NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар.
Левскар ще бъде. Батков туко що е клекнал и рядо прашката няма да е треньор на Левски.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар.
1242 написа:Тия биячи са истинските пазители на стария дух на левскарите. или искате чорбарите и нас да ни пребиват както смляха БББ, защото БББ е една от най-страховитите фракции в европа, а си тръгна посрана от софия, ако не са тия биячи в кавички чорбите и нас щяха да пребиват.
Играта ти си комлексаро щом искаш чорбар за треньор, който няма чувство за доствойнство или ще ми кажеш че човек с достойнство след случката от днес ще продължи да бъде тряноьор защо наско си тръгна защо бат Иво Тонев си тръгна като мъж? Лошото е че сега в отбора не остаана истински мъж като иво а ще се напълни с путки като радо прашката.
liliputchica написа:THE G.A.M.E написа:1242 написа:Играта ти си комлексаро щом искаш чорбар за треньор
Ако ще и марсианец да е.
Ако ще свърши работа ( което ще разберем дали е така, само в течение на времето ) ... Проблема е, че ти и другите левскари, които смятат тези за основен наш съперник, трябва да осъзнаете, че по този начин само ги правите да изглеждат равностойни на нас.
А равнопоставеност между Тиранозавър Рекс и коларадски бръмбър, няма, неможе, и не би трябвало да има.
![]()
![]()
Събуди се бе, събуди се и виж с кой трябва да се меришБерое или ч.м
1242 написа:ей такива комплексарчета като тебе най-обичам защо не дойдеш при нас в сектор Б да ни обесняш как подкрупяш чорбаря
Графът написа:1242 написа:Тия биячи са истинските пазители на стария дух на левскарите. или искате чорбарите и нас да ни пребиват както смляха БББ, защото БББ е една от най-страховитите фракции в европа, а си тръгна посрана от софия, ако не са тия биячи в кавички чорбите и нас щяха да пребиват.
Играта ти си комлексаро щом искаш чорбар за треньор, който няма чувство за доствойнство или ще ми кажеш че човек с достойнство след случката от днес ще продължи да бъде тряноьор защо наско си тръгна защо бат Иво Тонев си тръгна като мъж? Лошото е че сега в отбора не остаана истински мъж като иво а ще се напълни с путки като радо прашката.
малоумна логика- да се измерва привързаността към футбола с шамари. по-тъпо нещо тая вечер не бях чел, а прочетох дост в тая суматоха. сега излиза, че подлагате на другарски съд всички фенове бити от фенове на други отбори и ги изключвате от движението ли? това, че едни лекета не влязоха на стадиона ли ще се запомни или класическата победа на лудоигорец? двете поредни загуби в пловдив ли ще се помнят или стрелбата ви със сигнални ракети по хората ще остане в историята (последните две гостувания на Ботев)
petar123 написа:Аз съм категорично ЗА Йоканович! Петев няма място на Герена! Това, че си станал шампион на БГ не е никакъв критерий, Лудогорец дръпна в Европа със Стойчо Стоев!
svence написа:Бях против, но след това което направи днес съм за!
1242 написа:Кво си ходил бе лайновос. като си ходил защо говориш против момчетата от днес?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта