Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 20:25

Кировец написа:"Вън селтака-чорбар от Левски!"
"Петев е човек, който ни нарече говеда! Вън от Герена това лайно!"
"Ето така се прави! Тоя селяк, дето ни наричаше говеда, ще носи синята фанелка? Не, благодаря!
По-добре Кокала да ни води!"

Много бързо си мениш чувствата. Обаче народа е казал - Вълка козината си мени, нрава не...

Не си меня чувствата, но мога да преценя за себе си дали някой е пич или гъз. Аз не мога да не оценя нещо, направено достойно дори и от човек, когото не харесвам!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 окт 2013 20:27

Noname написа:
TVN написа:... Преди нямаше фенклубове и имаше ФЕНОВЕ...

Бяха времена, когато ходехме на мач дори независимо от това, че не сме симпатизанти на нито един от отборите. Просто заради играта и заради очакването от интересен футбол. Сега се чудя - след няколко години (когато стане на 5-6 ) бих ли завел сина си на мач? Колко просто беше преди - с баща ми ходихме и се забавлявахме "по мъжки": викахме, ядосвахме се, радвахме се и най-просташкото нещо, което правехме беше да чоплим семки. Футболът в България отдавна не е забавление :(

Noname, днешните фенове в България просто яко са се филмирали! Гледат какво става чужбина с феновете и основно попиват лошите им навици. Това разделение е изкуствено наложено. В Шотландия например има сблъсъци между феновете и феновете се мразят не само защото са противникови отбори,а защото едните са протестанти, а другите католици, други страни пък разделението е на различни социални и икономически класи плюс футболно съперничество, на трети места като Лондон например има квартално разделение, някъде пък феновете на единия отбор имат определени политически пристрастия, а другите други политически пристрастия и освен заради футбола се мразят и поради друга причина. Т.е. в много страни футболните фенове се бият и мразят защото освен футбола има и друга причина!
При нас феновете на ЦСКА и ЛЕвски са основно българи! И в ЦСКА има хора от различни религии, и при Левски има хора с различни религии(т.е. няма съперничество на верска основа). В Левски има фенове от всякакви класови структури, и в ЦСКА има също фенове от различни класови структури(т.е. нямаме класова борба). В ЦСКА има фенове с всякакви политически пристрастия, и в Левски също. Така излиза,че няма истинска причина за такава омраза между двата гранда.
Последна промяна от Alexx на 08 окт 2013 20:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 08 окт 2013 20:28

HekakaB написа:Някой тренер от Южна Америка може да не го е гледал. :roll:

Ще го гледа,споко :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KaaO5RKcbQA[/youtube]
няма начин ;)

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 20:28

Аз не мога да разбера какви левскари сте вие. Ебават ни майката на клуба с малоумни решения, а вие тука ръсите какв ли не грозни обиди към левскари.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 окт 2013 20:29

Blue&Honour написа:Аз не мога да разбера какви левскари сте вие. Ебават ни майката на клуба с малоумни решения, а вие тука ръсите какв ли не грозни обиди към левскари.

Те и на Ливърпул и ебаха майката с малоумни ръководни решения, но не виждам да са тръгнали да линчуват треньори,ръководство и футболисти!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 окт 2013 20:29

Кво очаквате от надрусани хора? Сами ше си съсипета клуба, зарад наркомански идиотщини..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:29

sin4ec написа:
Кировец написа:"Вън селтака-чорбар от Левски!"
"Петев е човек, който ни нарече говеда! Вън от Герена това лайно!"
"Ето така се прави! Тоя селяк, дето ни наричаше говеда, ще носи синята фанелка? Не, благодаря!
По-добре Кокала да ни води!"

Много бързо си мениш чувствата. Обаче народа е казал - Вълка козината си мени, нрава не...

Не си меня чувствата, но мога да преценя за себе си дали някой е пич или гъз. Аз не мога да не оценя нещо, направено достойно дори и от човек, когото не харесвам!

100% при първа издънка тези изречения ще изплуват в съзнанието ти! Не 100 - 1000%!

TVN
Контакти:

Мнениеот TVN » 08 окт 2013 20:32

И феновете на Челси не харесваха Бенитес, но така ли реагираха ???

Господа (или фенове) от Баш (защото не знам,кой е по-по-най) фенклуба,

Реагирайте по адекватен начин, защото топката е много дълбоко във вашето поле.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 окт 2013 20:32

Blue&Honour написа:Аз не мога да разбера какви левскари сте вие. Ебават ни майката на клуба с малоумни решения, а вие тука ръсите какв ли не грозни обиди към левскари.

За малоумните решения е виновен собственика на клуба, като се вдигаха плакати срещу него , бързо идваше някой да ги сваля, а и отнасяше и бой от други левскари...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 20:33

Кировец написа:100% при първа издънка тези изречения ще изплуват в съзнанието ти! Не 100 - 1000%!

Казах, че оценявам мъжкото у него и точка! Кое и дали и кога ще изплува, ще видим. Аз не забравям нищо. Но да не реагирам на нещо, което му е струвало много и не всеки би направил, би било несправедливо!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”