balef написа:Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !
Що за идиотско мнение...
Истинските левскари бяха тези на пресконференцията. Мрънкащите са едни, които дори не помнят къде се намира Герена. Същите мишоци, които като видят две загуби на терена и казват "нема им стъпим повече на тия".
Поклон пред момчетата, които днес защитиха името на Левски, бръкнаха с пръст в колелото на Мустака и може би за първи път български фенове поставят категорично мнението си по начин, по който собственикът ще трябва да се съобрази.
Батков срина Левски до средняк и се изплю на почти всяка една гордост и чест на клуба. Единственото, за което може да се упрекне тази реакция е нейното закъснение. Трябваше да стане още преди 5 години.
БРАВО!!