Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:21

obi4am_pirin написа:Батков показа че той решава какво ще става с Левски!Петев ще е треньор!Онези напудрените дето съблякоха човека и дето от тях зависят нещата са безгласни букви!На Герена могат само да си платят билетчетата и до там!Батков решава!

Напудрен е брата на Бербатов и може би и ти.Като не познаваш хората не обвинявай.Тези са всичко останало но не и наркомани.Писна ми от такива като теб.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:27

За финал ще попитам:
Някой гледа ли репортажа нормално?
Видя ли кой започна разговорът с раев?
Един белокос човек, който може да бъде баща по години , на повечето от вас, пубери, в този форум
Един белокос човек, който сигурно е Левскар поне от 40 години.
И той се друса от толкова време?
Погледнете в стаята около вас...останалото го казах на пирин пияндето. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 окт 2013 22:28

Кой си ти да казваш кой е и кой не е истински левскар? Брех,много "обичам" хора,които са виждали Герена само по телевизията да се правят на по-моралисти от папата.От 6-7 години ръководството на ПФК Левски се гаври с нас,феновете :evil: Време е да се предприемат и някакви действия :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:31

Истинските Левскари не ни е срам!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 окт 2013 22:32

ribeiro написа:Да срам ни е, Левски се управлява от малоумници!!! Тези, които наричате лумпени, наркомани и т.к. са хора които правят нещо за Левски, а не такива, като Вас, които си стоите вкъщи и пишете по клавиатурите! Тези лумпени вземат позиция по всеки един въпрос свързан с Левски, те ОБИЧАТ Левски!!! Вие "нормалните" фенове какво сте направили за Левски? НИЩО! Щом толкова сте против случилото се днес защо утре не отидете да Герена и да вземете позиция по въпроса? Тези хора лумпените са на всеки мач на Левски и подкрепят отбора, а Вие си стоите вкъщи и постоянно обиждате. Вие сте едни мишки, които не смеете да излезете и да вземете позиция по какъвто и да било въпрос!!!

Е как да излязат да изразят или да покажат позиция нормалните левскари като вие сте окупирали името Левскар с постоянните си изцепки и вие ще чуете ли и друго мнение ,а не просто да сложите качулките и да раздавате правосъдие с хора несъгласни с вашите прояви,вие какво пък сте направили за ЛЕВСКИ освен да причинявате неприятности за клуба и постоянни парични санкции заради простотиите които правите,това ли ви е подкрепата и какви сте вие да налагате мнението си над ръководството на Левски вие ли издържате клуба за да давате и налагате решения, кой ви е упълномощил да говорите от името на всички левскари ,какво излезе от цялата тъпа проява днес изгонихте и унижихте най-голямата жива легенда на клуба това е голяма подкрепа няма що, това ви е то уважението към сините легенди що направо не му ударихте два шамара и да му се изплюете в лицето.Този бил чорбар онзи пък бил не знам какъв си, Велев и ВУЦОВ като правоверни левскари що ги плюехте през цялото време това ако е позиция на на нормален фен аз не искам да съм като вас не ИСКАМ ДА СЪМ КАЧУЛАТ.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 окт 2013 22:33

Централен написа:
liliputchica написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=163753
Истинските левскари трябва да си зададете тези въпроси и да се срамувате и от подобни "колеги", като този с гумата 8-)

Ти къде живееш?

В 21 век, а ти очевидно си още в миналото
[offtopic]нямам[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 22:34

balef написа:Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !

Що за идиотско мнение...
Истинските левскари бяха тези на пресконференцията. Мрънкащите са едни, които дори не помнят къде се намира Герена. Същите мишоци, които като видят две загуби на терена и казват "нема им стъпим повече на тия".

Поклон пред момчетата, които днес защитиха името на Левски, бръкнаха с пръст в колелото на Мустака и може би за първи път български фенове поставят категорично мнението си по начин, по който собственикът ще трябва да се съобрази.
Батков срина Левски до средняк и се изплю на почти всяка една гордост и чест на клуба. Единственото, за което може да се упрекне тази реакция е нейното закъснение. Трябваше да стане още преди 5 години.

БРАВО!!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:36

liliputchica написа:
Централен написа:
liliputchica написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=163753
Истинските левскари трябва да си зададете тези въпроси и да се срамувате и от подобни "колеги", като този с гумата 8-)

Ти къде живееш?

В 21 век, а ти очевидно си още в миналото

Аз живея в България , а не във век, като теб. :lol:
Попитах, защото въпросите са твърде тъпи.
Същите могат да бъдат зададени за един борец, един лихвар, едни мутри,един пожарникар, една счетоводителка ...
Как са спечелили милионите си..
А ти явно си доста ...повърхностен.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 22:40

tprodanov написа:
Поклон пред момчетата, които днес защитиха името на Левски, бръкнаха с пръст в колелото на Мустака и може би за първи път български фенове поставят категорично мнението си по начин, по който собственикът ще трябва да се съобрази.
Батков срина Левски до средняк и се изплю на почти всяка една гордост и чест на клуба. Единственото, за което може да се упрекне тази реакция е нейното закъснение. Трябваше да стане още преди 5 години.

БРАВО!!

Ми иди да им се поклониш на момчетата!!!Нали знаеш къде да ги намериш?И докато отиваш дотам,що не подхванеш една акция за събиране на средства за паметник на момчетата???Дето защитили името на Левски.
ПП.Това не бяха ли същите "момчета",дето на мача със Сиони изсипаха порой от бомбички и щяха да костват мястото на Левски в ЕКТ???

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2013 22:41

Не за първи път Левски си пати от кретените самопровъзгласили се за фенове на Левски. Какви фенове са тия боклуци? Имат ли глави с които да мислят или дрогата им е изсмукала мозъка? Такъв срам на отбора не е носил нито един футболист обличал синята фланелка, нито един ръководител или обикновен служител. Вие боклуци нещастни сте СРАМ ЗА ЛЕВСКИ, СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Жалко, че този голям клуб най-вероятно ще бъде затрит от идиоти наричащи себе си левскари. Никога не съм се срамувал от загуби на терена от който и да било. Футбола е игра в която се печели и губи, но днешната загуба на Левски е най-срамната и тежка в цялата му 100 годишна история.
И да не ми обясняват боклуците които днес са били на Герена, че те били левскарите. Аз също съм левскар, бил съм на всички мачове на Левски през последните 24 години с няколко изключения които се броят на пръсти. Мен също никой не ме е питал какво искам, нито пък вие сте ме питали относно Петев какво ми е мнението.
И не на последно място да попитам: Защо сектор Б е празен? Като си отговорите на този въпрос, ще разберете и кои са истинските левскари.
П.С. Ето това са истинските и чистокръвни говеда за които говорят феновете на другите отбори. Много моля да не ни бъркате с тях!
Последна промяна от plamenst7 на 08 окт 2013 22:43, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”