си под качулки като престъпници, каквито са част от тях. Били постигнали целта си вчера, интересно как, при положение, че Петев остана треньор (за което Батков заслужава поздравление, че не се поддаде на простотията им), и си тръгна най-успелият ръководител в клуба и единствен който знае как да вдигне отбора Наско Сираков(успех на Ицо Йовов въпреки, че още няма необходимият опит). Бабаитите си позволиха да заплашат и провеждането на следващите срещи, интересно е как ще го постигнат като тогава ще има доста повече полиция, ако пък все пак прекратят два мача, и Левски заслужено бъде пратен в аматьорските групи, ще им е по приятно.
Къде беше полицията вчера, и защо толкова бавно реагираха срещу умопомрачени готови да линчуват невинни хора, за да си доставят наслада. Същата тази полиция която беше пусната срещу мирно протестиращи против правителството, които дори бяха и бити.
Къде е главният прокурор и ще се самосезира ли, както го правеше за мирно протестиращи? Имат колкото искат кадри от присъстващите медии, все някъде им се виждат лицата на тези ''смелчаци''.
Искам да се обърна на края към тези организации, господа стига писахте от името на всички левскари. Не само вие ОБИЧАТЕ Левски( това е много съмнително, защото вие повече обичате себе си и фен организациите ви), колкото клуба е спечелил от подкрепата ви толкова е и загубил( финансово и морално). Разберете Левски може и без вас и без побойща с други агитки, наричащи ги ултрас култура. Левски може и без вашата хореография, Левски е печелил и без хореографиите ви, по-добре хореография от изгорели вестници. Левски може и без мен и хората подкрепящи тази декларация. Никой от ръководството не трябва да си прави труда да преговаря с вас, защото се обяснява на хора, които имат някаква мозъчна гънка, вие нямата, какво да ви се обяснява повече.
Като за финал ще официално искам да помоля Наско Сираков да преосмисли решението , заради феновете като онзи възрастен фен, който го помоли за същото при автомобилът му.
заб. Декларацията е писана преди да излезе информацията, че Ивайло Петев се е отказал да бъде старши треньор.
С Уважение: Милен Христов
Пуснал съм я и на имейла
Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Томе, има и друга декларация, от недгредирали фенове
Колеги, моля да оставите темата поне до края на Гонг. Декларацията е официална.
Милене имаш грешка в заглавието на темата !
Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове
Не само в залгавието има грешки...
+1
Подкрепям!
[rimg]http://oi39.tinypic.com/fz2dsj.jpg[/rimg]
Подкрепям!
[rimg]http://oi39.tinypic.com/fz2dsj.jpg[/rimg]
Последна промяна от GOLEADOR на 09 окт 2013 17:17, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
ЕМИЛ написа:Милене имаш грешка в заглавието на темата !
Бате, то да беше само в заглавието. Тотален неграмотник.
terata написа:ЕМИЛ написа:Милене имаш грешка в заглавието на темата !
Да, ама е модератор !
terata написа:ЕМИЛ написа:Милене имаш грешка в заглавието на темата !
Изобщо не си правех труда да чета декларацията . Само заглавието прочетох . От къде на къде Милен ще пуска декларация от името на всички ни ?

milen.hristov написа:Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.
Какъв фен на Левски е тоя чорбар Милен Христов? Ти си даже по-долен от чорбар, защото си предател и неадекватен наркоман. Може и Батков да ти плаща. Няма друго разумно обяснение.
Изчукаха ли те в ефира на Нова при Милен Цветков преди малко, а?
GMUC_48 написа:milen.hristov написа:Уважаеми медии, аз като фен на Левски не се присъединявам към декларацията на т.нар. клуб на привържениците, както и дълбоко ме е срам и осъждам действията на трийсетината умопомрачени вчера.
Какъв фен на Левски е тоя чорбар Милен Христов? Ти си даже по-долен от чорбар, защото си предател и неадекватен наркоман. Може и Батков да ти плаща. Няма друго разумно обяснение.
Изчукаха ли те в ефира на Нова при Милен Цветков преди малко, а?
Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.