Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 21:34

balef написа:Илияна изригна: Безсрамници! Кой ви прати, кой ви плаща? Доволен ли си?

08 октомври 2013 20:14

Фотограф: Десислава Комарова

Съпругата на Наско Сираков избухна с коментар във Фейсбук за скандала на „Герена“

Съпругата на Наско Сираков- Илиана Раева написа гневен коментар в социалната мрежа Фейсбук относно скандалът, който избухна на Герена.
Тя бе видимо бясна, след като група хулигани нахлуха на пресконференцията на „сините“ и съблякоха и прогониха новият треньор Ивайло Петев, а след това поискаха обяснение от Сираков за последните промени в клуба.

Коментарът:
„Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК Левски!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!

ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!! ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ!!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!

ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!! ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???

В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ??? БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ???????? СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!! ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!! И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!!

НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРАЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!!....НАПЪЛНО...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!! НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!”

Партийна пропаганда , неправилно поднесена от една застаряваща истерична жена.
А на партията и кой плаща?
Микренеца с пари от захарно ДДС.
Най-малкото тя и жена и ,могат да "протестират" , защото те окрадоха каквото могат от Левски, под предлог, че са " истински и единствени Левскари".
И молба към автора.
Не продължавайте да подклаждате огъня в злобното огнище на хора, които мразят Левски с такива теми.
Като те е срам-завий се в леглото през глава и плачи.
Фесбукгерои!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 08 окт 2013 21:35

Ще си позволя да изразя мнение, понеже уважавам Левски и е грозно това, което се случи днес. Според мен Ивайло Петев е треньор с качества. Но ако феновете не желаят той да води любимия им отбор, могат да го изразят по далеч по-адекватен и цивилизован начин. Това е недопустимо за страна от нашите географски ширини. :|

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 21:35

Този некадърник Петев трябва да бъде изгонен. Не ми пука дали ще е с псувни или с ритници.

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 08 окт 2013 21:35

За да можем да изтрием поне малко петното, което лепнаха шепа простаци, наричащи се фенове на Левски, предлагам на тренировките и на следващите няколко мача на Левски, истинските фенове на Левски да опънем плакати с надпис "Добре дошъл в Левски г-н Петев"! Ивайло Петев е един от малкото интелигентни и талантливи млади треньори в България. Човек, който макар и твърде млад успя да направи име като треньор в България. Футболист и треньор по футбол са две съвсем различни професии, а ние на няколко пъти правихме грешката да назначаваме треньори, които са изградили име и са популярни повече като футболисти /справка Гонзо, Йоканович, Ил. Илиев и др./.
А що се отнася до лумпените, които днес се подиграха с Петев и хвърлиха петно върху името ЛЕВСКАР, нека да се види от видеозаписите кои са, да бъдат осъдени за хулигантсто и да им бъде забранено да посещват мачове на Левски поне за 1 година. Страшно ме е яд на такива простаци като тях.
Последна промяна от Краставичарят Ганчо на 08 окт 2013 21:40, променено общо 1 път.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 окт 2013 21:37

Срам ме е от тези псевдофенове и от това, което направиха днес, но още повече ме е срам, че доста хора ги подкрепят и смятат, че са постъпили подобаващо.
Аз лично не харесвам Петев, но смятам че трябва да му се даде шанс. Не мога да разбера какво толкова го защитават тоя Йоканович след една единствена победа на Герена........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

ribeiro
Контакти:

Мнениеот ribeiro » 08 окт 2013 21:39

Да срам ни е, Левски се управлява от малоумници!!! Тези, които наричате лумпени, наркомани и т.к. са хора които правят нещо за Левски, а не такива, като Вас, които си стоите вкъщи и пишете по клавиатурите! Тези лумпени вземат позиция по всеки един въпрос свързан с Левски, те ОБИЧАТ Левски!!! Вие "нормалните" фенове какво сте направили за Левски? НИЩО! Щом толкова сте против случилото се днес защо утре не отидете да Герена и да вземете позиция по въпроса? Тези хора лумпените са на всеки мач на Левски и подкрепят отбора, а Вие си стоите вкъщи и постоянно обиждате. Вие сте едни мишки, които не смеете да излезете и да вземете позиция по какъвто и да било въпрос!!!

Потребителски аватар
koccceee
Контакти:

Мнениеот koccceee » 08 окт 2013 21:40

Това беше голям срам днес.Грозна постъпка

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 окт 2013 21:41

Не само теб! И мен ме е срам, и още много хора, срам ни е от това, което се случи днес. Тези ни представляват? За бога, предпочитам да се разгранича от тях, тези не мислят с главите си, прекалено крайно беше да го събличат. Това е малоумие!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 окт 2013 21:42

Отвратителна проява на шепа самозабравили се лумпени. Да, напълно съм съгласен с автора на темата, че простотията, която днес сътвориха ме кара да се срамувам, че съм левскар. Просто думите не ми достигат да изразя огромното си възмущение.

Първият ми мач на Левски е 1973 г. Сега, 40 години по-късно, заявявам, че не искам да бъда считан за част от тази долнопробна пасмина и кракът ми няма да стъпи на един стадион с тях. Никакво несъгласие с политиката на клуба не може да оправдае тази гавра, на която бе подложен не само Петев, но и Сираков, и клубът като цяло. Надявам се в най-кратък срок да си получат доживотните забрани за посещение на мачове на Левски.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 21:42

OOP написа:Срам ме е от тези псевдофенове и от това, което направиха днес, но още повече ме е срам, че доста хора ги подкрепят и смятат, че са постъпили подобаващо.
Аз лично не харесвам Петев, но смятам че трябва да му се даде шанс. Не мога да разбера какво толкова го защитават тоя Йоканович след една единствена победа на Герена........

Ти не разбра ли , че петев беше повода, а причината е другаде?
Че така не може да продължава!
И че не може клуб като Левски да бъде ръководен така неадекватно, или ,което е още по-лошо-умишлено "неадекватно"?
Не може да правиш нова "казанска афера" , не може да слагаш за треньор човек , казал "говежда им работа".
Или така ти е хубаво?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”