Фенове на Левски нападнаха Петев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Фенове на Левски нападнаха Петев

Мнениеот Балкански Орел » 08 окт 2013 19:51

samo_levski написа:
sstat написа:Прегледах всичките ти 102 поста samo_levski и видях, че освен да обиждаш сините фенове с наркомани ти други постове нямаш!!! Мишко, бъди мъж, макар че сигурно си на 12 и заяви открито на кой отбор симпатизираш!!!!

О, наркоман, фен на отбора съм 4то поколение. Не съм фен на дрогираната пасмина от сектор б, към която явно и ти се числиш, не ми плащат за да съм фен, мразя да ме наричат говедо и не се издувам от гордост, когато някои ми каже, че съм синьо говедо. Израстнах във времена, в които феновете на Левски бяха левскари, а тия на цска - цскари, а не говеда и прасета (както примерно тапака, който си е сложил говедо в подписа или някви, които се зоват "малките свини" или подобно), когато почнаха да ме водят на стадиона той беше пълен, а не полупразен, а софия запад не съществуваха. Хората тогава гледаха футбол и развяваха шалчета и не им се плащаше за да са на стадиона. Хореографии тогава не съществуваха, но имаше 10 пъти повече хора на Герена или на националния, а всяко гостуване в провинцията стадиона беше фрашкан, щото хората искаха да видят "ГРАНДА" Левски, и не ни се присмиваха, както сега. И по стадионите като цяло такива елементи като теб бяха рядкост.

Разбираш ли ме, тъпо дрогирано говедо, на кой отбор съм фен? Ти на какво си фен, освен на хероина?

Направо го заби братле, ама браво и после да не се чудят що на мач от А група стадиона е празен, а в сектор Б има 50 човека.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 08 окт 2013 19:52

samo_levski написа:
sstat написа:Прегледах всичките ти 102 поста samo_levski и видях, че освен да обиждаш сините фенове с наркомани ти други постове нямаш!!! Мишко, бъди мъж, макар че сигурно си на 12 и заяви открито на кой отбор симпатизираш!!!!

О, наркоман, фен на отбора съм 4то поколение. Не съм фен на дрогираната пасмина от сектор б, към която явно и ти се числиш, не ми плащат за да съм фен, мразя да ме наричат говедо и не се издувам от гордост, когато някои ми каже, че съм синьо говедо. Израстнах във времена, в които феновете на Левски бяха левскари, а тия на цска - цскари, а не говеда и прасета (както примерно тапака, който си е сложил говедо в подписа или някви, които се зоват "малките свини" или подобно), когато почнаха да ме водят на стадиона той беше пълен, а не полупразен, а софия запад не съществуваха. Хората тогава гледаха футбол и развяваха шалчета и не им се плащаше за да са на стадиона. Хореографии тогава не съществуваха, но имаше 10 пъти повече хора на Герена или на националния, а всяко гостуване в провинцията стадиона беше фрашкан, щото хората искаха да видят "ГРАНДА" Левски, и не ни се присмиваха, както сега. И по стадионите като цяло такива елементи като теб бяха рядкост.

Разбираш ли ме, тъпо дрогирано говедо, на кой отбор съм фен? Ти на какво си фен, освен на хероина?

И аз да допълня... Големите разбирачи ,,феновете,, направиха това което сега е Левски. То не бяха псувни по играчите, то не бяха обиди по треньори и ръководители и сега за капак събличат и унижават човек който няма ни най малка вина за това. Все пак феновете са за това, да подкрепят един отбор а не да го унижават и обиждат. Е господа ,,фенове,, сега накъде??? :x

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 08 окт 2013 19:54

Някой тренер от Южна Америка може да не го е гледал. :roll:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 08 окт 2013 19:57

HekakaB написа:Някой тренер от Южна Америка може да не го е гледал. :roll:

Или някой от В група може да е свикнал да го събличат... Никак не е смешно, но скоро няма как да говорим за "Левски" и да става въпрос наистина за футбол :roll:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:58

samo_levski написа:

Голям си, Само_Левски! Жив и здрав да си, човече!

TVN
Контакти:

Мнениеот TVN » 08 окт 2013 20:03

До Събратятя Амстел и Само_Левски,

Преди нямаше фенклубове и имаше ФЕНОВЕ.
И тук следва логичният въпрос : "Днешните неколцина герои защо не попитаха многобройните фенове на Левски?"

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 окт 2013 20:06

Blue&Honour написа:Балък, на тоя отбор само публиката му остана. Ама като ви гледам кви сте тука и тя скоро ще си замине май.

И днес тази публика доказа колко струва.
П.п. samo_levski, ти е отговорил повече от достойно и изчерпателно!

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 08 окт 2013 20:12

TVN написа:... Преди нямаше фенклубове и имаше ФЕНОВЕ...

Бяха времена, когато ходехме на мач дори независимо от това, че не сме симпатизанти на нито един от отборите. Просто заради играта и заради очакването от интересен футбол. Сега се чудя - след няколко години (когато стане на 5-6 ) бих ли завел сина си на мач? Колко просто беше преди - с баща ми ходихме и се забавлявахме "по мъжки": викахме, ядосвахме се, радвахме се и най-просташкото нещо, което правехме беше да чоплим семки. Футболът в България отдавна не е забавление :(

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 08 окт 2013 20:15

най-селската публика- тая на Левски

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 окт 2013 20:16

Е тук с това изявление Петев ме спечели! Ето това е мъжка постъпка! Друг би се правил на обиден, да мрънка и протестира. А този: Нямам пристрастия към столичен клуб, продължавам да работя!
Тъкмо си мислех, че някакво подобно изявление би обърнало нещата.
Че е чорбар, е факт. Обаче е и мъж. От този момент нататък аз лично му гласувам доверие!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”