Не знам какво означава понятието "избиваш комплекси". Предполагам си го чувал някъде, но не си го разбрал. Няма лошо, с малко любознателност ще станат нещата. Иначе си прав - в организацията има невероятно умни хора, много по-умни напрактика от всеки един от останалото човечество. За мен е огромна радост познанството с такива, но не виждам каква е връзката с темата.
Нещо като връзката и на останалите ти постове - нулева. Така правят нискочелите типчета - нямат аргументи и дават на лични нападки. Няма лошо, тренирай.
Но това с парите няма как да стане. Парите в момента не са никакъв фактор за закупуването на клуба.
За съжаление обаче си твърде скучен и отивам да спя.
Лека нощ, и още веднъж - успех!
Истинските Левскари ни е срам !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Истинските Левскари ни е срам !
Тия смелчаци днес, които събличаха Петев, защо не идат да свалят на Батков ризата? И евентуално да му обръснат за назидание мустака пред всички?tprodanov написа:Не знам кои са тия истински фенове, вероятно тия от сектор Т. Но само да те светна, че въпросните наркомани са точно тия, които защитаваха Батков, докато нормалните фенове правеха протестни акции срещу него. Та ти явно си на тяхна страна.
Няма да забравя това, което чух преди няколко месеца, докато стоях в сектор "В", от един баща, дошъл на мача с двете си момчета и с приятел:
- Преди винаги ходех в нашия сектор (*обърна глава към "Б"), но вече ме е страх да водя децата заради ония идиоти.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Уникалната простотия се разрази на пресконференцията за представяне на двукратния шампион с "Лудогорец". Възможно е да става въпрос за организирана акция, повлякла и разпалени наивници. Защото десетина от "запалянковците" бяха прикрили лица с тъмни очила, суичъри с качулки, шапки, шушляци.
Моментална оставка на Владимир Владимиров -Гугутката !!!!
Моментална оставка на Владимир Владимиров -Гугутката !!!!
Последна промяна от balef на 09 окт 2013 02:45, променено общо 1 път.
tprodanov написа:grasiani написа: Ти остави запетайките,ама по добре върви да ти изпишат една зелена рецепта защото май имаш нужда, много лесно си предлагаш децата и по добре да не го беше написал това защото е грозно.Слаб дразнител си ,много ме кефят такива форумни палячовци като теб дошли от небитието и мислещи си че са последна инстанция по всеки въпрос и големи всезнайковци а всъщност са пълен въздух с IQ под 50.
Имайки предвид, че съм член на Менса адски много ме кефи последното ти твърдение![]()
Но за едно си прав, и си взимам бележка - общуването на децата ми с идиоти е наистина твърде безотговорно от моя страна, затова отменям предложението си.
Нещо по темата имаш ли, или аргументите потънаха в канала и сега се чудиш какво да измислиш?
Успех!
По темата имам много,но не си струва да се дискутира с теб защото ти го превръщаш много лично и няма смисъл от спор с такива хора които са прекалено нарцистични с леки до тежки психиатрични отклонения, по скоро си член на Тъпенса предвид хората които защитаваш и тяхното поведение.
Определено не трябваше да постъпват така на стадиона няма ли охрана кой ги е допуснал толкова хора съмнителни с качулки ей така да си влязат.Много грозни сцени дано никога повече не ги виждаме никъде не само в Левски НИКЪДЕ!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
ribeiro написа:Да срам ни е, Левски се управлява от малоумници!!! Тези, които наричате лумпени, наркомани и т.к. са хора които правят нещо за Левски, а не такива, като Вас, които си стоите вкъщи и пишете по клавиатурите! Тези лумпени вземат позиция по всеки един въпрос свързан с Левски, те ОБИЧАТ Левски!!! Вие "нормалните" фенове какво сте направили за Левски? НИЩО! Щом толкова сте против случилото се днес защо утре не отидете да Герена и да вземете позиция по въпроса? Тези хора лумпените са на всеки мач на Левски и подкрепят отбора, а Вие си стоите вкъщи и постоянно обиждате. Вие сте едни мишки, които не смеете да излезете и да вземете позиция по какъвто и да било въпрос!!!
Абе и ти си прав, въпреки, че акта беше много краен, а и Петев с нищо не е виновен за кашата в Левски, или за това, че е назначен. Но пък и наистина е време за нещо крайно в този, отбор, в този футбол, в тази държава... Разбира се, мнението ми е в сила само при положение, че пичовете не са платени биячи, което е напълно възможно.
Вече близо 100 000 гледания в youtube.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KaaO5RKcbQA[/youtube]
От Гърция,Сърбия,Хърватия,Босна,Македония чак до Латинска Америка и САЩ всички ви осъждат и подиграват,но не само на Левски,а и на България.Срам и позор сте за страната!
От Гърция,Сърбия,Хърватия,Босна,Македония чак до Латинска Америка и САЩ всички ви осъждат и подиграват,но не само на Левски,а и на България.Срам и позор сте за страната!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Абсолютна провокация поръчана от мекеретата на Бойко,които не се спират пред нищо и са първосигнални,като амеби!
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Срама е за всеки нормален българин.Да съблечеш новозначен треньор даващ първата си пресконференция е позорен акт и петно върху българският футбол.Ако бяха нормални хора щяха да му зададат въпрос от кой отбор е и щяха да получат съответен отговор.А и има ли значение до този момент на кой е симпатизирал.Батков беше фен на Ботев,Тонев на Локомотив,но такава атака нямаше.Помислете си кой ще е новият наставник.Ако Петев има морал и съвест никога не би останал на този пост.Феновете ли ще си избират кой да им води отбора и такава обстановка кой ще откликне.Каза че не симпатизира на столичен отбор.София запад отдавна са доказали че не мислят трезво.Гугутката трябва незабавно да си подаде оставката.Бойкоти,мълчане в знак на протест,издигане на чужди символи в деня на Априлското въстание и прочие простотии.На времето стояха в отсрещният сектор а сега наркоманите от Люлин определят насоките.Батков им спря кранчето в един момент и от тях тръгнаха протестите срещу него.Едно кафене ги приглуши.Фракциите са полезни,но не трябва да има доминиращи.В червеният сектор е почти същото,за разлика от пловдивските отбори.След като новината обиколи света,как мислите Газпром дали ще си заложат името.Или трябва да попитат Гугутка и сие и да се закълнат че са левскари.Тази пълна излагация е вследствие на поредица предишни.
Parmalat написа:Вече близо 100 000 гледания в youtube.
Леко офтопик, но интересен факт - има едно мнение, на българин предполагам, "Добре дошли в Булгаристан". На което хърватин отговаря, "Интересно, ние на Хърватия в подобни случаи казваме Хърватистан (Croatistan)". На което пък грък отговаря, "Ние пък на Гърция казваме Еладистан (Elladistan)"
Значи, не сме само ние