Да накажат ли Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Централен

Re: Да накажат ли Левски?

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 20:45

Кировец написа:
peliforewer написа:Темата е провокативна и мисля че нормалните фенове на ЦСКА,от които мисля че съм и аз не трябва да я коментират.Нека си гледаме нашия отбор,сините фенове сами да си решават проблемите.Само ще кажа че това което направиха двамата малоумници с Петев е пълна дивотия и не знам защо никой не коментира че основния виновник за тези простотии е Гугутката,който вкара феновете в залата и им гледаше сеира.Какво е виновен Петев че ръководството на Левски са го поканили да работи,защо не им съблечете дрехите на тези дето го докараха на Герена.И не се оправдавайте че това било протест на феновете защото им било писнало,има десетки начини да си изразите протеста срещу това което се случва в Левски,но е безумие да унижиш един човек,който е поканен в клуба да работи за доброто на любимия ти отбор.

Аз като нормален фен на ЦСКА задавам нормален въпрос. Ако темата е провокативна - какво тогава е отношението на групата левскари спрямо професионален треньор по футбол в претендираща за развитието си България?

Темата не е провокативна , а глупава.
За проявата си днес, тези хора носят отговорност по НК.

А за България...тя е толкова развита, че е хубаво някой да я завие, че всички настинаха вече. :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 20:47

liliputchica написа:
Ивайло Лудогорец написа:А бе на тая конференция няма ли охрана нещо .... мале направо съм потресен ... 2-3 наркомани му казват да свали блузата . Ако бях на него нямаше да я сваля , да ме ударят и да бъдат опандизени задълго . Направо съм бесен :evil: . Не е заради Петев , но това не е онтошение към човек който не е виновен за нищо и идва да опита да промени нещо.

Аз на негово място, не бих облякъл тоя парцал :lol:

не прехвърляй професионалните си навици от околовръстното в тема от спортен форум. :lol:
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:48

Централен написа:
Кировец написа:
peliforewer написа:Темата е провокативна и мисля че нормалните фенове на ЦСКА,от които мисля че съм и аз не трябва да я коментират.Нека си гледаме нашия отбор,сините фенове сами да си решават проблемите.Само ще кажа че това което направиха двамата малоумници с Петев е пълна дивотия и не знам защо никой не коментира че основния виновник за тези простотии е Гугутката,който вкара феновете в залата и им гледаше сеира.Какво е виновен Петев че ръководството на Левски са го поканили да работи,защо не им съблечете дрехите на тези дето го докараха на Герена.И не се оправдавайте че това било протест на феновете защото им било писнало,има десетки начини да си изразите протеста срещу това което се случва в Левски,но е безумие да унижиш един човек,който е поканен в клуба да работи за доброто на любимия ти отбор.

Аз като нормален фен на ЦСКА задавам нормален въпрос. Ако темата е провокативна - какво тогава е отношението на групата левскари спрямо професионален треньор по футбол в претендираща за развитието си България?

А за България...тя е толкова развита, че е хубаво някой да я завие, че всички настинаха вече. :lol:

И що е глупава? Щото цесекар пита дали е възможно наказание на клуб, чиито фенове са причина за такъв огромен скандал и излагация...

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 20:50

Кировец написа:
Централен написа:
Кировец написа:

И що е глупава? Щото цесекар пита дали е възможно наказание на клуб, чиито фенове са причина за такъв огромен скандал и излагация...

За кого е излагация?
И този цесекар, явно толкова разбира от футбол и от правилниците на тази игра. :lol:
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:53

Централен написа:За кого е излагация?
И този цесекар, явно толкова разбира от футбол и от правилниците на тази игра. :lol:

Ако разбирах от правилници нямаше да пускам темата.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 20:54

Кировец написа:

Това е ясно.
А за кого е излагация ?
Рачко Пръдлето

Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:55

Централен написа:
Кировец написа:

Това е ясно.
А за кого е излагация ?

Според теб за кого? Брой до 3 и натисни бутона [offtopic]Петев[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 21:05

Оф тук може само да стане следното - Петев подава жалба срещу тези фенове. Това е.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 21:06

Eminem написа:Оф тук може само да стане следното - Петев подава жалба срещу тези фенове. Това е.

ОК!
Успех в борбата за отбора ви!

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Re: Ще накажат ли Левски?

Мнениеот P!nk fan » 08 окт 2013 21:06

Кировец написа:
1914 написа:
Кировец написа:
child in time написа:Той Господ ги е наказал , къде повече? ;)

Е, добре ще им се отрази едно дерби без публика на Левски.

ахахаххаахахах! смешник

Смешниците сте вие - подуенските олигофрени - не хора, а диваци от подуенската джунгла. Е това сте вие. И цяла България ви гледа сеира.
:lol:

Моля розовите да не се правят не светици!!!

http://www.sportal.bg/news.php?news=227933

Трима от звездите на ЦСКА са се скрили от нахлулите фенове на червените в съблекалнята на Локомотив (Мездра). Става дума за Даниел Панку, Елиот Гранден и Мишел Платини. Това разкри халфът на железничарите Страти Илиев. По негови думи след като привържениците на ЦСКА навлезли на игралното поле, при настъпилия хаос Гранден, Панку и Платини се скрили изплашени в съблекалнята на домакините. Двубоят в Мездра бе прекратен при 1:0 за Локо

Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”