Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот Jorkorazporko » 08 окт 2013 20:17

samo_levski написа:
sstat написа:Прегледах всичките ти 102 поста samo_levski и видях, че освен да обиждаш сините фенове с наркомани ти други постове нямаш!!! Мишко, бъди мъж, макар че сигурно си на 12 и заяви открито на кой отбор симпатизираш!!!!

О, наркоман, фен на отбора съм 4то поколение. Не съм фен на дрогираната пасмина от сектор б, към която явно и ти се числиш, не ми плащат за да съм фен, мразя да ме наричат говедо и не се издувам от гордост, когато някои ми каже, че съм синьо говедо. Израстнах във времена, в които феновете на Левски бяха левскари, а тия на цска - цскари, а не говеда и прасета (както примерно тапака, който си е сложил говедо в подписа или някви, които се зоват "малките свини" или подобно), когато почнаха да ме водят на стадиона той беше пълен, а не полупразен, а софия запад не съществуваха. Хората тогава гледаха футбол и развяваха шалчета и не им се плащаше за да са на стадиона. Хореографии тогава не съществуваха, но имаше 10 пъти повече хора на Герена или на националния, а всяко гостуване в провинцията стадиона беше фрашкан, щото хората искаха да видят "ГРАНДА" Левски, и не ни се присмиваха, както сега. И по стадионите като цяло такива елементи като теб бяха рядкост.

Разбираш ли ме, тъпо дрогирано говедо, на кой отбор съм фен? Ти на какво си фен, освен на хероина?

Евала samo_levski! Точно и ясно! В двете най - големи агитки е пълно с наркоманизирани идиоти, които само уронват авторитета на грандовете ни с постоянните си простотии!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 окт 2013 20:18

Абе кви са тия фенове с качулки не им се виждат лицата, а като Паткоф им плащаше се мятаха да го защитават на амбразурата.

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 20:19

Alexx написа:
Blue&Honour написа:Балък, на тоя отбор само публиката му остана. Ама като ви гледам кви сте тука и тя скоро ще си замине май.

И днес тази публика доказа колко струва.
П.п. samo_levski, ти е отговорил повече от достойно и изчерпателно!

Да, показа, че отстоява позицията си.
Последна промяна от Blue&Honour на 08 окт 2013 20:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 08 окт 2013 20:19

@samo_levski
Шапка ти свалям за това как разсъждаващ, жалко че малко хора споделят мнението ти.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 20:19

sin4ec написа:Е тук с това изявление Петев ме спечели! Ето това е мъжка постъпка! Друг би се правил на обиден, да мрънка и протестира. А този: Нямам пристрастия към столичен клуб, продължавам да работя!
Тъкмо си мислех, че някакво подобно изявление би обърнало нещата.
Че е чорбар, е факт. Обаче е и мъж. От този момент нататък аз лично му гласувам доверие!

"Вън селтака-чорбар от Левски!"
"Петев е човек, който ни нарече говеда! Вън от Герена това лайно!"
"Ето така се прави! Тоя селяк, дето ни наричаше говеда, ще носи синята фанелка? Не, благодаря!
По-добре Кокала да ни води!"

Много бързо си мениш чувствата. Обаче народа е казал - Вълка козината си мени, нрава не...

TVN
Контакти:

Мнениеот TVN » 08 окт 2013 20:22

Noname,

Води го, Не се отказвай! Разумът рано или късно ще надделее над простотията.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 окт 2013 20:22

Blue&Honour написа:
Alexx написа:
Blue&Honour написа:Балък, на тоя отбор само публиката му остана. Ама като ви гледам кви сте тука и тя скоро ще си замине май.

И днес тази публика доказа колко струва.
П.п. samo_levski, ти е отговорил повече от достойно и изчерпателно!

Да, показа, че отстоява позицията си.

Коя позиция отстоява точно? Защо не излязаха с лица и имена, ами бяха с качулки? Кои са тия хора бе, дайте ги поименно да ги видим кой са че да казват кой да е треньор на Левски???!!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 окт 2013 20:23

Едва ли това е начина да покажеш,че един треньор не е желан. Но Петев би трябвало да е нежелан във всеки отбор.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 окт 2013 20:24

Theos написа:Абе кви са тия фенове с качулки не им се виждат лицата, а като Паткоф им плащаше се мятаха да го защитават на амбразурата.

Всъщност лицата им се виждат много добре (поне във видеото на БНТ). Един даже по име го наричат.

Гонг написа:„Нямам пристрастия към друг столичен клуб, това можете да го проверите. Аз съм професионалист и дойдох да работя за доброто на Левски. Продължавам да работя“, сподели новият наставник на "сините" Ивайло Петев.

На въпрос как се чувства емоционално след днешната случка, Петев отговори с въпрос: „Усмихнат ли съм?“.

„Леко няма никъде, къде има леко?", отговори Петев как смята да води отбора при подобна обстановка и такова отношение на феновете. Младият треньор бе в центъра на безпрецедентен скандал при днешното си представяне като наставник на Левски, след като фенове на "сините" нахлуха в залата за пресконференции на "Герена", съблякоха му фланелката и го изгониха, наричайки го "чорбар".

А това въобще не мога да го разбера :shock: Г-н Петев, достойнство нямате ли?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 окт 2013 20:25

Абе и аз не исках Петев за треньор и като цяло съм против тези смени през 2 месеца, но на тия представили се за фенове на Левски не им беше мястото там. Тия са срам за клуба!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Футбол - България”