Фенове на Левски нападнаха Петев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: Фенове на Левски нападнаха Петев
Гонете си ръководството, плюйте си го, правете каквото искате Батков, Тонев и Сираков, но Ивайло Петев не заслужава подобно отношение. Може да е всякакъв, но най-напред е човек и си има достойнство. Това че говедата, които направиха това нещо нямат такова си е техен проблем!
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Малии малии малииииии срааам
Не сериозно никога не съм си и помислял че може да се случи такова нещо.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
-
- Контакти:
наркомани бодете се другаде, срам за българия сте вие и постъпката ви! БО КЛУ ЦИ а във форума си триете ли триете. Изтриите тва утрепки утайки убитаци уууууууууууууу

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Кировец написа:Svetlio написа:Защо не нападнаха Батков и да му свалят костюма?
Щото като ги хванат маймуните на Ганя ще му правят кавали публично.
Ти като си толкова отворен, защо мълчите пред Цимбика като пут*и ?
Просто много хора са превърнали фен в професия и в бизнес!Това е една игра,в която понякога биеш понякога падаш,къде е драмата не знам!Събрали се 10 олигофрена насмъркани до козерката и трупат мускули с/у човек,който им е най-малко виновен за нещо!От горе на всичкото и внушават на всички кой ставал и кой не ставал за някъде!Нали публиката на Левски беше свободна,какви са тия дебили там???Кой им да право да излагат привържениците на този клуб и да се държат така просташки!
П.С.С това днес минаха и оня олигофрен Цимбика и сие!
П.С.С това днес минаха и оня олигофрен Цимбика и сие!
Не срам! Голям СРААААААААААААААААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Тъпо!
Иначе много приказки, но за мен истината е една - Батков има "ръка" и в момента "чисти" слаби за неговата стратегия "позиции". Футболът и феновете на "Левски" не печелят нищо. Една игра, която никой от нас не може да разбере и заради която клубът ще отнесе негативи сега и напред във времето.
Няма значение дали съм прав. Тъжното е, че "Левски" в момента е на дъното
Иначе много приказки, но за мен истината е една - Батков има "ръка" и в момента "чисти" слаби за неговата стратегия "позиции". Футболът и феновете на "Левски" не печелят нищо. Една игра, която никой от нас не може да разбере и заради която клубът ще отнесе негативи сега и напред във времето.
Няма значение дали съм прав. Тъжното е, че "Левски" в момента е на дъното

-
- Контакти:
sstat написа:Прегледах всичките ти 102 поста samo_levski и видях, че освен да обиждаш сините фенове с наркомани ти други постове нямаш!!! Мишко, бъди мъж, макар че сигурно си на 12 и заяви открито на кой отбор симпатизираш!!!!
О, наркоман, фен на отбора съм 4то поколение. Не съм фен на дрогираната пасмина от сектор б, към която явно и ти се числиш, не ми плащат за да съм фен, мразя да ме наричат говедо и не се издувам от гордост, когато някои ми каже, че съм синьо говедо. Израстнах във времена, в които феновете на Левски бяха левскари, а тия на цска - цскари, а не говеда и прасета (както примерно тапака, който си е сложил говедо в подписа или някви, които се зоват "малките свини" или подобно), когато почнаха да ме водят на стадиона той беше пълен, а не полупразен, а софия запад не съществуваха. Хората тогава гледаха футбол и развяваха шалчета и не им се плащаше за да са на стадиона. Хореографии тогава не съществуваха, но имаше 10 пъти повече хора на Герена или на националния, а всяко гостуване в провинцията стадиона беше фрашкан, щото хората искаха да видят "ГРАНДА" Левски, и не ни се присмиваха, както сега. И по стадионите като цяло такива елементи като теб бяха рядкост.
Разбираш ли ме, тъпо дрогирано говедо, на кой отбор съм фен? Ти на какво си фен, освен на хероина?
НАЙ-ГОЛЕМИЯ СРАМ ВЪВ ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е ПО-ЗЛЕ И ОТ БЕЗБРОЙНИТЕ ВИ РЕЗИЛИ В ЕВРОТУРНИРИТЕ! Никога не съм очаквал, че такова нещо може да се случи в който и да е български клуб!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- vratar4eto
- Контакти:
Преди няколко мача вместо привърженици в сектора на Левски имаше надпис: СРАМ НИ Е ДА ВИ ГЛЕДАМЕ.
Днес спокойно можем да кажем същото, но не за отбора, а за НКП. СРАМ НИ Е ДА ГЛЕДАМЕ ГУГУТКАТА И НЕГОВИТЕ ЛУМПЕНИ!
Хора, които се самозабравиха и се помислиха за богоизбрани. В кой клуб в света решенията в отбора се взимат от шайка гамени, наричащи себе си ултраси?
За една минута зададоха няколко пъти въпроса: "Вие нас питахте ли ни да смените треньора?" Че кои сте вие? Вие ли давате парите в клуба или какво? Или си въобразявате, че вие 50 - 100 човека сте единствените фенове и сте над всички останали, които обичат клуба.
Няма ли един нормален сред тия да им каже, че с техните непрекъснати глупости (поздрави за Аркан, ЧРД на Хитлер, свастики и непрекъснатите обещания за саморазправа с играчите) не помагат на отбора, а вредят и то много.
Не казвам, че решението днес е най-правилното, но съм сигурен, че след днешното представление на Гугутките нито Йока, нито който и да е що-годе добър треньор не би дошъл при нас.
И ако Гугутките продължават така може нас да ни закрият преди червенушките
Днес спокойно можем да кажем същото, но не за отбора, а за НКП. СРАМ НИ Е ДА ГЛЕДАМЕ ГУГУТКАТА И НЕГОВИТЕ ЛУМПЕНИ!
Хора, които се самозабравиха и се помислиха за богоизбрани. В кой клуб в света решенията в отбора се взимат от шайка гамени, наричащи себе си ултраси?
За една минута зададоха няколко пъти въпроса: "Вие нас питахте ли ни да смените треньора?" Че кои сте вие? Вие ли давате парите в клуба или какво? Или си въобразявате, че вие 50 - 100 човека сте единствените фенове и сте над всички останали, които обичат клуба.
Няма ли един нормален сред тия да им каже, че с техните непрекъснати глупости (поздрави за Аркан, ЧРД на Хитлер, свастики и непрекъснатите обещания за саморазправа с играчите) не помагат на отбора, а вредят и то много.
Не казвам, че решението днес е най-правилното, но съм сигурен, че след днешното представление на Гугутките нито Йока, нито който и да е що-годе добър треньор не би дошъл при нас.
И ако Гугутките продължават така може нас да ни закрият преди червенушките
Върни се в “Футбол - България”