Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот obi4am_pirin » 08 окт 2013 22:58

искам левски да бие цска да ги видя как ще му лижат задника на Петев после
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 08 окт 2013 22:58

Аз подкрям несъгласието на привържаниците с назначаването на Ивайло Петев ,но то трябваше да бъде насочено срещу Тодор Батков,а не толкова срещу бившия треньор на Лудогорец който не заслужава такова унижение.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:59

BadBoy написа:Както и се очакваше видеото със стриптийза вече обикаля навсякъде и коментарите са като цяло са че България си е типична страна от третия свят с човекоподобно население, ама някои тук си се кефят..

Това ли ти е проблема?
С това ли България е страна от третият свят?
Не с циганските гета?
Не с пенсии от 50 евро?
Не със заплати от 250 евро?
Не с ментетата в магазините?
:lol:
Е наистина си велик!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 23:00

Централен написа:
BadBoy написа:Както и се очакваше видеото със стриптийза вече обикаля навсякъде и коментарите са като цяло са че България си е типична страна от третия свят с човекоподобно население, ама някои тук си се кефят..

Това ли ти е проблема?

И с това!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 23:00

tprodanov написа:

Верно ли? Това според теб из футболна Европа не се е случвало? :mrgreen:

Подкрепи думите си с факти
Последна промяна от BadBoy на 08 окт 2013 23:05, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 окт 2013 23:01

tprodanov написа:
acmilan написа:Като ви е срам, направете нещо най-накрая, за да се разграничите от малоумниците. Идете и ги изринете оттам. Това е решението. И преди някой голям остроумец да ме пита мен какво ме интересува - интересува ме, защото на много места е така, футболът е за нормалните хора, за феновете, които обичат, а не мразят и в пишките им няма само бира, както казваше Томислав Русев навремето, аз бих добавил и във вените им не тече само хероин. Жалко за футбола като цяло, че бе превзет от "ултраси". Фенклубовете ебаха мамата на фенството, това е самата истина. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да получаваш пари за това. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да мразиш останалите, да смяташ себе си за последна инстанция, да смяташ, че имаш правото да биеш, да крадеш, да унижаваш, да говориш от името на всички. Много е лесно, когато 10 малоумника наобиколят един човек и го карат да се съблече, едва ли сам някой от тях ще тръгне да го прави, защото може и да не сполучи.
Жалко и за журналистите, които стояха и гледаха. Единствено Сираков се опита да предприеме нещо, останалите в залата кибичат.
Ето затова българите сме такива мишоци, защото стоим и гледаме как много се гаврят с един и си затваряме очите. Ако Петев беше такъв цесекар, никога нямаше да облече такава фланелка, да развее такъв шал. Човекът е професионалист, като се прибере вкъщи жената и децата му няма да го питат тия пари от кой отбор идват, нали? Жалка история.
И много ми е интересно защо големите мъже не отидат да свалят ризата на Батков, щото има охрана, а?

Теб кой те мрази? Аз не знам момчета, които са обект на днешната тема да мразят някого. Ако някой тук се чувства мразен от някого, нека да каже конкретно, защото иначе е едно жалко плюене.
1. Томислав отдавна е изтривалка на Насо, и в този случай неговите думи принципно нямат никаква тежест. А и не само в този. Журналистическия му талант увехна преди повече от 6-7 години за сметка на удобното затваряне на очи за конкретни случи, точно свързани с Левски. Ако искаш, мога и с конкретика.
2. Не виждам да има някой бит, нещо откраднато или подобно. Беше възстановено едно съвсем нормално право. Петев преди държеше да парадира с това, че е от Цска - не виждам каква друга реакция може да очаква. Както самите гонгаджии казаха - ми то може утре и Йешич да реши да става треньор?
Виж, за забележката на тема Батков си прав. Точно това трябва да направим оттук нататък.

Скоро не си писал тук, но те помня. С теб може да се води разговор. Прав си за много неща, макар и да не съм от вашия лагер, следя изкъсо медиите като цяло и съм наясно с много неща. Не знам дали е парадирал Петев с фенството си, та той като футболист и треньор толкова е бил ЦСКА, колкото много ваши легенди не са. Всеки футболист е бил от някой отбор от малък, само от Левски ли трябва да са всички на Герена? Образование, музикални предпочитания, филмови важни ли са също? Това не са сериозни неща.
На темата Батков- интелигентен си човек и сам знаеш, че той плаща немалко пари данък спокойствие. Знаеш и защо в момента е този разрив. Важен роднина на важен човек не е в ръководството ;)
Последна промяна от acmilan на 08 окт 2013 23:02, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 23:01

BadBoy написа:

Верно ли? Това според теб из футболна Европа не се е случвало? :mrgreen:

Подкрепи думите си с факти[/quote]

Звезда. Факт ли е?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 08 окт 2013 23:02

Както се казва -гледам и не вярвам на очите си :shock:
Не е въпроса тук до лицето Петев....а до ...нямам думи просто - много гнусно..

Не знам как ще работи в Левски който и да е треньор при това напрежение, той Илиян Илиев си го каза де...
но както се казва - да се оправят....
Лошото е че вече ни разнасят из Европа и не казват левскарите а БЪЛГаРИТЕ :?
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 23:03

blue avalanche написа:
Централен написа:

Това ли ти е проблема?

И с това!!!

Бъди роб, слушай батков и няма да си от третия, а от оня свят. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

alexanderrrr
Контакти:

Мнениеот alexanderrrr » 08 окт 2013 23:03

Чета коментарите и се смея.
Колко години управата се подигравала с феновете.
Колко години управата съсипвала Левски.
Колко години еди си какво..
Един истински фен, никога няма да направи такова нещо,каквото и да става.
Така като ви гледам, сте доста бедни на футболна култура, малко сте чували и сте чели за най-различни отбори в цял свят.Където изпадат в последни дивизии и стадиона е пълен и феновете подкрепят отбора.Говорим за стадиони с капацитет 40-50 хиляди души.
Вземайте пример от феновете на ПФК Ботев ,въпреки лошото падение за клуба.Стадиона беше пълен и феновете подкрепяха отбора си,въпреки всичко!И ето сега щастието им се усмихна.Всеки отбор преминава през такива падения и възвишения в историята си!
Надявайте се Батков да не си замине,защото ви очакват много лоши години.
Работата на феновете е да подкрепят отбора си и да се наслаждават на нивото на футбола, което има даденото първенство.
А не да казват, кой щял да бъде треньор и т.н.
Собствениците и управата решават какво да правят с този отбор.Феновете са си фенове,нищо повече.
Това са възможностите на България.Това е положението!
Само се замислете колко милиона са нужни за поддръжката на един отбор като Левски и се замислете колко хора в България биха ги влагали.Така,че няма от какво да се оплаквате!Батков каза колко милиона е вложил за няколко години в Левски.
Един пресен пример с Черно море.ТИМ имат толкова пари, че Черно море може всяка година да играе Шампионска Лига.И на феновете на Черно море им се иска отборът да е на нивото което може да бъде,но не им се дава пари на тези.Феновете се примиряват,подкрепят си отбора и това е.
Тези които опетниха клуба днес,са псевдо фенове.Жалко наистина...

Върни се в “Левски”