Да накажат ли Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Да накажат ли Левски?

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:16

mtaraduda написа:
Кировец написа:
mtaraduda написа:
Кировец написа:
КАН написа:Още малко и швеееепс.Аре у лево и ключ.

Какъв швепс бе - 5 нулеви години - няма купа, няма титла - само СИНЯ ТИШИНАААА!!!!!
:lol:

Вие от колко години нямате титла бе, помяр?

Титла нямаме, но поне имаме някоя друга купичка, за разлика от Подуене - тишинааааааа...

Нали купите не били от значение за вас? Само титлите? Кажи от кога нямате титла стига увърта като панчеревска шаврантия?

Това ли е най-важното днес? Имаме страхотни теми за размисъл, но да не ти правя излишно кефа ще ти кажа - последната ни титла я правим с +16 точки на Левски - отбора от ШЛ с дуета СС - 2008.
Вашата е от 2009. :lol:
До сега - ТИИИИШИНААААААААААА

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:16

Кировец написа:
mtaraduda написа:Ти май си се загрижил повече от нас за случващото се? Защо така бе прасе? Що не си при лупи и джаба на октоберфестчето ви, да дариш някой лев на бедния лупи?

Щото сега се наслаждавам на идиотщината, която не спира да извира от Подуене. Капиш?

Всъщност идиотщината извира от теб, но човек без всякаква самооценка няма как да го разбере.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:17

minchev_1951 написа:
Кировец написа:Какво гласи правилника за подобни публични прояви спрямо професионални треньори с Про Лиценз - футболни хора, които и без това са в недостиг на футбола ни?

...............................................

А какво гласеше Правилника когато чорбарите рязаха гредите на "Армията"? Колко ги наказаха, нямам спомен? Или по-правилно ще бъде да изгонят всички от А група и да останат N-3, дупедавците на Гриша Ганчев, Славия, Локо Сф, Любимец, Нафтата и Пирин /за цвят/? Червени шампиони до откат и после Мура, Мура, Мура...

Петев не е Греда, не е и сграда. Той е професионален треньор и предполагам УЕФА и ФИФА имат изготвени специални протекции за такива хора.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:18

И кво излиза? Нямате титла от 6 години? Айде са можеш да отидеш да врътнеш едно фелацио на лупи и джаба, а междувременно да не забравиш да им понапълниш и джоба.

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 08 окт 2013 19:20

Какво по - голямо наказание от това, което видя цяла България за публичното унижение на един български гражданин!Скоро ще се завърти и по всички международни медии най - вероятно.Феновете на Партизан и Динамо Загреб също са против ръководствата си, но никой не си е позволил от феновете да урони човешкото самочуствие на своите треньори, а там са далеч по - крайни от тукашните!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:20

mtaraduda написа:И кво излиза? Нямате титла от 6 години? Айде са можеш да отидеш да врътнеш едно фелацио на лупи и джаба, а междувременно да не забравиш да им понапълниш и джоба.

:lol: да - аз не съм казал, че имаме Титла. Това ти го казваш, а аз дори го потвърждавам.
Но темата беше за 5-те нулеви години на Левски - дето имат всичко и са най-големите на Балканския полуостров. :lol:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:21

Кировец написа:
mtaraduda написа:И кво излиза? Нямате титла от 6 години? Айде са можеш да отидеш да врътнеш едно фелацио на лупи и джаба, а междувременно да не забравиш да им понапълниш и джоба.

:lol: да - аз не съм казал, че имаме Титла. Това ти го казваш, а аз дори го потвърждавам.
Но темата беше за 5-те нулеви години на Левски - дето имат всичко и са най-големите на Балканския полуостров. :lol:

Еми няма как фен на обор без титла 6 години да коментира такъв без титла от 5? Капиш?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:23

mtaraduda написа:
Кировец написа:

Еми няма как фен на обор без титла 6 години да коментира такъв без титла от 5? Капиш?

Абе, ти си ще ме скъсаш от смях. :lol:
Казвам ти, че сте 5 НУЛЕВИ години!!! НЯМА ТИТЛА, НЯМА КУПА - САМО ТИШИНА!
Той пак ми повтаря като папагал, че ЦСКА нямали титла. Поне имаме Купи, колкото и да бяхме зле. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 окт 2013 19:26

Правилникът нищо не гласи за прояви извън времето на провеждане на футболна среща-малко преди и малко след нея. За хулиганско поведение има наказания, които се налагат от СГС или СРС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 окт 2013 19:26

Кви купи имате? Нали броите само титлите? Или е само като ви изнася? И кво имате? 1 купа на България и 1 суперкупа и .... 1 купа на либия. За сметка на 5 години анално онождане от титан, цимбика и животинчето дето ви ебаха къде ли не, а някои даже ви и биха. Халал да са ви великите купи хахааха

Върни се в “Футбол - България”