stg333 написа:stoyan_17 написа:South_Park написа:Parmalat написа:DarkPsy написа:Това не е много вярно. Зависи от маргарина. Естествено, че маргарин за 99 ст. няма как да бъде качествен. А това за молекулата е така, но все пак една молекула си е една молекула. Прасето по геном и физиология прилича на човека, но това означава ли, че прасето е човек,не споменавам умишлено обратното?
Маргарин ям от дете до ден днешен.По-рядко масло.Пристрастил съм се към него както някои хора към цигарите.
Баба ми е на 80 и винаги е пила вода от чешмата.Яла е какви ли не храни и е боледувала много малко.Зависи от огранизма на човека.Ако е слаб и най-качествената храна да яде пак си заминава рано.Въпрос на годност...
Какво ми сравняваш водата от чешмата с маргарина![]()
Водата от чешмата(освен в някои квартали в големите градове) в много от случаите е по-здравословна от минералната , която се продава и съдържа флуорид[/quotе]
Искрено ме разсмя с твърдението си за водата.Пий си вода от чешмата ,чийто тръбопровод е от етернитови тръби които съдържат азбест.Да ти обяснявам ли какво е азбест?За маргарина нямам какво да допълня.
явно промиването на мозъците е добрее изпълнено да бе пийте вода от пластмасопво шише това е най якия бизнес наливаш нищо печелиш пари, къде ги тия тръби с азбест бе ти малоумен ли си
Само от правописа ти,човек може да си направи изводи що са индивид си!Доста се чудих дали да ти отговоря ,но в крайна сметка желанието ми да те ограмотя надделя.
http://news.ibox.bg/news/id_483373333
Информативно само-можеше и сам да провериш!