АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: АНКЕТА: За или против Петев ?

Мнениеот Middlesbrough » 09 окт 2013 10:28

terata написа:Категорично против!!!

+1

Офтопик:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 окт 2013 10:41

Петев, едиствения начин да те приемем, ние феновете, не е да се правиш на велик професионалист, а да вложиш и сърце в работата си за Левски.Демек да имаш пристрастие към Левски, естествено и да се подобри съществено играта на отбора.Без едно от тези две неща ще си останеш гол.Защо няма в анкетата "въздържал се"?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 окт 2013 10:52

Мен друго ми е чудно. Как може да има толкова много лицемери и двуличници в тоя форум! 99% от вас плюеха и не искаха Петев за треньор, но когато една шепа момчета се изправиха срещу неговото назначение, не по форума, фейсбук и т.н. а на живо, се превърнаха в наркомани, пияни и т.н. И защо? Защото гласно изказаха мнението си! Да, факт е, че прекалиха с това събличане на Петев, но време беше нещо да се случи защото копаем сериозно дъното. А както виждате от тази случка произтекоха и други позитивни неща, за които отново 99% от пишещите тук настоявахте, а именно Тонев и Сираков вън от Левски! Сега пък Петев им бил станал симпатичен и що? Щото се прояви като абсолютната ..... и въпреки, че недвусмислено му бе показано, че не е желан, той ще ми остава. Защото е толкова добър треньор, че не може да си намери работа никъде?! Има му го интервюто, в което казва че е цесекар от малък и ако сега просто беше потвърдил "да, така и така, цесекар съм, но съм професионалист и ще направя всичко възможно за Левски и т.н.", можеше и да заслужи капчица уважение. Но въпросния женски полов орган започна да отрича, въпреки че го има черно на бяло! За Сираков и неговите женски номера пък е излишно да говорим. Ден преди скандала и излиза и разправя как твърдо седи зад Йоканович и няма да го сменя, а на другия ден излиза и представя нов треньор, за който даже твърди, че негово било предложението!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 окт 2013 10:53

tprodanov написа:
mormona написа:Бравоооооо тая купчина фъшкий днеска изгони Наско. Дано сте доволни. Нещастници. Срам ме е от вас. . Наркоманска работа. И за 40 години БКП неможа да направи това дето сега сами ни го направихте.... Левскар бил. Абе рендета вие в 4-30 друга работа нямате ли освен да пиете около Герена и да вандалствате бе ? Нормалните хора ходят на работа и ги боли за Левски ма дотам. Или в болните си мисли си се представяте за защитниците на клуба , за неговите спасители? 15 пишлигара-момчета от народа през 2013 спасиха Левски.....пардон - убиха го!!!!!!!!!!!!!!!!

И това всичко казано от тарикат с емблема на Барса :lol:

еми губя ти логиката. То няма такава де. :?

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 09 окт 2013 11:24

Не знам дали някой го е писал по-напред,но като се замисля за Гибона,Пелето,Букарев,Мъри....за тия се сещам които са били и в ЦСКА и ЛЕВСКИ.Гочето също прави такива совалки................ тогава не е имало чак такива ексцесии.
А това е човек който някъде е казал че симпатизирал на ЦСКА.Нито им е бил тренер нито е играл при тях.Това вчера беше лишено за мен от логика.............Нека му се даде шанс защото според мен не се гледа еднакво на казуса - на изброените горе е бил даден такъв и в голяма степен са го използвали

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 11:27

какъв цскар е Ивайло Петев, таз той няма загуба от ЦСКА, а миналата година даже поднесе титлата на Левски. И какво излиза, че от него по-голям левскар няма.

цскаря Петев беше част от великата победа на Литекс над червените с 8:0 през 1998 г.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 09 окт 2013 11:30

Аз съм ЗА Петев, тОй е един от НАС :lol: :mrgreen:
Офтопик:
нямам

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 11:36

ministur написа:Не знам дали някой го е писал по-напред,но като се замисля за Гибона,Пелето,Букарев,Мъри....за тия се сещам които са били и в ЦСКА и ЛЕВСКИ.Гочето също прави такива совалки................ тогава не е имало чак такива ексцесии.
А това е човек който някъде е казал че симпатизирал на ЦСКА.Нито им е бил тренер нито е играл при тях.Това вчера беше лишено за мен от логика.............Нека му се даде шанс защото според мен не се гледа еднакво на казуса - на изброените горе е бил даден такъв и в голяма степен са го използвали

