АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: АНКЕТА: За или против Петев ?

Мнениеот OOP » 09 окт 2013 13:04

Петев не е виновен за състоянието на Левски. Петев направи отбор от изхвърлени и обявени за некадърни от ЦСКА и Левски футболисти и в момента един такъв - Деко ни е най добрия играч. Петев направи машина за победи отбор от Б група и до колкото знам биеше наред ЦСКА, Литекс и Левски където ги хванеше...........И на мен не ми е много симпатичен, но трябва да му се даде шанс или предпочитате да си върнем Гонзо, Кокала, Вуцов, тони Здравков, Яската все доказани специалисти, които е..ха майката на Левски..........Срам и Позор е това, което се случи вчера.......а като сте толкова отворени вземете сложете Камората за тренер и сутрин обед и вечер вместо тренировки биите и унижавайте футболистите и може пък да станат отбор...... :oops: :oops: :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:22

OOP написа:Петев не е виновен за състоянието на Левски. Петев направи отбор от изхвърлени и обявени за некадърни от ЦСКА и Левски футболисти и в момента един такъв - Деко ни е най добрия играч. Петев направи машина за победи отбор от Б група и до колкото знам биеше наред ЦСКА, Литекс и Левски където ги хванеше...........И на мен не ми е много симпатичен, но трябва да му се даде шанс или предпочитате да си върнем Гонзо, Кокала, Вуцов, тони Здравков, Яската все доказани специалисти, които е..ха майката на Левски..........Срам и Позор е това, което се случи вчера.......а като сте толкова отворени вземете сложете Камората за тренер и сутрин обед и вечер вместо тренировки биите и унижавайте футболистите и може пък да станат отбор...... :oops: :oops: :oops:

Аз съм за като се надрусат заедно ,знеш ли как ще играят

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 09 окт 2013 13:25

За Петев, всеки има право на шанс, мен мнението на сектор Б не ме интересува и без това е на слабо посещаван.

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 09 окт 2013 13:26

Утре ако ни сложат Тройчо и за него ли ще има анкета "за" и "против"?? Такива мекотели като Петев не ни трябват. Вчера отнесе нечовешка гавра и така ще е докато не се махне. Чорбар на Левски няма как да е тренер. Да не говорим ,че Радо е много зле ... вижте как Разград се оправиха малко като го махнаха.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:28

Soulen написа:Тера, от библията трябва да си направиш едно фундаментално заключение. Ако имаш 2 ризи дай едната на Петев :lol: :lol: :lol:

А нали знаеш, че с Божието слово, нямаш право да се подиграваш

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 13:37

Левски_с_дубъла написа:Утре ако ни сложат Тройчо и за него ли ще има анкета "за" и "против"?? Такива мекотели като Петев не ни трябват. Вчера отнесе нечовешка гавра и така ще е докато не се махне. Чорбар на Левски няма как да е тренер. Да не говорим ,че Радо е много зле ... вижте как Разград се оправиха малко като го махнаха.

Петев с какво е чорбар, че бие ЦСКА където ги хване, даже с 8-0.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 13:39

milen.hristov написа:
Soulen написа:Тера, от библията трябва да си направиш едно фундаментално заключение. Ако имаш 2 ризи дай едната на Петев :lol: :lol: :lol:

Подигравам ли се??? Не пише ли точно това? Ако имаш 2 ризи дай едната на ближния си (Петев) :)
А ти се радвай, че сме в А група ,че сакън мустака да не реши да напусне, че ако станем като Ботев явно вече няма да си фен на Левски.
Всъщност за теб това ли е Левски? Батков, Сирака и Перчема барабар с некадърните ни футболисти, които и Пирин няма да вземе или великата синя публика?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 окт 2013 13:43

Soulen написа:
milen.hristov написа:

Подигравам ли се??? Не пише ли точно това? Ако имаш 2 ризи дай едната на ближния си (Петев) :)
А ти се радвай, че сме в А група ,че сакън мустака да не реши да напусне, че ако станем като Ботев явно вече няма да си фен на Левски.
Всъщност за теб това ли е Левски? Батков, Сирака и Перчема барабар с некадърните ни футболисти, които и Пирин няма да вземе или великата синя публика?

Ами той Милен се изпусна един път, че за него са важни титлите и купите. Оттам насетне с подобен род "фенове" е безсмислено да се спори. ;)

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 09 окт 2013 13:57

milen.hristov написа:
Левски_с_дубъла написа:Утре ако ни сложат Тройчо и за него ли ще има анкета "за" и "против"?? Такива мекотели като Петев не ни трябват. Вчера отнесе нечовешка гавра и така ще е докато не се махне. Чорбар на Левски няма как да е тренер. Да не говорим ,че Радо е много зле ... вижте как Разград се оправиха малко като го махнаха.

Петев с какво е чорбар, че бие ЦСКА където ги хване, даже с 8-0.

Чорбар е и на всичкото отгоре некадърен наставник. Вижте само как спечели титлите си. Първата - розовите загубиха от нас и от Миньор ,а в прекия двубой целиха някакви греди и пропуснаха доста чисти положения. Късметът го покри. Втората - този път ние му поднесохме титлата на тепсия след това дебилно равенство с Венци.Ако Капело или Моуриньо бяха чорбари - да заповядат на Герена. Ама този некадърник колкото по-рано разбере ,че няма да води Левски - толкова по-добре

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 14:03

Soulen написа:
milen.hristov написа:

Аз съм фен на ЛЕВСКИ, не на публиката.

Върни се в “Архив”