Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Nestor Mahno
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот Nestor Mahno » 08 окт 2013 20:54

Току що изгледах клипчето от сайта на ГА.
Отвратително и недопустимо - направо ми се реве ,че това се случва с Левски .....
:shock:
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 20:55

Най-сетне плявата започна да чезне малко по малко.Сираков и Тонев вън.Не е лошо и бай Ганьо да си ходи.Сигурен съм,че има хора,които искат да го вземат Левски.Просто мустака не го дава.Има далавера от резултатите.
Браво на феновете.Подкрепям ги.Розови боклуци най-малко ни трябват на Герена.Да не говорим,че с тия боклуци футболистите и Моуриньо да дойде след два месеца си е тръгнал.
Левски в момента е най-аматьорския клуб в А група.И в Пирин ГД нещата вървят по-добре.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 08 окт 2013 22:39

Всъщност не чух от всички клипчета, които изгледах Петев да казва - Оставам, от утре започвам работа или нещо подобно, той каза дойдоХ, за да работя и т.н
За това си мисля, че човека има достойнство и сам ще се откаже от поста. Какъв авторитет ще има пред играчите, за феновете не говорим.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 окт 2013 22:41

Cooler написа:Всъщност не чух от всички клипчета, които изгледах Петев да казва - Оставам, от утре започвам работа или нещо подобно, той каза дойдоХ, за да работя и т.н
За това си мисля, че човека има достойнство и сам ще се откаже от поста. Какъв авторитет ще има пред играчите, за феновете не говорим.

Ето и коментара на Петев:

"Искам да кажа само едно - оставам!

Подчертавам, че не симпатизирам на нито един столичен клуб. Всичко останало е лъжа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 22:48

sslevski написа:Браво на феновете.Подкрепям ги.Розови боклуци най-малко ни трябват на Герена.

Ми той и Пелето е "розов боклук".Да очаквам ли да му бъде съблечена фанелката на първата тренировка,на която се появи?Така,де...Като сте почнали да чистите от "розови боклуци"...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 окт 2013 22:53

Не одобрявам , но съм против Петев. Може би някакъв протест пред Герена без да влизат на пресконференцията щеше да е най-нормалната реакция.
Относно последващите събития , Батков трябва да прием оставката на Тонев , но не и тази на Сираков.........
Лично мое мнение- След мача на Левски с Локо (Сф) Сираков каза , че застава твърдо зад треньора , и след днешната му оставка ме навежда на мисълта , че решението Петев да е треньор го е взел еднолично Батков без да се допита до никой.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 08 окт 2013 23:41

JACKO написа:75 000 нeустойка за 5 минути!А честито:)
Изберете един фен за треньор, щом толкова много разбирате и диктувате положението.
С тези играчи и Анчелоти да стане нищо няма да направи.

За да му плащаме ние неустойка, трябва батоф да го уволни. АКО той си тръгне, ще е с оставка, тогава не се плаща неустойка.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 окт 2013 00:06

sslevski написа:Най-сетне плявата започна да чезне малко по малко.Сираков и Тонев вън.Не е лошо и бай Ганьо да си ходи.Сигурен съм,че има хора,които искат да го вземат Левски.Просто мустака не го дава.Има далавера от резултатите.

Момче ти що си против решенията и мнението на сектор Б, сектор Б искат Тонев и Сираков да се врънат?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 окт 2013 02:54

сини богове написа:Какъв Петев, какъв Кокал, какви пет лева.Проблемът не е в треньора, а в целите които се поставят. Ние нямаме отбор, а искаме шампиони да ставаме. На Йока трябва да му се каже- Направи отбор, забрави за титли и купи. Стига вече с трансфери "на пожар" и резки движения. Разкарайте лекетата от Левски и направете отбор от мъже с топки и след година, две нещата ще се получат.

Самата истина. Толкова е просто.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 окт 2013 03:51

Централен написа:16:39
Разговор между раев и петев:
-Айде бре ивайло, излизай от тоалетната.чака ни пресконференция...
-Не мога, на..ках се от страх... :lol:

16:40

А всъщност, Петев си галел, целувал и обичал фланелката, предвкусвайки по някакъв свръхестествен начин предстоящата и загуба...

Върни се в “Левски”