Ивайло Лудогорец написа:bilyaletdinov написа:Ивайло Лудогорец написа:Защо не е желан ? Защото стана шампион вместо вас ли ? ...Ако това е причината , наистина ... съжалявам ви чак .
Няма как чорбар да е треньор на Левски...Няма как човек, показал неуважение към публиката на Левски да е треньор...Просто няма начин. Отделно качествата му са доста спорни( за мен си е доказан страхливец, който си няма грам идея от тактика и имаше успех единствено заради кинтите на Домуса). Така че, като си алчен ще търпиш. Бтв аз съм сигурен, че Петев няма да се махне от Левски както би направил един мъж с достойнство...
Как чорбар бе ? ... Никога не е играл в ЦСКА , нито е участвал по какъвто и да е начин . Той е преди всичко треньор по ПРОФЕСИЯ ( пак казвам не казвам че е добър треньор). и там няма място клубни пристрастия , той ще върши работа . ... Кога е показал неуважение ? Побеждаването с друг отбор е неуважение . Значи който не ви се нагъзва не ви уважава ли .. ?
"- А всъщност ти най кой отбор симпатизираш извън работата? - На ЦСКА. От дете. Което обаче никога не ми е пречило да бъда безкомпромисен срещу любимия отбор на терена и извън него. В България прекалено много се обръща внимание на такива неща.
15.6.2013 Вестник "24 часа"