От къде може да се сдобием с билети хората извън София. На предишните мачове ги пускаха по ОМВ-тата ,сега им звънях в Пловдив - казаха ,че не знаят дали ще продават. Евентим го изключвам като вариант ,защото там пише до 5 работни дни ,а 5 работни дни до мача вече няма! Въпроса ми е ,някой има ли информация ,няма ли да ги пуснат билетите пак по някои бензионстанции или Техномаркет ,Технополис ,или където и да е другаде? Чета навсякъде ,но не откривам никъде да се продават освен в Евентим и на "Васил Левски" ще ги пуснат скоро.
Благодаря предварително ,дано да можете да помогнете!
България - Чехия - билети?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- grubazubara
- Контакти:
Re: България - Чехия - билети?
http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/ - пишеш в полето за търсене "Пловдив" и ти излизат каси в половдив от където на място отиваш и си взимаш билет за мача, като няма такса за издаването.
grubazubara написа:http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/ - пишеш в полето за търсене "Пловдив" и ти излизат каси в половдив от където на място отиваш и си взимаш билет за мача, като няма такса за издаването.
Благодаря ти много !!!

- levskar_95
- Контакти:
Също така и от офисите на Office1superstore 

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- Kolec
- Контакти:
И Germanos. Работя в там и съм уредил доста приятели с места, а и билетите са в продажба от много време
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Като стана въпрос за мача, аз да попитам - как стоят нещата с транспорта? В 23 часа има влак за Пловдив, а следващият е чак след 6 сутринта. Освен на БДЖ, какви ще са разписанията на автобусите вечерта след мача (за Пловдив)?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- Kolec
- Контакти:
Аз си пуснах отпуска 3 дни и ще си пообикалям из столицата
)

..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
И аз от Търново мисля събера компанията и да вървим 

Малко извън темата, ама да питам за Б и Г са по 7 лв, а за В по 15 така ли последно?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.