Сега клуба е слаб, тогава какъв е бил. Не очаквай от тези да мислят, не могат теза кило хероин биха продали и майките си, пък да не говорим за Левски

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 11:42

terata написа:Мен друго ми е чудно. Как може да има толкова много лицемери и двуличници в тоя форум! 99% от вас плюеха и не искаха Петев за треньор, но когато една шепа момчета се изправиха срещу неговото назначение, не по форума, фейсбук и т.н. а на живо, се превърнаха в наркомани, пияни и т.н. И защо? Защото гласно изказаха мнението си! Да, факт е, че прекалиха с това събличане на Петев, но време беше нещо да се случи защото копаем сериозно дъното. А както виждате от тази случка произтекоха и други позитивни неща, за които отново 99% от пишещите тук настоявахте, а именно Тонев и Сираков вън от Левски! Сега пък Петев им бил станал симпатичен и що? Щото се прояви като абсолютната ..... и въпреки, че недвусмислено му бе показано, че не е желан, той ще ми остава. Защото е толкова добър треньор, че не може да си намери работа никъде?! Има му го интервюто, в което казва че е цесекар от малък и ако сега просто беше потвърдил "да, така и така, цесекар съм, но съм професионалист и ще направя всичко възможно за Левски и т.н.", можеше и да заслужи капчица уважение. Но въпросния женски полов орган започна да отрича, въпреки че го има черно на бяло! За Сираков и неговите женски номера пък е излишно да говорим. Ден преди скандала и излиза и разправя как твърдо седи зад Йоканович и няма да го сменя, а на другия ден излиза и представя нов треньор, за който даже твърди, че негово било предложението!

Браво, точно това си мислех и аз. Никой не иска Петев, а като го махнат момчетата и всички изведнъж стават големи моралисти. Ами то не е като да плюеш по форуми и фейсбук. Вярно е че прекалиха малко с фланелката, но нито са го удряли нито нищо. Петев и за мен затвърждава тезата, че е п.тка. Аз примерно, ако стана треньор на панчаревци и ме посрещнат по този начин феновете, директно се измитам от клуба ;)
Дано и Сираков и Тонев се махнат. Ако мустака си подаде оставка направо ще издивея от кеф :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 09 окт 2013 11:47

Soulen написа:
terata написа:Мен друго ми е чудно. Как може да има толкова много лицемери и двуличници в тоя форум! 99% от вас плюеха и не искаха Петев за треньор, но когато една шепа момчета се изправиха срещу неговото назначение, не по форума, фейсбук и т.н. а на живо, се превърнаха в наркомани, пияни и т.н. И защо? Защото гласно изказаха мнението си! Да, факт е, че прекалиха с това събличане на Петев, но време беше нещо да се случи защото копаем сериозно дъното. А както виждате от тази случка произтекоха и други позитивни неща, за които отново 99% от пишещите тук настоявахте, а именно Тонев и Сираков вън от Левски! Сега пък Петев им бил станал симпатичен и що? Щото се прояви като абсолютната ..... и въпреки, че недвусмислено му бе показано, че не е желан, той ще ми остава. Защото е толкова добър треньор, че не може да си намери работа никъде?! Има му го интервюто, в което казва че е цесекар от малък и ако сега просто беше потвърдил "да, така и така, цесекар съм, но съм професионалист и ще направя всичко възможно за Левски и т.н.", можеше и да заслужи капчица уважение. Но въпросния женски полов орган започна да отрича, въпреки че го има черно на бяло! За Сираков и неговите женски номера пък е излишно да говорим. Ден преди скандала и излиза и разправя как твърдо седи зад Йоканович и няма да го сменя, а на другия ден излиза и представя нов треньор, за който даже твърди, че негово било предложението!

Браво, точно това си мислех и аз. Никой не иска Петев, а като го махнат момчетата и всички изведнъж стават големи моралисти. Ами то не е като да плюеш по форуми и фейсбук. Вярно е че прекалиха малко с фланелката, но нито са го удряли нито нищо. Петев и за мен затвърждава тезата, че е п.тка. Аз примерно, ако стана треньор на панчаревци и ме посрещнат по този начин феновете, директно се измитам от клуба ;)
Дано и Сираков и Тонев се махнат. Ако мустака си подаде оставка направо ще издивея от кеф :)

Ти хубаво ще издивееш от кеф ама после кой ще дава по 350000 лв на месец?Ти ли?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “Архив”