Всичко за случая с Ивайло Петев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ивайло Петев - треньор на Левски
Вчера допреди случката със събличането повечето не искаха Петев за треньор, днес вече реват за него. Жалка работа!
Re: Петев няма да е треньор- да викат Велев НА СЕКУНДАТА!
ЕМИЛ написа:DarkPsy написа:Циркът край Герена няма край
Напротив . Почваме да излизаме от кризата .

Ко каза, ко

terata написа:Вчера допреди случката със събличането повечето не искаха Петев за треньор, днес вече реват за него. Жалка работа!
Съмнява ме някой да реве за Петев, сега вече може да се сложи истински "левскар" за треньор в лицето на Гугутката.
Сега ще имате треньор мазохист или под прикритие.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Theos написа:terata написа:Вчера допреди случката със събличането повечето не искаха Петев за треньор, днес вече реват за него. Жалка работа!
Съмнява ме някой да реве за Петев, сега вече може да се сложи истински "левскар" за треньор в лицето на Гугутката.
Само да не забрави да пита сам себе си, дали може, явно всички кандидатури трябва да минават през НКП

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Theos написа:terata написа:Вчера допреди случката със събличането повечето не искаха Петев за треньор, днес вече реват за него. Жалка работа!
Само да не забрави да пита сам себе си, дали може, явно всички кандидатури трябва да минават през НКП
Точно, и за да няма нов "стриптийз" , нека да си се назначават и ако не си свършат работата да си слагат някое врабче за треньор.
Като се замисли човек престоя на Йвайло Петев в ПФК Левски не беше чак толкова лош
. Стана прилично шоу, поразместиха се пластовете, двата лагера си размениха информация пред медиите, а буйния нрав на феновете намери отдушник върху едно мекотело готово да се съблича, да лази, да хълца и да зяпа като умряла пъстърва. Важното беше да напомним на целия свят за Левски, че с тези отпадания в последните 4-5 г. ни позабравиха в цивилизацията...

Тамън Петев стана мъж и ся го махат 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
ТОПУЗАКОВ И ХРИСТОВ, ТОВА СА ХОРАТА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Смаза всички рекорди за най-кратко задържал се треньор