КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

juju
Контакти:

Re: КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот juju » 20 окт 2008 21:18

stramberk написа:От клубните без да правя класация най велики са агитките на три отбора-ЛЕВСКИ,ЦСКА И БОТЕВ.Всичко останало е просто на светлинни години след тях.

Ти луд ли си бе????Ние сме най-великите,никога не сме гонили футболистите си по магистралите и да ги замерваме с портокали,домати,камъни и всекви подобни селски историй :D

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 окт 2008 21:21

juju написа:
stramberk написа:От клубните без да правя класация най велики са агитките на три отбора-ЛЕВСКИ,ЦСКА И БОТЕВ.Всичко останало е просто на светлинни години след тях.

Ти луд ли си бе????Ние сме най-великите,никога не сме гонили футболистите си по магистралите и да ги замерваме с портокали,домати,камъни и всекви подобни селски историй :D

Кои сте вие че нещо не се разбира...... :D :D :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 20 окт 2008 21:23

Най-многобройна - Левски,Най-атрактивни - Ботев,ЦСКА (поради повече наличие на скинхедс :geek: )

cruiser

Мнениеот cruiser » 20 окт 2008 21:25

az ot na levski po-goliama ne sum vijdal....agitka se meri po niakolko kriteria...kolko e goliama kato broi.....taia na levski e nai mgogobroina(govorim za tova kolko hora moje da subere na ma4...a tam levski e bez konkurencia prosto zashtoto pri neobhodimost palni nacionalnia stadion a tova e edinstvenia otbor v BG koito moje da go napravi)...napravete si spravka sus statistikata za nai poseteni ma4ove za vsi4ki vremena v BG i tam 6te vidite 4e ot 10 levski vzima pone 7 ili 8 ot ma4ovete

kolko e temperamentna....mi tuka cska da si spomniat kakvo zname opanaha levski na poslednia im ma4 na nacionalnia stadion....mi to si beshe 4udo kato za brazilia...ina4e ve4e ska4at i na kukite...koeto ne go haresvam no sa ludi za vruzvane....otdelno ne sam vijdal druga agitka da bombardira kukite s bombi 15 min bez da spira...levski i tuka durjat palmata

agitka se meri i kogato padash dali ti rakopliaskat(imashe vreme kogato levski padashe a agitkata peeshe) vremeto na muri stoilov ob6to, vzeto beshe takova.....

NO TOVA NE OZNA4AVA 4E OTBORA SI ZASLUJAVA PUBLIKATA...6TOTO OTBORA E SUPER ZLE V MOMENTA

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 20 окт 2008 21:26

CSKASUCK написа:Най-многобройна - Левски,Най-атрактивни - Ботев,ЦСКА (поради повече наличие на скинхедс :geek: )

още един заблуден човечец!!!!

cruiser

Мнениеот cruiser » 20 окт 2008 21:28

MI TO TOIA ZABLUDEN 4OVE4EC HODI NA MA4OVE OT 25 GODINI I TI KAZVA ISTINATA

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 окт 2008 21:29

ССТИГА СПОРОВЕ ,В БЪЛГАРИЯ ИМА ЧЕТИРИ АГИТКИ ,ВСИЧКИ ГИ ЗНАЕТЕ КОИ СА !!!!!!!не искам да обида феновете на другите отбори.
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 20 окт 2008 21:33, променено общо 1 път.

dark 1912
Контакти:

Мнениеот dark 1912 » 20 окт 2008 21:33

НАЙ-МНОГОБРОЙНИ,НО НЕ И ВЕЛИКИ НА ЦСКА И ЛЕВСКИ(САМО АКО ИМАТ ЕВРО УЧАСТИЯ И СЕ СЪБЕРАТ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ) .НАЙ-ВЯРНА НА БОТЕВ

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 20 окт 2008 21:34

Почнаха големите хвалби ;) . Просто от любопитство някои може ли да каже кои отбор е събрал наи-много публика на даден мач.

Върни се в “Футбол - България”